Под елхата Юлчето подскача и играчките закача

• 34 388
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Честито на Диването! Прекрасно име - Яна!! Нека расте здрава и усмихната за радост на всички!!!

П.П Сега видях и снимките. Пу-пу, какво хубаво бебенце! Ще чакаме с нетърпение и други снимки!

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 13:50 от noriscat

# 346
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ДИВАНЕТО.НЕКА МАЛКАТА ЯНА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ.

# 347
Диване, честита радост! Да е много здрава и с късмет в живота малката Яна.   bouquet

Ама как не си приличат с Мая... засега поне.

Люси, страхотни дечица. Слънчица.  Grinning

Честит празник на всички, празнуващи днес.   bouquet

# 348
Честита рожба на Диването и от нас. Нека малката Яна да расте жива и много здрава, много спокойна и щастлива, да ви носи много радост !     ylinfant pacifier Misc Baby Bottle newsm32 newsm51

Честит имен ден и на всички празнуващи този прекрасен християнски празник и носещи тези красиви имена , нека Св. Никола закриля всички ни.

# 349
Диди,то какво да споделям бисер след бисер ги ръси LaughingС нея няма скука,вЕрвай ми.Все по-често вече се замислям за тапи за уши Crazy Crazy CrazyИначе днес ще ги снимат за календари в ДГ и наш'та като се вдигнала в 6 ч да се кипри-накарала баба й да й сложи ролки на главата,да я налакира,обула чорапогащник,рокля,едни ботуши дето са уж с токчета ,начервила се с един гланц и тръгваме вече за ДГ в 8 ч и тя :"ох,ще трябва да го взема червилото,няма как,че ако ми се изтрие точно преди снимките Shocked" като,че ще я снимат за билборд,а не само главата за детско календарче.А да,беше помъкнала и Йоанка (това е сестрата на Райчо от първият й брак Laughing),защото обещала на колежките й в Дг да доведе някое от децата #CrazyТа така,няма скука Laughing

Честит празник на всички имащи имен ден или професионален празник  bouquet

Луси,прекрасни са Hug

# 350
леле Ади  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 351
  • Пловдив
Ох, Ади, много се смях  Joy голяма скица е твоята дъщеричка

newsm51  ylinfant Честито сладко бебче на Диването, прекрасна кукла е  Hug

# 352
  • София
Малката Яна е прекрасна  Hug

Диди,то какво да споделям бисер след бисер ги ръси LaughingС нея няма скука,вЕрвай ми.Все по-често вече се замислям за тапи за уши Crazy Crazy CrazyИначе днес ще ги снимат за календари в ДГ и наш'та като се вдигнала в 6 ч да се кипри-накарала баба й да й сложи ролки на главата,да я налакира,обула чорапогащник,рокля,едни ботуши дето са уж с токчета ,начервила се с един гланц и тръгваме вече за ДГ в 8 ч и тя :"ох,ще трябва да го взема червилото,няма как,че ако ми се изтрие точно преди снимките Shocked" като,че ще я снимат за билборд,а не само главата за детско календарче.А да,беше помъкнала и Йоанка (това е сестрата на Райчо от първият й брак Laughing),защото обещала на колежките й в Дг да доведе някое от децата #CrazyТа така,няма скука Laughing
Ахахаха, няма скука наистина, голяма е скица.

# 353

lusi2607 големи сладури си имаш Laughingда са ти живи и здрави!
Диване,голяма красавица е Яна,много радост да носи на мама и тати ЧЕСТИТО newsm51,до година до две и братче да си има Grinning
Ади  Joyголяма скица твоита щерка Joy

# 354
Какви хубави деца видях тази вечер!  Hug

АдиJoy Joy Може ли да погледаме Ивон за някой и друг час? Не мога да чакам 2 години Борко да влезе в тази фаза  Grinning Уникална е Simple Smile

# 355
  • в 1001-та нощ
Див  Hug Hug Hug честито    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet скоро да чакаме ли и 3-та серия  Blush

не знам дали знаеш, че Яна от старо-славянски означава река (понеже е съставно на моето име и зная  Peace )

аз виждам как Калоян има нужда от братче или сестриче  Peace и ще поръчваме на щъркела догодина  Mr. Green

# 356

не знам дали знаеш, че Яна от старо-славянски означава река (понеже е съставно на моето име и зная  Peace )

Интересно!  Simple Smile
     Имената Ян(Янчо) и Яна по-скоро ги свързвах с гръцки корени.

Иренка,честито ти второ диваненце!Да расте здрава и весела!  Hug  bouquet Ти как се чувстваш?

Луси,много хубави дечица!Живи и здрави да са!  Heart Eyes

Ади,ноу комент  Joy Joy Joy
     Целуни сладката Ивон!  Heart Eyes

# 357
Ехааа, колко поздрави Simple Smile Благодаря, момичета.

Мен почна да ме хваща саклета тука и искам да се самоизписвам...  Rolling Eyes Мисля, че ѝ в 5 звезден хотел да ме настанят, щом е болница - ще искам вкъщи. Пък и Мая почна да ми липсва вече, разказват ми как сновяла от стая в стая и врещяла сърцераздирателно "Мммаааммммаа!"  Joy

Алена, трета серия или от сурогатна майка или минимум след 3 годинки.  Mr. Green Нищо против да гледам детенце, ама частта с бременността и раждането хич не ми се нравят още.   Laughing (Пък и доктора не дава по-рано от 3 години, питах вече.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Адии, не ми се мисли какво ме чака с две пикли кокони на един акъл след някоя друга годинка. Голям смях се смях с твоята Ивон.  Joy

# 358
Честита дъщеричка и от мен, да расте здрава и щастлива! Прекрасна е !  Hug

# 359
  • Stavanger, Norway
Я аз пак да попитам - имаше още някоя майка, на която детенцето й плачеше без сълзи. Все още ли е така? Аз най-накрая ще заведа Алекси на очен лекар  (надявам се преди края на годината), но от това, което четох в интернет ми стана лошо  ooooh! Макар, че това е симптом на някакви супер гадни заболявания, не открих да отговаря на другите признаци за което и да е от тях, но пак се притесних  Rolling Eyes И на ортопед ще го водя, защото много често без причина си хваща китките и проплаква все едно го боли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт