Хотелите във Велинград - 2

• 83 552
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Привети, харесахме хотел Акватоник, но нямат свободни апартаменти - ние сме с две малки деца. Стаите големи ли са, или ще ни е тясно  newsm78
Имат двойни стаи в които може да се настаните с 2деца.

# 376
  • у дома
Говорих с рецепцията на хотела - нямат такива стаи.

# 377
Говорих с рецепцията на хотела - нямат такива стаи.
newsm78Не може да бъде ние сме се настанявали така.Даже в сайта им пише двойни разширени стаи. #2gunfire

# 378
  • София

Седмичен пакет е, иначе е супер. Има подобни за Кемпински Банско и за Севтополис. В момента за уикенда има изгоден за един 5-звезден в Банско Премиер Лукшъри Резорт.

И мен това ме спира, че е за през седмицата. Но ако успея да изкрънкам три дни отпуска, до 1 юни може и да се вместим. Ще преживея кича, който описа, тъй като доколкото помня бяхте доволни от спа-то.

# 379

Седмичен пакет е, иначе е супер. Има подобни за Кемпински Банско и за Севтополис. В момента за уикенда има изгоден за един 5-звезден в Банско Премиер Лукшъри Резорт.

И мен това ме спира, че е за през седмицата. Но ако успея да изкрънкам три дни отпуска, до 1 юни може и да се вместим. Ще преживея кича, който описа, тъй като доколкото помня бяхте доволни от спа-то.

Затваряш очите и се цопваш в басейна.  Mr. Green Ако намеря изгодна офрта и аз ще се прежаля заради басейните. Всичко останало го има на много по-добро ниво в други хотели. На редовна цена за мен не си заслужава.

# 380
В Св.Спас на блок-масата се предлага кафе, чай, мляко, 3 вида минерална вода и разтворими сокове от машина. Това е със сигурност видяно от мен. За останалите видове напитки - скоро ще ни кажете Simple Smile
За мен беше интересно, че кутийките мед са с истински мед!

Покрай интересите ми за изнамиране на био, натурални и тн храни, сега разбрах най-смайващото - в Св.Спас всички домати, краставици, моркови, салати и подобни са БИО-СЕРТИФИЦИРАНИ, производство на Гимел. За информация 1 бр краставица на Гимел в Била/Кауфланд и тн е 2.69 лв.
Това е много окрилящо за мен като родител, иначе забранявам да се ядат повече от 2-3 парчета краставица или домат.
Картофи, млечни и тн... всичко е от местни производители. Евала!
   Ето нещо ново от сайта на "Св.Спас",относно писаното от  Търся си ник    http://svetispas.com/sironafarm.php

# 381
  • Край морето
И за да не оспамвам съвсем гледам Великденски пакет в Аура - аз го разбирам 201 лв двойна стая за три дни. Ама дали е така?

Така е, но не забравяй че е 3* и ако търсиш лукс - не можеш да го намериш в него.

# 382
  • София
Никога не съм държала на лукса, той не ми е водещ при избора на хотел.

# 383
Здравейте момичета , ние се завърнахме от Велинград и реших да споделя и моето мнение , дано съм полезна , вие ми бяхме много от полза  Peace
В крайна сметка избрахме хотел Рич , бяхме там мин седмица за 5 дни - делнични . Беше спокойно в хотела , не беше натоварен от много гостуващи . Времето беше прекрасно , топло и слънчево Simple Smile)
За хотела нямам забележки , стаята ни беше двойна луксозна , просторна , с огромна спалня , разтегателен фотьойл , бяха ни подготвили и кошарка за малкия . Стаята ни беше с тераса с изглед към града . В целия хотел беше доста топло , в стаята , фоаетата , баните . Посрещане и обслужване без забележки - стаята се почистваше всеки ден , а след камериерката миришеше страшно свежо . Персонала приветлив и усмихнат . Външните детски кътове и парка са уникални , представям си през лятото колко по-приятно ще е там .  Flutter Детския цетър - на малкия много му харесваше там , имаше и други дечица от хотела ис и играеха доста до късно , а ние вечеряхме на спокойствие . Една жена ги наглежда , стори ми се приятна . Детски център е безплатен , ако родителите преценят оставят бакшиш
Закуската ни беше включена в цената , на блок маса , имаше достатъчно разнообразие / страхотни домати ядох там предвид че сме все още март  Grinning /
Обедите и вечерите ни също бяха в таверната , един път решихме да разнообразим , седнахме на една пицария в цетъра , но беше ужасна грешка ...  ooooh!
Храната в таверната , вкусна , бързо обслужване , имаше много сервитьори на наше разположение , вечер беше приятно с лека музика от оркестъра . Питките на жар и пърж картофи ... мммм бяха върха  Mr. Green
Спа цетъра - за мащабите на хотела е ок , но честно казано очаквах да бъде по-голям . Фин сауна - беше ок , парната баня - ок , инфраред-а не работеше , релакс зоната  не ми действаше положително , но като цяло беше ок , понеже с малкия нямахме много възножност да заложим на СПА процедурите  Wink
Вътрешния басейн , любимото ни място на цялото семейство , много топъл , нямаше много хора , чувствахме се много добре там .
Забележки които имам ,но не пряко към хотела :
Първите две вечери ни се падна много шумна двойка , голямо кикотене беше , пъшкане , охкане , все едно бяха в нашата стая , много се чуваха . Чувствах се все едно съм в мотел  Crossing Arms
Кича се преглъща , на втория ден вече бях свикнала с него Simple Smile)
Обобщено - много сме доволни , и бихме посетили отново и хотела и Велинград  Peace
Приятни емоции на всички на които им предстои посещение на СПА столицата Simple Smile)

# 384
  • София
Така,
да споделя мнение за хотел Здравец, защото за него почти не се е писало /да не казвам хич/.
Хотелът е на перфектно място- в центъра на града.Бяхме с ваучери и бяхме настанени в двойна ВИП стая. Стаята беше огромна с огромна баня. В банята имаше и душ кабина и вана.И малката много се кефеше, че може да си избира къде да се къпе. Отоплението е с климатик, в банята няма радиатор, което за мене е минус т.като не могат да ти изсъхнат хавлиите и халатите, но пък помолихме и ни ги смениха веднага, за да може и следобеда да се плацикаме. За консумативи да не говоря- имаше от всичко, за което се сетиш.Стаята има и балкон.Това са единствените стаи с балкон.
Сега за спа центъра- огромен басейн, сигурно беше 25м, топъл -28градуса; детски басейн, мъничък, с 29градуса температура съвсем ок за мъниците; и джакузи с 33 градуса. Температурата на въздуха беше също висока и съответно беше много топличко и приятно. Останалите спа неща като сауна, парна баня и тн. не съм пробавал лично но от другите приятели разбрах че са супер. Щом и едното от момичетата което беше бременно влизаше...НО: до спа центъра се слиза по стълби- 3 етажа надолу под първият етаж.....и е ужасен клинч. Ето това не ми хареса. Сигурно лятото няма да се усеща, но в момента е доста неприятно особено ако си с деца с мокри глави. Имаше и външен доста голям басейн. с джакузи /не отделно а в самият басейн/.Беше напълнене, но никой не влезна в него. То и ние сигурно бяхме 10тина човека в целият хотел.
Храната- бяхме на полупансион. Закуската беше на блок маса. Стандартно. Вечерята- седнахме и зачакахме /предварително бях питала и ми бяха казали, че ще е по меню, а не на блок маса понеже сме малко хора/. И започнаха да ни носят храна...Веднага попитах какво ще хапваме и няма ли да си избереме. Оказа се, че хората са преценили какво да ни сготвят- шопска салата, свинска пържола  с гарнитура и цедено кисело мляко с боровинки. Хубавато е че се съгласиха да сменят някои от сивнските пържоли с пилешки. Допоръчахме си още неща. Много бързи ни ги сготвиха. Така беше и останалите вечери като предварително питахме какво ще има и ако не ни харесваше нещо се договаряхме да ни го сменят- примерно едната вечер хапнахме риба.НО! Понеже не се плащаше нищо за децата за тях нямаше вечеря Joy Joy JoyТова признавам ме изучи, предвид че хотелът е 4 звезди, но хайде махнахме с ръка, така или иначе децата ядоха от нашите порции./колко изяжда едно дете на 4г:)/
В събота дори имаше някакво мероприятие в ресторанта- много хора, много танци и беше много приятно. А децата се скъсаха да тичат и танцуват.
С една дума - хотелът е добър, препоръчвам. Храната е хубава, спа-то е супер. Толкова голям басейн не съм виждала май другаде освен в Гранд хотела.
Но да ходи човек когато е топло, че тоя студен коридор  и стълби до басейните....

# 385
    Bunnie,благодаря за споделеното! Hug

# 386
  • София
... Ето нещо ново от сайта на "Св.Спас",относно писаното от  Търся си ник    http://svetispas.com/sironafarm.php

Ей, ама това е чудесна новина!
Дано повече хотели се насочат към тази ниша - за мен, специално, чистата храна е нещо, което би натежало, при сходни други условия.

# 387
Bunnie благодаря за информацията.Наистина се намира на хубаво място.Намерихте ли р-т Милениума или не стигнахте до него.

# 388
Хайде и аз да се включа за темата за хотели във Велинград
Много приличен хотел: Спа хотел Астра  Peace

# 389
  • София
Да, намерихме ресторнт Милениум и там хапнахме и на трите обяда.

Дори една приятелка ми каза, че ресторанта си имат собствена ферма за животни и зеленчуци.

Пак ще го посетиме като отново отидеме във Велинград, а това ще е скоро. Много ми харесва там. Винаги си изкарваме страхотно и много си почиваме.

Общи условия

Активация на акаунт