Под елхата Юлчето подскача и играчките закача

• 34 387
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Привет,момичета.Искам да попитам мамите от София ,дали има някоя която да живее близо до магазин на Детски Хипермаркети Комсед.
п.п моля да ми пишете на лични,да е ангажирам другите

# 436
Привет момичета,
вас са ви подпукали вирусите,нас варицела. Сега Ради я кара, пъпките вече завяхват, очаквам и Слави да цъфне към края на тази седмица (дано и той я изкара). Малкото човече понася варицелата сравнително добре, без температура само трудно се храни душичката, но е доста упорит и не се оставя гладен. Нямам никава представа за размерите на Ради, поне скоро не съм го мерила, обувките са ни 23 номер.

Честита втора радост на Диването, да ти е жива и здрава малката Яна!!!   Heart Eyes   newsm51

Бързо оздравяване на всички болни дечица и мами!!!

# 437
да цветулке,от зъбте е.мисля и по-късното заспиване се дължи на тези неща.по наблюдения над мия син.сега му избиват предпоследната двойка зъби.но и порастването си оказва влияние де.сега му трябват минимум 6 часа да е буден от обедното спане до вечерното.

# 438
  • в Кошера
И аз да запиша мойта девойка в листата на трудно- и къснозаспиващите  Twisted Evil
От няколко дни ни прави луди гъби, отдавам го на пробиващите кучешки зъбаци, но не знам... дано отмине по-скоро  Praynig

# 439
И ние сме в този отбор на трудно-и много късно заспиващите ooooh!,голяма мъка е,то не е игра ,то не е въртене в кошарата,мрънкане ,направо УЖАСТ #2gunfire,някои път не издържам и я оставям сама в стаята но и така не става.Не знам до кога ще е така,при нас лично не е от зъбите/поне според мен/защото вече и кучешките и кътните излязоха/отгоре и отдолу/ а не свършва тоя ад  newsm78

# 440
Danito_d, радвам се, че Вики е по-добре вече. Стягайте се за Коледните празници и никакви болести вече  Peace
ТиНе, добре, че е малък Ради. Майка ми едно време е карала варицелата с мен - аз съм била около годинката и съм я изкарала с няколко пъпки само. Тя горката е била 2 седмици като труп Sad Дано и Слави я изкара леко  Peace

И моето момче заспива късно - около 22.30 - 22.45 го слагаме, но пък си заспива сам и без драми. Обаче от два дни е супер кисел и труден за гледане през деня. Май и него са го подпукали зъбаците  Thinking

# 441
Здравейте.

Бързо оздравяване на болните мъници. И моята щерка е с висока Т от два дни, очаквам и малкият да се включи тия дни.  Crazy Общо взето, откакто е на градина, няма празно... все някой е болен.

Със спането засега нямаме проблем. В 19.30ч е заспал, дано повече време се задържи така, че вечер да мога да релаксирам.  Crazy

# 442
Ние заспиваме докато се кърмим или се кърмим,играем и заспиваме.Заспива към 22 ч най-късно.Забелязала съм,че ако денем спи 1,5 часа ,вечер заспива в 21 ч,ако е спал 2ч или повече часа 22-22:30 ч.
Гледам общо взето да не заспиват по-късно,че на др.ден е ад.Ивон не мога да я вдигна за Дг,Алекс пък спи до късно сутринта и после му се разбутва целият режим.

Дунайка,ама как те разбирам ooooh!

# 443
Набързо да се отчета. Сложихме последната ваксина, но не успях да я удържа и леко мръдна докато я боцкаха. крачето се наду малко и цял следобед се носим и утешаваме, а тя ми сочи къде я боли. Мерки 9.040 и 78 см. Заспиваме към 9 рядко 8.30, но 6.30 сутрин сме на линия. Почнах и аз да лягам по-рано да се понаспивам. Тази нощ сигурно ще се буди, то не че без ваксина пак не го прави. Хайде лека от нас.

# 444
  • гр.София
pucisim на нас от тази ваксина, ни беше надуто и зачервено крачето цяла седмица, измъчи се милата, прави и по-начесто компресчта с реванол  Hug
А ние сме със сополки, сигурно са и тръгнали кучешките зъбки, нощно време се събужда със писъци  Sad кой знае колко ги болят милите. Вечер си ляга към 9.30-10ч. сутрин става към 6,30-7,00ч. и още продължава да спи 2 пъти през деня  Mr. Green не може да издържи до обяд без съм  Whistling
Готови ли сте с подаръците за дечицата   Gift
Аз на Маги и купих, количка тип барбекю, да я бута и да ни сервира   chef едни маратончици и дрешки  Mr. Green
Междудругото ми отказва вече да стои на нейното столче за хранене, иска на нашите столове, даже снощи така се храни с виличка  Mr. Green и вече си хапва и млякото само с лъжичка  Grinning абе пораснха си дечицата  Hug

# 445
Привет момичета,
Много моля някоя мама от София да да ми препоръча добър дерматолог.
Може и на лични, че да не спамим темата  Wink
Благодаря    bouquet

# 446
   Добро утро!  Grinning
   Днес имаме две рожденички Светланка и Маритка!Да са ни живи и здрави и двете!Да имат много късмет и любов!Да са им здрави и весели милите им дечица!И да им дават много поводи за гордост и радост!

# 447
3 са Grinning

Честит рожден ден на Маритка,Светла и Евита 72  bouquet

# 448
   Уха!Евитке,и ти ли си помъдряла!Честито,честито!  Party Hug
   Много здраве,много обич!И все така да си ни една от най-позитивните усмивки в темата!
   Здраве и щастие на многочленното ти семейство!

# 449

Happy b-day На Светла, Евитка и Марита. Много здраве момичета, на вас и семействата ви!!!

newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт