Под елхата Юлчето подскача и играчките закача

• 34 386
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Честита Коледа ! Нека радостно тропкащите детски крачета стават все повече Simple Smile

AndyB като спомена хомеопатията, да кажа че и ние за почнахме с нея в момент с темп. 39,4 и поредния изписан антибиотик.... резултата определено ме направи привърженик на лечението с хомеопатия, след като избегнахме антибиотика и се върнахме след три дни в яслата!

Апелирам и към най-големите скиптици да повярват и опитат, аз също не смеех и не вярвах.

А нашият най-голям коледен подарък се оказа, че го нося аз Simple Smile))  от няколко седмици ... Ще си имаме второ бебче, ако всичко е наред през август.

# 526

А нашият най-голям коледен подарък се оказа, че го нося аз Simple Smile))  от няколко седмици ... Ще си имаме второ бебче, ако всичко е наред през август.
     newsm44 newsm44 newsm44  love001

Честито!  Hug

Анди,дано сте приключили наистина!  Hug Praynig

# 527
glpn, честито! От това по-хубав подарък няма! Simple Smile

Анди, дано сте приключили с болежките вече. А и всички болни.

Аз май лепнах нещо. Яна снощи реве от колики, аз заедно с нея се гърча от болки в корема и разтройство. Ако това ми е коледния подарък...  ooooh! А... и джуката ми цъфна с коледен херпес. Абе, отврат.

Иначе изкарахме добре. Вчера на гости бяхме при свеки, на традиционната коледна капама. Мая получи шейна, много се изкефи днес на пързалката. И един пумпал, такъв метален, като едновремешните. Май ние, големите, бяхме по-въодушевени от него. Не бях виждала и играла с такова нещо от детската градина, върнах се толкова много години назад.  Laughing С мъжа ми се карахме кой да го върти.  hahaha

# 528
glpn, честито! Страхотен подарък. Леко бременеене и здраво бебче на финала.  Hug

Моят Росен е луд фен на снега. За няколко дни сме на Боровец и той като видя толкова сняг, направо пощуря. Не мога да го вкарам в хотела. Жалко че нямаме и ние шейна, щеше да се радва много.

Бързо оздравяване на всички болнички.

# 529
  • в 1001-та нощ
glpn честито  Hug наистина е най-хубавият подарък Wink

Див  Hug как е с две мадами в къщи  Hug каката помага ли?  bouquet

# 530
Честита Коледа  madnoel Close-mas:  madnoel!
glpn честит ти коледен подарък Simple Smile
Имам въпрос, към майчетата които са давали на децата си клеева тинктура и сребърна вода - било то за хрема или имуностимулиращо?  в каква комбинация и какво съотношение се дава за деца на нашата възраст? до сега не съм прибягвала до тези препарати и се притеснявам да не би да я предозирам нещо.Също така давате ли осцилококцинум и доволни ли сте от него?

# 531
Осцилококцинум давах по една опаковка всяка седмица профилактично,обаче не знам дали има ефект,понеже Ивон постоянно мъкне от ДГ разни сополи и кашлици и Ал съответно прихваща.Кара по-леко болестите,но съм по-склонна да вярвам,че е заради кърменето,отколкото заради Осцилококцинума Thinking

Клеева тинктура давам 2 капки разтворени в 5 мл физиологичен р-р,макар,че дозата е 2 капки в 10 мл. Peace

Ивон онази нощ като ревна,че я болят ушите, в чудо се видях.Добре,че имах тука разни хомеопатии,та заспа някак си ooooh!Не знам вече как да се оправям с нейните сополи,нищо не помага Tired
Алекс и той е сополив още,но неговото май си е вече от зъбите,защото хремата си стои непроменена от 2 седмици-бистра и течаща.Поне спря да кашля и да храчи Whistling

glpn ,честитоооооо  bouquet

# 532
glpn честит ти коледен подарък! Успешна и лека до края!

А на мен ми е едно тежко на душата, иде ми да крещя. Но... празници са, да не ви натоварам.
Весело изкарване на новогодишната нощ!

# 533
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
А на мен ми е едно тежко на душата, иде ми да крещя. Но... празници са, да не ви натоварам.

Кажи си  Rolling Eyes

Аз днес също се събудих болна. На всичко отгоре майка ми много уверено ми каза. че по 1/2 Упсарин мога да пия (имам непоносимост към асетил-салицилова к-на) и сега се чувствам още по зле. но си трая  Rolling Eyes

Кирова. още ли сте хремави?

На нас ни помага Алергодил - но Борис си има някаква алергия така и неустановихме от какво. Сополите са му едни бистри и от Алергодил като му пръсна сутрин и вечер и на следващия ден нищо му няма. но след 2-3 дни пак теква и пак Алергодил  Rolling Eyes
Мога да ти препоръчам много добър УНГ : д-р Бояджиев. ако има нужда пиши ми на лични  Peace

# 534
Теди благодаря за интереса Hug но наистина не искам да скапвам празничното настроение в темата...
Слава богу малката ми е жива и здрава, това ми е достатъчно, за да не рухна Cry

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 15:16 от Kosty

# 535
  • в Кошера
glpn, честит ви коледен подарък! Желая ти много лека бременност и здраво сладко бебче на финала!   ylinfant

На мен ми е едно такова мързеливо тези дни, трудно се мобилизирам да правя нещо друго освен ядене и лежане  Mr. Green

Кости, каквото и да те мъчи, нека по-бързо те остави намира  Peace

# 536
Kosty, надявам се не е нещо фатално  Hug Hug Hug

Мен пък майка ми ме сюрпризира, че от 1 април вече няма да гледа Божидар, защото иска да си почива и да си пие кафе с приятелки, да ходи на екскурзийки и походи...Така че, след Новата година започвам да търся детегледачка. Дано имаме късмет. Ако имате предвид някоя свястна жена да препоръчате? Десивалко, мисля че вие бяхте с детегледачка  newsm78...

# 537
  • в 1001-та нощ
о, милия, аз защо реших, че ходи на ясла даже  newsm78

дано намемрите лесно  Hug

# 538
  • гр.София
Здравейте на Всички  Hug Hug Hug
Надявам се сте си изкарали супер и Дядо Коледа Ви е зарадвал, при нас еуфорията беше пълна  Crazy
Dianadsd аз съм с детегледачка, имахме късмет и попаднахме на много свястна жена, питай каквото те интересува  Grinning
Kosty надявам се всичко да е наред вече и да не се тревожиш  Hug
Мойта щерка тая нощ ми разказа играта, заспа чак в 4.00ч. сутринта  #Crazy ейй побърка ме това дете, кога ще почне да спи не ми е ясно, голям дзвер, вчера през деня имаше две дремки по 20 мин. викам си ще спи цяла нощ няма да мръдне.... да ама не  Mr. Green мойта е имала други планове за мен  Thinking сутринта   я водим при детегледачката и тя заспа в колата , а тя е на 5 мин. от нас, нали беше заета да квичи цяла нощ, горките ни комшии сигурно им идва да се изнесат  ooooh!

# 539
Честито на всички именници! Живи и здрави, и много късметливи   bouquet  bouquet  bouquet

glpn, честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност, а на финала пухкаво бебече  Simple Smile

И Борко си има пумпал за Коледа. Това му е любимата играчка в момента, дори се научи да си го завърта сам! Доста време търсих пумпал като от нашето детство, но си заслужаваше  Peace

Dianadsd, дано си намерите скоро гледачка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт