Под елхата Юлчето подскача и играчките закача

• 34 387
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
И от мен честито на трите прекрасни рожденички newsm59

# 466
мерси за поздравите,момичета! честит празник и на другите,които са имали такъв! тази година го направихме колкото да не е без хич.просто отидохме с моя мъж на ресторант с детето разбира се и понеже сме не в много добри отношения последните две седмици не беше никак празнично,ама....предполагам има и такива моменти в живота.

ама пък днеска си направихме много готина разходка в едно планинско градче и отбелязахме първия сняг.то на ниското където живеем ние беше валнало мнооого минимално и вече го няма,но горе имаше вече снежец.

# 467
  • Sofia
Здравейте мами,
Мноооого благодаря за всички хубави пожелания:) Честито и на другите рожденнички на патерица, бъдете здрави, обичани и мноооооого усмихнати!Диване, честита ти втора рожбичка, да ви радват и да имат светло бъдеще и двете сестрички, а на снимките джуджетата са прекрасни.  Grinning
Лили вече спинка. Гледам, че точно за приспиването сте си "говорили" последно. Дребка заспива сучейки и заспива буквално за минутки, около 21.30. През деня баща и я приспива люшкайки я на музика. И при него заспивала за минутки. Денем спи средно около 1,5ч. А нощем и ние си имаме ритуал. Тя ми дава чувалчето си, след като го застеля на леглото и, ляга върху него и чака да го закопчея, след това загасям лампата и тя започва да суче и мн бързо се предава. Но нощем се събужда няколко пъти и понякога докато "тръгне" млякото, минава повече време и започва да плаче и да се сърди. Но като се насуче продължава да спи и така. Аз съм си свикнала, и с каката беше така дълго време, затова не ми е голям проблем. Толкова бързо минава времето, че дори и на това се наслаждавам. Най-трудно ми е сутрешното тръгване на работа, особено, когато се събуди Лили преди да тръгна, защото като се събуди и аз не съм тръгнала, се вкопчва в мен и каквото и да правя, трябва да го правя докато я гушкам. А като стане време да тръгваме с каката(тя на училище) и Цеци със сила дръпва мъничето и тя започва да плаче истерично.Но като и пусне музикалния канал и се успокоява, вече и като не ме вижда, докато се обуваме с Ели. Така се държеше и Ели, първите месеци, когато започна да ходи на ясла. Но сега варианта определено е по-добър, защото Лили остава с баща си и то в къщи. При вас как се държат дребчовците, като се разделят с вас?
Сега ставам, че ме чака новата и уж последна книга на Стивън Кинг"Торба с кости", звучи зловещо, нали?Simple Smile

Хубава вечер на всички ви! Hug

# 468
Ние нямаме ядове с раздялата с малчо. Всеки ден го оставям за няколко часа, маха ми с ръчичка за чао, казва " Ба-бай" и аз тръгвам. Изобщо не ме търси.

Диване, може би и психическата нагласа спомага за по-бързото възстановяване сега. Като знаеш, че Мая те чака вкъщи...  Thinking

# 469
Ние също нямаме проблем с раздялата. Особено ако има манджа, да пълни търбуха, хич няма да се и сети за мен.  Joy Често ѝ викаме, че е циганска торба.  hahaha

# 470
Честито на рожденичките на патерици.  bouquet  bouquet  bouquet
Ние бяхме с повръщане и разстройство сряда през ноща и през деня, изкара ли един в семейството всички го прихващат.
Светле, книгата е страхотна чела съм я поне три пъти, просто защото излезна към 2004, 2005 година, Стивън Кинг е пак в стихията си. Ако издава Плеяда некоректно са посочили първо издание.
За спането без коментар Shocked

# 471
Мога ли да дам къпини? Вчера купих замразени и мисля да му добавям към кашата, за да разнообразя малко  Thinking
От плодовете Вики яде единствено ябълка и банан и то настъргани/намачкани в каша  Rolling Eyes
Иска ми се да му давам и други плодове.
Купих сушени сливи без костилка - хареса ги много  Peace Ще пробвам да му дам сушени кайсии и стафиди, но не знам дали нямат слабително действие  newsm78

Връщам се да ви чета  Hug

# 472

Купих сушени сливи без костилка - хареса ги много  Peace Ще пробвам да му дам сушени кайсии и стафиди, но не знам дали нямат слабително действие  newsm78

Имат!  Peace

Цитат
Мога ли да дам къпини?
  Аз бих дала малко.  Simple Smile
  Но и те,мисля,имат слабително действие.  Thinking

# 473
еее нищо не можем да ядем тогава  ooooh! само оризова каша  Joy

# 474
еее нищо не можем да ядем тогава  ooooh! само оризова каша  Joy
   Тъкмо това исках да добавя,че е най-удачно да съчетаеш тези плодове с оризова каша.  Laughing
   Може и с грис.  Rolling Eyes

# 475
Danito_d, аз сушени плодове бих давала само ако са домашни. "Купешките" ги сушат по бързата процедура и по-скоро ги опушват, което не е особено полезно. В смисъл, при процедурата се отделят токсични вещества, които аз лично бих ги спестила на детето си  Peace
Иначе, къпини бих добавила мъничко в кашата. Аз от доста време давам боровинки - също замразени и до сега не е имало проблем.

# 476
Здравейте,
аз къпини на Борко съм давала много отдавна още каато имаше пресни и малини (оххх как ги обичаше) и боровинки, всякакви плодове и никога проблеми не е имало. Ама то си е все пак и до дете сигурно.
Аз започнах 2-ри тур на коледни сладки, но дълбоко се съмнявам че ще останат до Коледа Simple Smile

# 477
Селма, Buggy, Pumbi, благодаря ви  Hug

# 478
Здравейте.
Аз за къпината знам точно обратното.

Лечебни свойства  [редактиране]Къпините имат запичащо действие и затова при колит и диария се препоръчва приемането им. При заболявания на бъбреците и пикочните пътища също имат лечебен ефект. Освен плодовете, в народната медицина се използват и листата, както и коренът на къпините. Сокът от къпини има полезно действие за работата на сърцето.

# 479
Аз също съм давала всякакви плодове.
Ние сме в болница с бронхит пневмония.Марти вече е по-добре,живот и здраве утре ще ни изписват.
На рожденниците от тези дни,честито на патерици.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт