Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 663
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
# 571
# 572
# 573
# 574

Спред д-р Хаус ''Мукадес'' вече е диагноза Mr. Green

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 14:38 от Slawena

# 575
Добро утро!
Искам да ви благодаря за това, че освежавахте вечерите ми в продължение на месец, докато бях в болница (по принцип трудно наваксвам толкова приказливи форуми, но тук направо бях развила зависимост). Всяка вечер, когато другите болни заспиваха, в gsm-а с мъка заради миниатюрните буквички ви четях под одеалото и на места не можех да сдържа смеха си с глас (напр. как Керим щял да зърне Фатмагюл засрамена, с вдигната на главата пола, за да си прикрие лицето или как си раздавахте Керим до Канада и обратно и т.н.)... Славена, много си даровита в словореда и царица на бисерите, Гери Добрева, Крюела, Куркума и останалите, разбра се - благодаря ви! Благодаря и на Мариана за поддръжката на темите и видеата (макар че не можех да ги гледам). Макар, че не съм от много активните, сте ми много мили!
Желая ви прекрасна седмица.   bouquet

Ferda Mravenec ,  добре дошла и бързо оздравяване !!!   Hug Hug  bouquet  bouquet newsm51 newsm51

# 576

Момичета, много здраве и щастие желая на вас и семействата ви  !!! Hug newsm51

# 577
# 578

кликни върху екрана
http://www.youtube.com/watch?v=Er8hAwfrQps&feature=g-all

ОТМЪЩЕНИЕТО НА КЕРИМ
Снощи, campanula го сложи, днес bonobo направи превод от английски. Хуморът е страхотен. Приятно гледане.

Благодаря ви , момичета !!!  Hug  Hug  bouquet Много е забавно ...  Peace

# 579
# 580

Колко много докосвания за петдесет серии - от какво сме недоволни !?  Peace Grinning

# 581
А,не сме недоволни,Нели LaughingЩеше ми се да си сменя премяната,ама ще почакам още за целувката Heart Eyes

# 582

Анкета , който не е подкрепил сладурите може да го направи...!? Peace

http://www.gecce.tv/anket/sizce-dizilerdeki-en-uyumlu-partnerler-kim_8/

# 583
А,не сме недоволни,Нели LaughingЩеше ми се да си сменя премяната,ама ще почакам още за целувката Heart Eyes

Детелинко , промени поне за целувка по челото , че те мисля - другата може да е в последния епизод...!?
  Grinning

# 584
Топновина от днешната преса:

30 годишна Мукадес от  град Истанбул се оплака, че нощем редовно била опипвана от полтъргайст.Бившата мандраджийка заявила,че този нематериализиран /а нейната мечта е да се материализира/ опипвач започнал неприличните си действия точно преди 4 месеца,когато е паднала по стълбището у дома си.От тогава Мукадес ханъм не може да спи,защото всяка нощ трябва да се бори с нахалника.

"Аз го насритвам здраво, но той се връща всеки път, жалва се г-жа Мукадес.-Допирът му наподобява октопод!”.Освен че младата жена трябвало да изърпи обарванията на призрака,той си правел майтап с нея,като и разклащал матрака и започвал да и говори нежни и страстни думи  с гласа на любимия и зет Керим.
Когато  Мукадеса ханъм решила да сподели за тормоза със зълва си Фатмегюл,тя си помислила че е превъртяла „Вай енге,чок будала ,чок сачмълъ...вай,вай к'во ща прайм сега...”.
Очаква  се извършване на обреда изговане на духове,очквайте по-късно репортаж от събитието.БЪЗНюЗ

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 14:41 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт