Под елхата Юлчето подскача и играчките закача

• 34 363
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
ЧЕСТИТА НОВА 2012 ГОДИНА!!! Много, много здраве нека донесе на всички ни и лощите неща останат в старата година!!!

Аз също си имах рожденничка тези дни - на 01.01 нашата кака стана на 8 години! Да ми е жива и здрава! Колко бързо минава времето! Колко ясно се сещам как в една мразовита вечер на 31.12. 2003 казах "Наздраве!" на цялата маса и тръгнах да раждам  Laughing

# 616
Да ви е жива и здрава рожденичката и все на здраве да ви върви! Joy

# 617
ЧРД на порасналото момиче на noriscat!!! Да расте здраво и послушно дете и да помага на мама!

При нас нещата не са много розови, но имаме малък напредък. Взех да се усмихвам по малко.
Забравих да се похваля, че от седмица живеем при свекитата... и щастието е пълно Crazy

# 618
Kosty, това шеговито ли беше казано или наистина се радваш?

# 619
Joy Ха-ха-ха
Пумби шегувам се. Моята свеки я обичам само като е далечко от мен и ме лишава от безценните си съвети.

# 620
  • в Кошера
Joy Ха-ха-ха
Пумби шегувам се. Моята свеки я обичам само като е далечко от мен и ме лишава от безценните си съвети.

Споко, в повечето случаи е така. Огромна рядкост са топлите и безпроблемни отношения. То човек не може да понася понякога собствените си родители, та какво остава за чуждите  Stop Mr. Green

Дано по-скоро отмине кофти периода ти  Peace

# 621
Дано!  Hug
Чудно защо когато собствените ти родители те дразнят, забравяш бързо, докато от свеки си държи влага. Мойта не е лош човек, но страда от синдрома само аз знам всичко и само моето мнение е правилното. Това е, което те кара да smile3514

П.С. Пак си се облякла готино Heart Eyes

# 622
Ами че де да знам. Ние живеем с моята свекърва от както сме се прибрали в БГ и аз не мога да се оплача хич, даже понякога се дразня че някой се грижи за мен (отвикнала съм все пак, отдавна не съм при мама и татко Simple Smile). Е малко глези Борис, но аз измърморвам и това е.
Дано наистина при вас нещата по-бързо се оправят.

# 623
Дано!  Hug
Чудно защо когато собствените ти родители те дразнят, забравяш бързо,

Ами, не е така. Майка ми от известно време живее в нас за да гледа детето след като тръгнах на работа. Не става. Отношенията ни се обтегнаха много, караме се. И затова си тръгва след 2 месеца.
Помага ми, обаче ми излиза през носа, така че...хич не е просто

# 624
Според мен по-добрият вариант е да си живеете отделно  Peace Peace Hug

# 625
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

А най-добрият през 1 море (поне)  Mr. Green

# 626

А най-добрият през 1 море (поне)  Mr. Green

Ааааа, не съм съгласна.  Naughty В моя случай де. Свекървата е незаменима помощ за децата ми. Много ги гледа, а те как я търсят... Всеки ден по няколко часа са с нея. Така че моята не я пращам надалеч  Mr. Green Виж, майка ми е друга бира... тя внуци не гледа, така че и на 300км от мен, не се усеща особено липсата й.

# 627
здравейте,момичета и честита нова година!

аз забравих кога и какво последно писах,затова,ако с еповторя д аме извинявате:)

честито на порастналите дечица на селма и норискат! (ако съм пропуснала някой пак моля д абъд аизвинена,но не чета тотално всичко)

темата за свекървите ми е актуална,защото бяхме на гости при моята.не е лоша жената,а пък още по-малко е виновна,че живеем далече от нея и няма възможност д ами помага с детето,но си личи,че Алето и е някакси не така близък,както децата на девера ми (който пък живее тук у нас сега) и децата на зълва ми,които тя си ги гледа ежедневно.на няколко пъти я хванах как ги прегръща другите и им обръща внимание,а Алето стои до тях и гледа акто сираче,но за секунди,защото тя се усещаше и обръщаше и на него внимание,но на нем няколко серии от по няколко такива секунди ми бяха достатъчни.не я обвинявам,но ми стана тъжно малко.е...нищо.аз го обичам и прегръщам за три баби,а пък от моя страна е любимец.мама много го обича,както и сестра ми. иначе свекърва ми не ме поучава и не ми досажда,но то и това е разбираемо.аз сега поотпецнах малко да говоря итлаиански. иначе е скарана с хигиената,но и това и прощавам,защото работи,след това пътува 40 мин в една посока да гледа на дъщеря си децата и на практика се прибира само да спи у тях,а мъжа и е селяндур,който има отношение към жена си каквото са имали преди 200 години мъжете и то простите мъже.абе селяк човек.та неможе да смогне д апочисти,а резултата е плачевен.ние добре,че спахме на хотел.там ми беше убежището и неминуемо се къпехме и тримата с измивни препарати (детето иначе почти не го къпя със шампоани),защото навсякъде е прахоляк и мърсотия,а децата се валяха и по пода.имат и кучета,но тях слава-богу ги бяха изгонили навън,докато бяхме там.поне не миришеше на кучовина Mr. Green и студено,студено! ние у нас вечно си имаме хъри-мъри с мъжа ми,че държа топло.на него и на 22 градуса му е топло,а пък на 25,както аз държа просто ми вдига скандали.е разбрах от къде идва това поне.ми наложи ми се да поспя няколко часа у свекърва ми докато н исе освободи хотелската стаяи си легнах с якето и шапката.бе мани,маани:) но беше хубаво иначе.разходихме се доста добре и имахме хубави емоции,защото въпреки горенаписаното от мен се чувствахме добре от факта,че сме в италия-флоренция,приехме го малко като приключение...абе заредихме дет се вика:)
сега сме добре и релаксираме от преживяното,защото много неспане видяхме.дори детето се изтормози.заспиваше и го будехме постоянно и постоянно бяхме на път.сега съм изчистила у нас до блясък и се чувствам добре на топло и чисто,но навън е мрачно,тъмно,ветровито и вали силно,а в италия беше доста топло за сезона,слънчево и.......италианско Crazy
нова година посрещнахме заспали,защото бяххме гро-ги! дорине сме чули нито един гърмеж,но прозореца на стаята ни беше към вътрешен двор,за което благодаря на случайността!

това е отчета от мен засега:)

# 628
По отнощение на свеки,какво да кажа.....Когато беше само Ивон се изтрепваха да искат да я гледат ,дори мога да кажа ,че са ни карали и на сила да излезем някъде.От както го има Ал обаче....хъммммм,нещата взеха да стоят по друг начин.Ако ни няма,дори и за 2 ч се звъни по телефона "кога ще се приберем" и оправданието е "ама той плаче за теб,сигурно защото го кърмиш и е много привързан Shocked"От страна на майка ми,положението е същото.
Иначе не е лоша жена свеки,бих казала,че се разбираме добре и нямаме проблеми в съжителството заедно (те живеят в Сандански,но ние пребиваваме там и за по 3-4 м понякога).

Вчера водих Ал на консултация и вече е 95 см и 13 300 кг.
Новият му хит е, като го питаш как се казва да отговаря- "бам-бам" JoyПодозирам,че ще му остане прякор,защото признавам си,доста му отива Grinning

# 629
С малко закъснение, честита Нова година и от мен. Да  донесе щастие, любов, здраве и хубави мигове с любимите хора.
Селме, Норискат да са ви живи и здрави дечицата, да ви дават само поводи за гордост и радост.
Аз не мога да оставям Габи на свекърва ми просто, не е свикнала с нея, иначе жената е много добра и разбрана. Бяхме с нея да не бъде сама на празника, мъжът ми отиде при приятели към един, а ние с Габи и баткото след малко танци и щуреене заспахме. Това го правихме в стаята където спим, че не е уважително към човек в траур. Габи стана рано към седем и си се гледахме, баба и чисти, а другите си отспиваха. Така, че освен едни пържоли, друго не съм пипнала.
Ади, бам-бам наистина ви отива. Знае си човека.

Общи условия

Активация на акаунт