Дългото чакане след трансфер - 9

• 51 754
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
bonbonchevaaa ,рано или късно,усмивката се връща  Hug/проверих го от личен опит,но,по-добре,да не конкретизирам,че числото е страшно  Shocked/ Важното,да не го превръщаме във фикс-идея.Докато сме здрави,има надежда да стане  Hug

# 676
СОФИЯ за кога ти е теста,божееее,стискам ти палци мила. Ако съм аз няма да издържа да не препикам утре,е нали ме видяхте в бързината какви ги надробих,ама ето излезе ми верен теста.            ШОКО   още ли си за януарската група?При теб беше подобен случая  като на БОНБОНЧЕВА    т.е и ти продължи лекарствата около 2-3 дни след кръвния.  Така искам да съм пак тук в тая темичка                     

# 677
  • Варна
София, стискам палци Praynig
За уринарния може да е рано, поне 12-ти ден да стане.....

# 678
  • Варна
ZVEZDA  да категорично нова година нов късмет до скоро бях в една дупка доста ми беше кофти но сега съм се мобилизирала и ме е обзел оптимизъм през 2012 ще видя заветните две черти и ще стана МАМА

# 679
Много ясно бе ШОКО,че ще успееш.Нали заформихме групата за януари.В това лутане нещо май мисля да чакам фонда този път,та незнам,Обърквам се във вземането на решение сега,времето ще ми покаже какво да направя.

# 680
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
И ние като цяло ще чакаме фонда. Но се замисляме след 2-3 месеца за ЕТ на естествен цикъл  . Трябва да  го обсъдим с доктора дали е удачно в нашият случай. Януари обаче задължително трябва да се замрази материал ,защото терапията имала ефект до няколко месеца след приключването й .

# 681
bonbonchevaaa разбира се че ще се усмихнеш и аз бях така много зле го изживях но благодарение на момичетата тука и на прекрасния ми мъж за две седмици ми мина, защото наистина докато сме здрави всичко е възможно.
А аз момичета съм пред голяма дилема и искам вашите съвети моля
Февруари ще ми дадът парите от фонда а аз исках да пробвам още един път на ЕЦ какво да направя колко време мога да ги държа тези пари и дали да пробвам на ЕЦ с лека стимулация да искарам 2-3 яйциклетки и да ми ги върнат или да си взема парите и направо да се стимулирам, а парите от фонда мога да ги ползвам само със стимулация нали не може за ЕЦ знаете ли нещо по въпроса.  newsm78

# 682
Момичета, гледам че се за формихме голяма (за съжаление) групичка за другия път Peace Аз естествено реших да си правя лапароскопия (нали не съм по дългото мислене) и след това ще решим какво да правим Grinning. А за фонда съм много далече още Confused Успех на всички Hug Hug Hug

# 683
здравейте момичета,на 9 септември ми беше първия трансфер,който приключи с неуспех,в момента съм в процес на 2 опит утре ми е трансфера и аз се присъединявам към вас чакащите.успех на всички  bouquet  bouquet  bouquetза коледа да има само положителни резултати Hug Hug

# 684
Момичета минавам за да дам отчет. от 7-те извадени фоликула, 3 са се оплодили. но било още рано да се делят. та както и да се делят в неделя сутрин ще е трансфера/ дано да се развиват добре мъничетата

# 685
miryana_gm Парите от фонда трябва да се усвоят до 6 месеца след получаване на заповед. По принцип на ЕЦ можеш да пробваш още другия месец. Зависи от теб дали искаш да си спестиш инжекциите или парите..  При дългия протокол се вадят много повече я-ки и почти 100% се стига до трансфер. Докато при ЕЦ може и да нямаш късмет. Но пък си спестяваш много болка и т.н. Трябва да говориш с лекаря ти и заедно да решите какъв е най добрия вариант.  Като цяло е въпрос на избор и двете имат - и +. Аз лично направих ЕЦ докато чаках заповедта от фонда. Но моята беше за лятото. Помисли хубаво. Успех  Peace

Момичета стискам палци на всички чакащи. Успех  Hug

# 686
  • Варна
kamito24 успех дано този път е успешен желая ти го от все сърце

kriki дано се делят добре мъниците и в деня на трансфера да те зарадват с прекрасни ембриончета а по нататък по план  EFP preggo newsm32

# 687
Благодаря за отговора bonbonchevaaa.А зет не се покрива от фонда или да?Какво да правя сега?Вие които сте с повече опит как сте процедирали?Благодаря ви много за подкрепата.

# 688
Marzelivka69 благодаря ти за отговора сега ще видя на 14 какво ще каже Стаменов и вече ще го мислим искам да минава по бързо времето и всички да сме с надути кореми  Laughing Laughing Laughing

# 689
.А зет не се покрива от фонда или да?

Не се покрива от фонда.

Общи условия

Активация на акаунт