Дългото чакане след трансфер - 9

• 51 744
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Sofiaaa,аз веднага бих направила и един уринен  Grinning  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Peace
Колкото е рано за единия,толкова е рано и за другия,но,щом имаш втора черта, и аз веднага бих припишкала един

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 14:47 от hristina21

# 661
С Вас сме момичета  Hug Hug Hug Hug

# 662
Sofiaaa стискаме много fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedуспех Praynig Praynig Praynig

# 663
Sofiaaa,аз веднага бих направила и един уринен  Grinning  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
и аз  Wink  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

# 664
sofiaaa,  Praynig Praynig Praynig. Имай предвид обаче, че е леко рано за уринен, ако излезе една черта нали няма да се отчайваш  Wink.

# 665
Здравейте и от мен!Вчера беше и моят тест за бременност ,за съжаление отрицателен Sad
Имаме си 5 замразени ембриончета обаче и те ми вдъхват надежда.Момичета, някой знае ли дали следващия опит по фонда може да е със замразени ембриони или трябва да си платя?Януари сме на преглед и там сигурно ще ни кажат,но съм нетърпелива да разбера как се процедира.Моля споделете ,ако сте го преживели.

# 666
Здравейте мили момичета...незнам дали за тук ми е поста ,писах в друга тема и ще си позволя да копирам поста си тук,не мога да се оправя много тук още,извинявам се....

...Днес си направих тест и ми излезе 0.100  Знам,че е отрицателен и няма никакъв шанс,но защо в клиниката ми казаха да продължа с лекарствата,че е още рано ,че ако е едно бебе ( аз съм след замразен трансфер ),можело да се покачи след 10-я ден...Защо ме карат в болката ми още да се надявам,а не ми казват,че всичко е приключило .....  Толкова много ме боли ...  Cry

# 667
  • Варна
ninabora  Hug

bonbonchevaaa на кой ден ти беше теста

# 668
ninabora, аз правих 2 замразени трансфера .Процедурата не е натоварваща ,няма боцкане,2-3 прегледа за да видят лигавицата как расте и после док преценява кога да е трансфера.След това има поддържаща терапия с лекарства-утрогестан,естрофем,аспирин пр...поне така беше при мен..Желая ти много успех ! Simple Smile

# 669
shoкo ,днес  сутринта на 10 ден ...

# 670
  • Варна
ами какво да ти кажа явно докторите вярват в чудеса повече от нас самите преживях същото като теб точно преди две седмици отрицателен кръвен на 10ти ден но те не ще изчакаме при мен нямаше чудо пожелавам ти да получиш своето чудо от цялото си сърце  Praynig Hug

# 671
Благодаря ти мила shoko ...Съжалявам за твоя неуспех...Знам как боли ,чувствам се предадена,без да знам от кого,безпомощна.... Благодаря ти ,че се включи ... Желая ти много успех следващият път  Hug

# 672
  • София
bonbonchevaaa  Hug,честно казано,това с лекарствата,мен лично,много ме дразни  Close....и аз не разбирам,какво се опитват да си докажат на тях,или на нас  newsm78...че всичко е направено на макс,така че,няма начин да не е станало-давай,да пускаме тестове до 20-ти ден и да гълтаме безсмислено шепите хормони....да,има процент лабораторна грешка,но за 3 години тук,не съм попадала на такъв случай  Close Да,стават и чудеса......Пожелавам ти скоро да видиш положителен тест  Hug
ninabora,замразеният трансфер си го плащаш ти,Фондът поема само замразяването,ако са ти останали пари при процедурата

# 673
  • в сърцето на моето Слънце
Sofiaaa, ако не слагаш Прегнил след трансфера, най-вероятно опита ще е успешен. При мен беше същото, само че с наситена черта на ову теста, два дни по-късно обикновен уринарен тест също беше +. Само да кажа, че теста за бременност от 1 левче беше с доста по-хубава черта от Шуър чек-а. Стискам ти палци и ти желая успех!  Peace

# 674
hristina21 ,Благодаря Ти ! И аз незнам каква е причината за такъв отговор при такъв резултат ,а аз наистина не вярвам в такова чудо... Все пак хормоните не са билки  и аз като теб смятам за ненужно всичко това,още повече за психиката ни,толкова сме уязвими в такъв момент,че това ми идва в повече...Дано намеря сили да се усмихна скоро пак.Благодаря за топлото посрещане и желая много здраве и успех на всички ,от Сърце  Hug

Общи условия

Активация на акаунт