Хотелите във Велинград - 2

• 83 532
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
И аз да си кажа мнението за Свети Спас.

Пепеляши ме запали за този хотел, а друго момиче тук ме убеди с информацията за био-храните.

Всичко беше разкошно - големи топли басейни, хубава и разнообразна храна, големи топли и просторни стаи, имахме и чудесна гледка, много приятна музика вечер в ресторанта, божествен и много продължителен (а уж) частичен масаж и т.н. и т.н

Но ... в тангенторната вана имаше кир, която си подскачаше по повърхността на пяната. Докъто лежах вътре си мислех, че не може да бъде, едва ли в такъв хотел?! Но като приключи процедурата и рехабилитаторката пусна водата да се изтича, мръсотията се отложи по стената на ваната и  за мое съжаление се убедих, че е точно това. #2gunfire

# 481
  • София
Изненадана съм, не съм попадала на подобен пропуск.

Надявам се да си им обърнала внимание, аз бих, на твое място Simple Smile

# 482
Здравейте момичета, аз купих ваучери за Свети Спас, но сигурно ще ги ползваме юни месец Sad ( това е малко тъжно, но ще почакам ). Много благодаря на всички, които се включиха да ми помогнат Hug. Тонита, за Лъки Лайт момичетата няколко страници преди това са коментирали за супер оферта 40лв. закуска нощувка и вечеря в самия сайт се намира на голямата снимка , не натискай нищо тя ще се изпише  Simple Smile http://www.lucky-light.bg/.
djasra , ако е само тангенторната вана ще го преживея, аз искам една нормална почивка за себе си и да не разочаровам приятелката си. Имам едно питане при положение,че храните са био и вие сте били там дали са поносими цените в ресторанта, ако си спомняте или да си приготвя за една салата 15 лв newsm78, все пак това си е хотел 5 звезди.
П.П. В Лъки Лайт промоцията е до 15.06.

# 483
  Цените в ресторанта са високи!  Но ние винаги ходим с вкючени закуски и вечеря,така че остава само обяда.Десертите са с голяма надценка.Супите,таратор- към 4 лв.,миш-маш си вземаме(огромна порция)-много е хубав,вече нямам спомен за точната му цена,има спагети.Салати 7-8 лв.(пак по спомен).  Но хотелът  ни е любим,обслужването е перфектно,а музиката вечер е чудесна!  Да не говорим за двора,гледката към реката и т.н. природата е около теб и те зарежда...Юни,ще извадят шезлонги навън и ще е чудесно. Grinning

# 484
Roo Roo , много ти благодаря, че се отзова Hug. Ами 7-8лв салати са поносими все пак, е вярно малко са завишени , но те сигурно са си големи. Аз това се чудех , че басейните са само вътрешни и се питах дали отварят стъклата и дали изнасят шезлонги навън като в Римска баня-село Баня, но ти си ми отговорила без да знаеш за чуденките ми Hug. Много благодаря за което! Ние сме само със закуска , нямаше вечеря във ваучера и най вероятно няма да обядваме при положение , че закусим в 10 часа, така че ще се глезим на вечеря Simple Smile.

# 485
  • София

Салатите и храната в Свети Спас като цяло е на адекватни за дори по-ниска категория хотел цени. И те не зависят от грамажа Simple Smile
За разлика от кварталните кръчми, където можем да сравняваме грамажи...
Ресторантът е луксозен - от вилиците, през покривките, облеклото на сервитьорите, та до живата музика Simple Smile

# 486
Вчера решихме да отскочим до Велинград. Обикновено отсядаме в Гранда. Този път нямаше свободни стаи и отидохме в Макси.
Разочарована съм - видя ми се малко кичозно, басейните са малки, не стават за плуване, закуската е бедна.
 Бармен в спачаст постоянно липсваше и за всяко нещо - сладолед, сандвич и т.н. го търсеха продължително време. Инфантилната девойка на рецепция в спацентъра - абсолютно неориентирана или незаинтересована, може би. Вратата в парната баня не се затваряше, финландската сауна беше изключена. На въпрос "защо", получих интересен отговор - хотелът не е запълнен на 100%, затова не я включваме. Което си е нелоялно спрямо клиенти, заплатили 100% за всичките им звезди. Сигурно е дребнаво, но вратата на тоалетната в спачаст е прозрачна  Mr. Green, а и няма с какво да си измиете ръцете. Чашките за напитките бяха върху някакво странно опърпано чердже. Към обяд на диванчето срещу входа към басейна бяха поседнали четири техни служители, свалиха си джапанки, протегнаха крачета, девойка- масажистка си седна на коленете на единия от тях. И почиващите явно изпитваха леко неудобство че, минавайки покрай тях, ги караха да махнат краката от пътя  Rolling Eyes.
Изрично бяхме попитали към колко часа трябва да се освободят стаите в неделя. Към 14 часа, да, но в 12 бяха ни блокирали карти. Трябваше и с това да се занимаваме.
Иначе гледката е хубава, в стаите е топло, водата е топла.
Но повече няма да повторим.

Вечеряхме в Том и Нези, скъпо и вкусно. Само не препоръчвам салата със скариди. Основно зеления със шепа микроскопични скаридки, с изпран вкус.

# 487
  • София
Преди няколко часа се върнахме от Велинград.
Отново бяхме в Свети Спас Simple Smile
Слънце, тишина, приятен лукс...

Още като пристигнахме исках да пиша, но басейните ни всмукаха и не ми оставиха сили до днес Simple Smile
Вчера си направих много хубав масаж при нов млад масажист там.
Бяхме на клубна среща едната вечер - прекрасни вина и сьомга (почти съжалих, че съм вегетарианка Simple Smile), а в останалите обслужването и храната бяха сякаш по-добри от преди.
За мен прекрасното беше, че в петък до 17 часа нямаше никого на басейните и усещането беше сякаш хотелът е изцяло наш.

ВНИМАНИЕ: Пътят до Велинград е опасен! Много внимавайте, когато се отбиете от магистралата. Щяхме да изхвръкнем от една дупка на прав участък. Оттам нататък карах бавно. Пътят е като изоран след зимата...

П.П. Различното този път беше катеренето до Параклиса Св.Спас и посещението с децата в зоокъта на Горското училище в Лъджене - много интересно за децата, особено ако им обясните, че това са животните, които щъкат в горите над хотела...  Laughing

# 488
  • софия
Пепеляши Вие директно в хотела ли резервирате?

# 489
Прочетох темата и си набелязах няколко хотела за почивка през лятото. Интересува ме много ли е горещо през юли и август във Велинград или е като в София? Защото например тогава е излкючено да се ходи на почивка в Сандански, където също има хубави минерални басейни.
Ние ще сме с две деца под 3 и под 5 години и не знам дали във всички харесани от мен хотели ще могат да ни настанят в стая. Защото апартаментите са доста скъпи и ще ни натоварят много бюджета.

# 490
Ние сме ходили август месец и е било поносимо /не е като в Сандански/

# 491
Здравейте!Някой има ли отзиви за хотел " Орхидея"? Интересуват ме условия,ресторант и обслужване.Ще се радвам ако някой се включи! Grinning
Ако някой има добри отзиви за някой от семейните хотели в района на Рич и Двореца също моля да сподели!

# 492
Здравейте!Някой има ли отзиви за хотел " Орхидея"? Интересуват ме условия,ресторант и обслужване.Ще се радвам ако някой се включи! Grinning
Ако някой има добри отзиви за някой от семейните хотели в района на Рич и Двореца също моля да сподели!

Ние сме посещавали Деви и сме доволни.Персонала обръща голямо внимание на гостите.За мен като минус са малките стаи и спато не е голямо/но за семеен хотел мисля че е добре/

# 493
Между Олимп и Астра, кой бихте ми препоръчали?

# 494
  • София
assia75, не сме били в хотел "Орхидея", но мога да кажа мнение за хотел "Рич". Този хотел много ни харесва, ходим минимум по 2пъти в годината от 6години насам. Харесвани обслужването, храната е вкусна, водата в басейните е топла. Но е по-скъп от "Орхидея". В този район сме били миналата година в хотел "Лъки Лайт" - цената е добра (ние бяхме 10дни и ни направиха много добра оферта за нощувка), хотела не е много голям; басейните са малко малки, но водата в тях беше чиста и топла; обслужването беше супер (по-добро от в "Рич"); козметичката им е добра; по храната имам малко забележки, затова ние ядем в ресторант "Милениум" - горещо го препоръчвам, намира се по главната зад хотел "Орхидея". Ако имаш други въпроси, съм на разположение.

Общи условия

Активация на акаунт