Дългото чакане след трансфер - 9

• 51 744
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Mierin миличка, стискай палчета сега тия няколко дни ще имам нужда. Късмет и на теб и да ни зарадваш в скоро време и ти

# 646
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Момичета, днес ЧХГ е 5.00 на 11 ден от трансфера...Така,че няма бременност. Обади ми се докторката и ми съобщи резултата. Било е биохимична бременност и скоро пак ще се опитаме да направим опит,но кога ще е не знам все още. Тъпо ми е доста- надявах се да се получи, но уви- не е бил нашият момент. Тези дни ще минем да обсъдим с докторката какво и как и защо и тн...

# 647
Undisclosed Desires, много неприятно, но вярвам, че ще намерите верния път към успеха.  Hug
Радост, честито и поздравления за твоите снежинки, борци се оказаха те.  Praynig
Крики, успех мила на пункцията и хубавки ембриончета да станат.  Hug
на успелите леки дни до щастливия финал  Grinning, на останалите кураж и сили за новите опити.

# 648
Undisclosed Desires много жалко  Sad. Аз бях така лятото. Но не се отчайвай, другия път ще се получи. Hug
Радост_НМ честито това си е много добър резултат Simple Smile
scruffles на 20-ти ден се вижда ясно точицата.
Кандидат мама  и аз съм със страшни притеснения. И моя преглед е след 10 дни направо не знам как ще го дочакам.... От вчера имам като менструални болки. По принцип знам, че е нормално и с малката бях така но... все го мисля. Док. каза да почивам, а в къщи още по зле... ужас. И като знам, че ще е така до края... Но пък резултата си струва всички притеснения. Стискам палци на всички, за успешен финал  Hug

# 649
Undisclosed Desires, много съжалявам  Cry Cry Cry. Изкарай всички емоции, колкото по-бързо толкова по-добре  action032  action032  action032. Пожелавам ти слдващия път всичко да завърши успешно  Hug Hug Hug

Радост_НМ, толкова много се радвам за теб  Party Party Party. Я, да те питам нещо? Не беше ли ти същата Радост, дето лекаря я беше настроил негативно още преди трансфера, щото досега не ставало и как сега щяло да стане  newsm78 или те бъркам с някой друг. Ако не бъркам, можеш ли да си разкажеш историята накратко. Всички имат нужда от малко кураж и вдъхновение  Wink

Момичета, на мен вече ми се карат за притесненията вкъщи  Embarassed. Защо не съм оставила мъничето/мъниците на спокойствие, сигурно се отразяват негативно моите притеснения и т.н. и т.н.  Tired Не, че не искам, но де да беше толкова лесно, не съм спряла да опитвам, ма не ми се получава винаги. И аз имам спазми още след пункцията, те просто не спряха никога, че се и засилиха няколко дни преди теста. Болките не са силни, само изнервящи щото са същите като преди цикъл.Сестрата каза, че било много нормално, защото мускулатурата се отпуска и стените се разширяват. Някъде чтох, че повече течности може да помогнат.

Дръжте се момичета, ще се справим Hug

# 650
Radost  честита точица  smile3501   а на теб Undisclosed Desires Hug Hug Hug                  Kriki успех  Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 651
Радост_НМ, толкова много се радвам за теб  Party Party Party. Я, да те питам нещо? Не беше ли ти същата Радост, дето лекаря я беше настроил негативно още преди трансфера, щото досега не ставало и как сега щяло да стане  newsm78 или те бъркам с някой друг. Ако не бъркам, можеш ли да си разкажеш историята накратко. Всички имат нужда от малко кураж и вдъхновение  Wink
Правилно си запомнила, мила...аз съм. Накратко историята: януари 2010 Инвитро матурация - не стигнахме до трансфер. Единствения ембрион беше спрял развитие още на втори ден. Ноември 2010 - стимулирано ИКСИ - 6 ембриона. Върнаха ми 2, а другите четири замразихме. Отрицателен тест. Декември последва първи ЗЕТ и отново нищо. Тази година след дълга почивка започнахме нов опит ИКСИ. на пункцията 15 яйчица, от тях 11 зрели...и само 3 ембрита, които спряха развитие и трансфер нямаше. Тогава в разговор доктора ми каза, че най-вероятно се касае за генетичен проблем и трябва да направим изследвания. Все пак ми трансферираха два размразени ембриона, с уговорката че шанса е нищожен... За капак ден след трансфера се разболях, вдигнах 37.6 Т и я поддържах четири дни. Направо не можах да повярвам на положителния кръвен. Все още страха ми е огромен, но явно при всички е така.  Praynig
Благодаря на всички за милите думи. Дано всеки се радва на своето чудо възможно най-скоро. От сърце се моля за всички момичета.

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 21:02 от Радост_НМ

# 652
  • София
Радост,много се радвам за успеха ти. Дано нещата се развиват толкова добре още 8 месеца  Hug
Undisclosed Desires, Sad Hug Чувството е ужасно...бил си толкова близко до успеха и изведнъж...обратно в началото  #2gunfire  Hug Hug Hug

# 653
Радост, честито! Спомням си те аз още от миналата година  Simple Smile Много се радвам и дано всичко върви безпроблемно до края!

# 654
  • Варна
kriki  Praynig Praynig Praynig дано се похвалиш скоро

# 655
Хей,нямали положителни тестчета тук,айде чакам ви.Че имам нужда от надежда   ,айде на предстоящите тестове само 2 чертички. santa2 santa2 santa2  Gift  Gift  Gift EFP EFP EFP

# 656

днес бях на пункция и извадиха 7 яйцеклетки..утре трябва да се обадя да видя колко са се оплодили. стискайте палци. всичко мина добре и се чувствам добре. дано да има добрички. казаха че ще ги Иксират,евентуално 1-2 може да опитат ин витро но ще видат

# 657
kriki пожелавам ти всички да се оплодят  и успех .
 Момичета днес ми е 9 ден след трансфер и реших да експериментирам малко .Бях прочела ,че няколко момичета са си направили тест за овулация и според него е показал бременност .И нали е рано за уринен тест и днес направих един тест за овулация и ми показа втора бледа черта. Вие какво мислите за този вид тест ?
 Утре ще си направя уринен тест защото при миналият опит на 10 ден ми зацапа и затова точно утре ще си направя.Нямам никакви симптоми при този опит само кръста ме боли.При миналият имах симптоми всякакви и накрая нищо и затова знам ,че те не са показател за бременност. Имам нужда от много стиснати палци в момента .Дано това да е нашият път и да успеем  newsm17

# 658
  • София
Sofiaaa,аз веднага бих направила и един уринен  Grinning  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 659
  • Варна
sofiaaa  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт