Под елхата Юлчето подскача и играчките закача

• 34 387
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
dunaika да и миналата зима бяхме с пневмония в болницата.Стоим си в къщи,не се срещаме с болни,все още се кърмим а той все болен.Като тръгне на ясла не знам как ще е.
Ние снега го гледаме през прозореца.Направо ме е страх да го изведа.

# 496
Хайде, болните бързо да се оправят, че да се радват на зимната приказка навън.

Мая пък беше адски въодушевена днес от снега. Пипа го, мачка го, рови, хвърляхме я в една пряспа, голям смях, голямо нещо.  Joy Пропуснахме банята, а заспа като къпана. Нямам търпение направо утре пак да излезем.  :lol

Относно чая, нещо не се кефи. Ама как нагъва компоти от на дядко, не можем да сварим у дома буркани да отваряме.  Joy

За Коледа баш се очертава да сме без елха. Или по-точно да сме с опоскана такава. Нещо се изморих и ми писна на... да събирам играчи и да украсявам всеки ден по няколко пъти.  hahaha Като малка терминаторка е просто, върви и унищожава наред. Понякога си мисля, че докато отхърлят 4-5 години двете с Яна, апартамента вече ще бъде в руини.

# 497
Аз както споделих преди, Габи изкара повръщането с разтройство. После всички ни подкара поред. Днес последен се дореди баща ми.
Диване, аз също определих Габи за терминатор, дори си има албум във фейса ,,Опазването на елхата, мисия невъзможна." Оставих малката елха на високо, голямата прибрах. Дени никога не е пипал елхата, така че Яна може да не е от породата на диверсантите.
За моето семейство тази Коледа ще е тъжна днес внезапно почина свекър ми, много добър човек, казват че преди голям празник Господ прибира добрите при себе си, дано е на по-добро място. Уви такъв е животът, да са ни живи и здрави дечицата това е най-важното.
Алена, Ч.Р.Д.   bouquet

# 498
Добро утро и от нас! Навън наистина е зимна приказка. Крис така се е смял и радвал на снега вчера, прекрасен беше. Днес пак мисля да го изведа ама времето ми се вижда много по студено от вчера. Ние също сме болни, гърло, нос и уши. От 15 дни се борим с това нещо с най - различни хапчета, и в сряда вече ни изписаха антибиотик. Направо светна това дете, прояде, стана неудържим и овършава цялата къща за секунди.  Ние за Коледа мислим да пътуване, тоест утре, към моя роден град Нова Загора и да прекараме празника с моето семейство. Направо не знам 200 км в тоя сняг как ще стигнем, ама не се отказваме де Simple Smile
Вие какви подаръци купихте на вашите дечица, ние тази вечер ще ходим вече на последен оглед по магазините и в крайна сметка да купим нещо. Много сме изостанали с подаръка на Крис, иначе фамилията сме я уредили Simple Smile
Алена, ЧРД със закъснение!   bouquet
pucisim, много неприятна и тъжна новина! Нека почива в мир свекър ти!
Желая весела и усмихната Коледа на всички и  нека коледното чудо да докосне всеки един член на семейството ви!

# 499
Понякога си мисля, че докато отхърлят 4-5 години двете с Яна, апартамента вече ще бъде в руини.

Има нещо такова. Въпреки че първото ми е момиче, и то кротко, си имаме нарисувани стени в хола, олюпена/нарочно/ боя в детската стая, масата в хола е дървена - цялата е в дупки от удари с вилици, лъжици и какво ли не... петната по килимите и диваните хич не ги броя, поне се перат.  ooooh! Не ми се мисли малкият какви ще ги дроби в скоро време...

# 500
  • в 1001-та нощ
Момичета, благодаря за пожеланията

решихме да оставим Калоян до 30 декември при моите родители и направо се чувствам, като отвързана - сега си давам сметка - как ми поглъща дните, реално само 4 дни ще сме без него - но ще е интересно  Heart Eyes

на 30 дек - ще отидем да си го вземем,за да сме заедно на ЧНГ  Heart Eyes предполагам колко ще ми липсва, но някак имаме нужда от поне 3 дни малко сами със себе си

от както се върнах на работа - съм толкова праволимейна - от работа в къщи и обратно, че направо не е за вярване и умората натежа  Blush

сега предстои мини-презареждане  Peace

# 501
Желая на всички весела Коледа ,много подаръци на мъниците много щастливи мигове и усмивки Hug
ние приготвихме ботушките ,но при нас няма сняг колкото и да ни се иска ,още се надяваме и чакаме с нетърпение ....за това пък отиваме на село да караме празника и се надявам там да понатрупа Grinning

# 502
Ние пък, сме вече в Сандански Party
Тук Коледа няма да е бяла,но пък ще е уютна и вкусна.Закачих вече коледните чорапчета на хлапетата и сега всички ги пълнят с лакомства,парички и любов.
Утре с каката ще направим сладките,ще украсим и тукашната елха,а след вечеря дядо Коледа ще звънне на вратата и тайничко ще остави подаръците Wink

В Сф елхата я украсихме и вдигнахме на високо,защото след Ивон почти нищо не остана от стъклените играчки,представям си какво ще и се случи,ако и Ал получи достъп до нея Crazy

Иначе и ние сме болни.Каката е с  нейната си възпалена 3-та сливица (май има нещо в ДГ към което има непоносимост и я възпалява),а Ал трябваше да е на Вентолин,но на своя глава го спрях след като взе да трепери след първата доза.Сега сме на хомеопатии (Бъги Heart Eyes) и мога да кажа,че се оправяме от диагнозата Бронхеолит ooooh!

pucisim Flowers Rose Flowers Rose

# 503
  • в Кошера
Весело посрещане на празниците на всички вас! Бъдете много здрави, вие и близките ви, и повярвайте силно, че на Коледа стават чудеса!

# 504
Йоо-хо-хооу  santa2  Laughing поздрав от пошти леко зашЕматения Дядо Коледа Heart Eyes Laughing
 Алена  bouquet честит рожден ден ! От всичко по мноого !
Само набързо да вметна , че имаме да патентоваме -еко-органик боя за стена ''  Майстор Максим '' с различни вкуксове в буквалния смисъл Wink Laughing , различни интериорни и екстериорни  решения Mr. Green, и още няколко неща Laughing

Пожелавам ви незарбавимо весели празници  , мноого здраве , щастие и късмет ! Нека  Коледния дух да е целогодишен! Да бъдем  толерантни , добронамерни и мноого мноого споделено влюбени  !Наздраве ! И късмет във всяко начинание! santa2 Nature Snowman santa2

# 505
Весела Коледа и Щастлива Нова Година на всички !
И дано дядо Коледа донесе най-желаните подаръци  santa2 santa2 santa2

# 506
  • Пловдив
Хайде и от мен пожелания за Весела Коледа! Здраве, мир и спокойствие желая от сърце на всички ви!!!   Hug Hug Hug

# 507
И дано дядо Коледа донесе най-желаните подаръци  santa2 santa2 santa2

Нищо няма да донесе дъртия. Sad Моят подарък го няма никъде в наличност и най-вероятно ще остане за догодина. И ми е едно такова омърлушено... На всичко отгоре никак не ми е коледно. Последните години забелязвам, че изпадам в коледна еуфория още в началото на месеца (да не кажа от средата на ноември) и дойде ли време за празниците, вече са ми посърнали всички мераци и ставам една апатична. На всичко отгоре и апетит нямам никакъв, а него като го няма не ми се готви и не ми се прави нищо. Тъй че и без манджи ще останем.  Laughing

Че така. Иначе ще сме вкъщи довечера четиримата. Мисля да зациклим пред телевизора с някой приятен филм, червено винце, сухо мезенце и пуканки.  Laughing Ако не друго, поне ще ни е семейно уютно, пък в края на краищата какво по-хубаво от това.

Пожелавам весело посрещане на празниците с поздрав с новият ми любимец.  Heart Eyes Ако бях на 13, щях да искам да се оженя за него.

# 508
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

На всичко отгоре никак не ми е коледно. Последните години забелязвам, че изпадам в коледна еуфория още в началото на месеца (да не кажа от средата на ноември) и дойде ли време за празниците, вече са ми посърнали всички мераци и ставам една апатична.

То и аз съм така. ама да не ти пука.  Peace 

Аз и сили нямам вече - Коледа я отпразнувах тамън 4 пъти до сега  Mr. Green   Laughing

А и свекър ми докарал при баща ми едно прасе заклано  ooooh!  Ама хич не ми дреме - аз си направих 4 постни манджи другите 3 ще ги докарам с ядки. ошав и ще измисля още какво и така  Mr. Green

Толкова ми е непукистко днес. че не е истина просто  Mr. Green

И за финал да пожелая една топла. уютна и мирна вечер с любимите хора !

П.П.
Нямам бутон за запетая. Борис го унищожи  Mr. Green

# 509
  • Пловдив
Диване, аз и сега няма да откажа ръката си на Майкъм Бубле Simple Smile)) Ммммммммм, ямиии Simple Smile)) Ние цялото семейство си го харесваме, вече имам и CD за колата с него! Много фецки песнички има... the big fat man with the long white beard... is comming in town.. Simple Smile  Та, идва стареца и се надявам неочаквано за теб да се намери така желания подарък, ако ли не... червено вино, мезе и филм не звучи никак зле Simple SmilePeace

Общи условия

Активация на акаунт