Вико ака по 2-3 пъти на ден.

за съветите.Давам ги повечето неща,но започват вече май да и омръзват,а аз вече друго не се сещам 

Да озравява твойто зайче! 

Да озравява твойто зайче!
, и се претеснявам да не се случа отново така случайно, понеже кърмя и ми е идвало само 2 пъти а ми се иска да има няколко годинки разлика, въпреки, че ММ не е на това мнение. И да ви питам имали начин да накарам малкото зверче да заспи само в кошара, защото той заспива единствено на гърдата легнал срещу мен. А и да не забравя мамите който кърмят колко среднощни хранения имате, че май ние сучим без почивка, особено последната седмица нещо ни мъчат зъби, Тео бебе има вече 8 зъбчета и продължава да вади. Засега толкова, че стана много дълго. Лека на всички
ние същото го изтрадахме септември и само помпата babyvac за прахосмукачка ни спаси плачеше много от нея но го натискахме и с нея почна да диша по спокойно и да спи; и само на наша възглавница(висока) за да не се дави и постоянно вървях след него с клечките и чистех, само че ние имахме и капки за нос и други лекарства
от нас. За капките с кортикостероиди, не са препоръчителни, но са много ефикасни, а знам, че и вит. С може да се капе в нослето за отпушване,,но не съм сигурна по-колко капки и колко често. бързо да се оправяте?
Преди само като заспиваше я искаше и то не всеки път.Като я види и чак трепери и вика -Дайййй билата

Но ако за 4 дни не са ти се появили такива втърдявания, най-вероятно няма да имаш проблеми.
Бързо да оздравява! 

. Това за книгите и ученето го разбрахме
Я кажи по същество мъжовете там как са!