Иде зима вече, скоро в сняг ще ходи ЯНУАРСКОТО човече (25)

• 26 297
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добър вечерррр!

Бубс, Заец, другия път като яхнете метлата, моля, заповядайте на гости!  Mr. Green

Пепинка, оправяйте се вързо  Hug

Тути, разбирам как се чувствате. Яна има братовчед с аутизъм и при последната среща беше много стресирана, въпреки, че се опитах да й обясня, че той е най-обикновено дете и има своите настроения, също като нея. Просто децата са по-чувствителни.

Ние днес изкарахме един хууубав, дълъг обяд с приятели. Ива проспа по-голямата част (въпреки, че доста се озорих да я приспя след като й забравих шишето и се наложи да тичаме да купуваме ново), а Яна беше невероятно послушна. Голям кеф. Отдавна не се бях чувствала толкова човек.. Абе отдавна, отдавна... от срещата с момичетата преди 2 седмици.

Хбава вечер от мен!

# 646
Еления, честита именничка! да е жива и здрава и много да те радва!

Добре дошли на новите мами!

Да ви се похваля в четвъртък братовчедка ми набързо ме организира с един уикенд в Мадрид, за късмет намерих полет на добра цена и в петък сутринта заминах  Grinning Изкарахме си много готино, много ми хареса града, пихме сангрия, ходихме на шопинг, днес продължих и в Милано  Laughing

Иначе Изи е добре, много е активна, този месец е качила само 300 грама, 9кг и пак е 71 см, явно ще е джобно гадже  Grinning

Банан суров яде от няколко месеца и няма проблем с него.

# 647
Днес сутринта като яхнах метлата и за успокоение започнах да чистя.
И аз съм така  Twisted Evil Вчера ме изнервиха и овършах апартамента Laughing

Как е Влади, оправиха ли се обривите?

Направих коледна първа страница, кога искате да я пуснем, сега или към средата на декември?

pepink@ дано се оправите бързо  Hug

Иииии да напомня да ми пращате снимки за колажа: elena.y.koleva@gmail.com

Тея определено сля двете спанета през деня и вече спи само веднъж на обяд. За това пък заспива в 19 Simple Smile Днес обаче баба и беше решила да ми скъса нервичките и да я събуди точно като я приспах.  Close Заспа чак преди 15 мин.

Ноеми, вечер ползвате ли биба?

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 21:25 от Бебешондел

# 648
  • София
Добър ви вечер,
ММ приспива малкия, а аз щракам клавишите  Heart Eyes

Добро утро.
Момичета,дайте идеи за бебешки десерти(без кис.мляко).
Аз десерти не давам, но за закуска сутрин и следобяд давам елда, овесени ядки, кус-кус, каши готови и на прах. Може и плодове с бисквитки. Иначе давам кисело мляко или извара с плодове, ама това явно не те устройва.

И ние се пазим с прекъснат акт и така май и ще продължаваме. Ако стане гаф, добре ни е дошъл  Heart Eyes Иначе доста време пробвахме, докато забременея, така че и ан мен ми е странно как  се забребенява случайно  Grinning

Банан давам всеки ден, поне по един.

Някой давал ли е дюли, че имам домашни и се чудя дали да не ги сваря и да направя пюре?

Елениа, честит имен ден на Стелка, да е жива и здрава и много да ви радва  Hug

Гери, Буби, добре дошли и от мен Hug

Пепинка, желая бързо оздравяване на Райчето  Hug

cherry*, продължавай в същия дух, целувки на кака Изи  Heart Eyes

Бубе, браво на Влади сладуранката Heart Eyes Много се радвам, че бузките й са вече по-добре  Hug

# 649
Добра вечер и от мен! Hug

Сетих се и аз кога да пиша, но не ми остава никакво време. Не можах да прочета всичко.

Сами още не се е оправил напълно след оакването от ДК. Утре ще ходим при педката, ще взема секрет, та да видим от какво стана тая беля. От няколко дена е на варен картоф, ориз, оризова вода към млякото и корички хляб, изкиснато сиренце. Горкото дете - така му се яде, голяма беля си докарахме с тая ДК.

Бебеш  Hug - коледната страничка аз бих я гледала още отсега. Както кажат и другите! Peace

Добре дошли на новите мами!  bouquet

Момичета, сто пъти сте казвали, ама как давате кус-куса? Те не го ли гълтат направо? Тия малки топченца нямат сдъвкване с 4 зъба според мен... newsm78

Всички да оздравяват бързо! Hug

Лека и спокойна нощ! Hug

# 650
Много благодаря на майчетата, които ни поздравиха за имения ден. Hug
Буби,привет и на теб!
Емили и пасиран и не-всякак го яде.Но предвид,че го гълта предпочтам да му го пасирам,слагам повечко сирене,мъничко масло и 30 гр АМ....става приказка,омита се всичко. Grinning
Дюля съм дала с микс- пюре.
.....А по колко пъти акат  Embarassed дечицата ви?Вики по 2,понякога 3 пъти на ден. ShockedАма и той добре се храни.А кака яде 1/3 от неговото количество храна и яка и тя 1-2 пъти... newsm78

# 651
  • София, Лагера
Бебеш, понякога ползваме, понякога - не. Май по-често заспива без биба  Thinking

Леле, Чери, как ти завиждам за пътуванията  Twisted Evil Flutter. Вече и на Европата не й се мръщя! ... даже и на Веринград се радвам...  Crazy Whistling

...Майка ми е била с Копер-Т и ...
Ей, ще ме утрепеш. Като прочетох "майка ми" си представих възрастна жена, ама като се сетих ти на колко си  Whistling Joy Hug

Дюли не съм давала, даже и няма идея как се дават  Thinking То и Пресиян не е ял още, да вземе да се окаже, че е алергичен на стари години  Mr. Green

Емили, да нацункаш подрисканото си момче! Hug

# 652
  • София
тия дни нямам време да чета много, много, че на малкия му растат 4 зъба и е ад.....  Tired знам, че вече е коментирано, но не си спомням от кое лекарство за зъби сте доволни?

# 653
Ха добър вечер  Wine Glass Докато се наканя да се разпиша и бебето ще вземе да се наспи.

Брей много сложна работа било това отбиването. На нас ни е още далечно, с това n броя сукане през нощта, ама още от сега си се шашкам. И то основно защото не мога да се цедя изобщо. Та нямам идея как ще е.

Луук, и на нашето столче пише същото. Аз реших (не знам защо), че на розовото пише за майката, а на синьото нещо за таткото. Но те май си мислят, че децата имат нужда от столчета, само когато майката кара.

По въпроса за бибата, май и ние ще се включваме в групата на бибоманиаците. През деня не я давам изобщо, ако я види някъде си я иска, иначе не се сеща. Но спането без биба е абсолютно невъзможно. През нощта си я лапа сама, но това само ако й се спи. Ако е решила, че няма да спи, упорито я плюе, а след 5-6 опита да я дам, се изправя и я мята колкото може надалеч. Последните дни пък не иска да я смуче, а я гризе, явно много я сърбят венците, но съответно няма заспиване.

mrm, аз винаги съм завиждала на майките, чиито бебета стоят в кошарите. При нас никога не е имало такова нещо, даже когато беше съвсем малка. Може би и затова пролази толкова рано. В леглото си стои доброволно само вечер след млякото, заспива сама и така до първото пробуждане. После нищо не може да я накара да остане там, чак до следващата вечер.

Добре дошли на новите момичета. Вярно, че понякога прехвърчат искри, но като за форум тонът си е доста добър. По принцип във форумите винаги има няколко типа много знаещи и няколко провокатора, но тук е доста по различно

Бебешондел, докога беше срокът за колажа, че аз с този нет не съм сигурна дали мога да прикача снимка?

# 654
  • Пазарджик
Нямам сили да пиша ,а имам толкова неща да кажа(нещо потъвам,разболявам се)
Искам обаче едно голямо  Hug за всички.Лека и спокойна вечер!
Болничките да оздравяват!

# 655
  • В две тъмни очички
Оххх, момичета, тамън се похвалих за малката и ето днес (следобед) се появиха нови обриви по бузките  Tired Май ще минаваме на диета  Tired

МРМ, аз първо намалях кърменията с по 1 на седмица (когато започнах с отбиването кърмех 3 пъти). Та 1-та седмица махнах кърменето , с което заспиваше вечер, 2-та седмица махнах сутрешното, а 3-тата седмица махнах нощното. После на 3-4 дена кърмех. Сега както казах кърма почти нямам, но определено и аз се чудя какво да правя, дали да продължа така още 2-3седмици, за да намалее още кърмата или направо да си спирам (на 24 последно кърмих)

Емили, Влади си ги гълта направо. ДА ти кажа дори и големия кус-кус (звездичките) на Плазмон си хапва с кеф  Mr. Green

# 656
  • София
Бубе  аз ти бях писала, но явно не си видяла
Калоян е роден секцио планово на 10.01.2011г., термина ми беше на 23.01.2011г. той е роден 51см. и 3600кг. първо дете, аз съм на 30г.
Относно кърменето аз нямам много опит кърмих 2 месеца лично при мен накрая вече цедях по 10-20г и се обадих на моят лекар при който раждах и той ми каза че няма нужда от хапчета просто да разредя цеденето и постепенно да спра да цедя.Ти можеш да се изцедиш за да видиш колко имаш, но моя приятелка кърмила до 9 месец пи хапчета за да се изчисти хубаво.Това не е шега работа затова моят съвет е да се консултираш с гинеколога си той ще ти даде най-адекватно решение за да не се получат бучки

# 657
Дейзи до 10.12 е срока  Hug

Момичета дайте идея за заглавие и анкета за новата тема.

И ако искате може да допълним класацията.

# 658
емили, дара си гълта кус-куса като камилче, дори не се опитва да го дъвче Simple Smile

бебеш, и аз съм за сегашното пускане на коледната страничка.
днес украсих и в къщи - голям кеф!

чери, с твоите безкрайни крака не бих разчитала, че изи ще е джобно гадже Wink

тути, никакви разболяваници и потъваници! без такива играем!

дейзи, това вашето не е никаква бибомания! дара без биба един цял час не може да изкара, камо ли цял ден Sad вече й познавам крясъка за биба, ужас!

# 659
  • В две тъмни очички
Гери, пропуск  Blush Ама поправих грешката си и вече сте изтипосани на 1-ва страничка, няма криене  Mr. Green
А за хапчетата - хич не искам да пия , че първо са хормонални и второ имат много странични ефекти  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт