Аз изкарах късмет, че лелката ми беше позната и бележката за родствени връзки я взех за секунди срещу 3 лева... Но като цяло си е пълна лудница да се занимаваш по такива места... най-не го обичам 
Дано малката Али се оправя бързо ... и скоро да си е у дома

АМ ни е излишно за сега , което ми опъна усмивката до ушите , за сметка на шума, който чу педиатъра около сърчицето на Ая
Нямало място за притеснения, но след година пак ще ходим да видим какво става с шума ни... ММ веднага реши , че това си е докторска врътка... но ще изчакам още малко и ще споделя кое ме кара и аз почти да съм сигурна в това...
а Ая не се лигави (за сега) та тях ги чакаме да изчезнат от самосебе си ...
Идеята ти за разходка е прекрасна.. Варненски майчета, какво ще кажете за четвъртък да направим Морска ??

Зори ми се разболя на два месеца и половина, не стигна до болница, но както ми беше първо бебче ми идеше да умра от мъка.
Стискам ви палци бързичко да сте си в къщи и повече да няма такива премеждия Нагушкай я много малката принцеса от нас
А ти как си? По-добре ли си?
Много ти се насъбра на теб...
Дано бързо да оздравява бебонка и скоро да сте си у дома и никога повече да не стигате до болници.

Много здраве, щастие и винаги усмивки по лицето ти да има...!!!

Ти сигурно си изчела всичко, и аз прочетох това онова, една майка беше писала, че на нейното дете всичко е минало много лесно и вече си хапва дори от Макдоналдс, което явно се смята за висш пилотаж в храносмилането. Дано да го овладеете и вие, а колко ще го изпозвате е друг въпрос 

Да си изкарате весело!
Моите са български, нейните са турски - явно в България ги правят по-малки или аз съм улучила някоя дефектна фирма. 
На мъжа ми чак му стана неудобно и отиде да си дояде яденето в кухнята. Много е гадно така да те гледа бебето - право в устата и да почне да примлясква. Чак ти идва да му дадеш някое залче.
(Естествено, засега ще се въздържим.
Много е рядко даже. И даже пише, че се променя цвета и консистенцията на акитата, което е вярно - оня ден му беше като хума , ама по-кафяво. Едно хем редичко, хем все едно има настърган тебешир в него, не мога да го опиша точно.
Притенсява ме само, че пише да се дава само по лекарско предписание, ама малкия си е мн добре с него. И даже е мн по-засищащо от Аптамил АР, което е гъсто и трябва да засища повече, но уви. Малко мирише Комфорта на храна за рибки, ама като почнах да го давам малкия неможеше да си изяде всичко и заспиваше на шишето.
Чак не можех да го събудя, за да го оригна! Засега съм доволна, но в България е мн скъпо това мляко. 20лв е 400гр, а в този сайт Ocado e 9.45 паунда за 900гр
Което си е супер оферта. Ще се консултирам с педито дали да оставме на него и може да поръчам от този сайт.....
и не са и спирали да ме болят.... Анбибиан ти с тези 4 кила си добре.... ние още нямаме 2 месеца, но със сигурност трябва вече да сме към 6кг! Беше качил 1.300 на първата консултация. Не ме питайте само как го мия на мивката и как го къпя - окапват ми ръцете.... 
Ще гледам да изчета колкоо мога, за да се включа по-обстойно