Под елхата Юлчето подскача и играчките закача

• 34 363
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Честито на всички които празнуват днес newsm67 бъдете здрави и щастливи !
И ние вадим първия кучешки зъб  ooooh! много е крива ,мрънка, реве сълзи сополи по цял ден,да излизат всичките вече ,че нямам нерви...

# 646
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И каква е ситуацията с ваксините в случаите на алергии - ние все още нямаме тази за шарките дето се слага на годинка и последния прием на пентаксим, който е на 16 месеца.

И аз знам че е на 18м. дори на 13ти сега ще правим на Борис.

Ако се установи алергия няма да й слагат ваксини. но мисля че е според алергията.
Аз напр. имам само ваксината която се слага в родилно и после нищо не са ми слагали.
Веднъж в Царево като се порязох на едно желязо и в поликлиниката ми сложиха против Тетанос и после ме караха в МБАЛ Бургас с линейка в противошокова. че нещо ми прилоша доста  Rolling Eyes

Ама аз му обяснявам на д-ра той не ми вярва  Whistling

# 647
Вашите дечица ядат ли като им растат зъбките? Нашият от 2 дни отказва храна и има леко разстройство, изхожда се по 2 пъти дневно, но е леко течно. Други симптоми няма, е като изключем мрънкането. Sad Sad
Единият зъб изби, но има други две зверски подутини на венеца. Притеснено ми е така, като не иска да яде. Sad Sad Не е характерно...

# 648
  • Sofia
Честито на всички празнуващи днес!
Нека името ви носи само радости, усмивки и много любов!

# 649
Dianadsd,  Hug и при нас се губи апетита в такива моменти.
То и на голям човек,като му има нещо на зъбите/венците,не му с яде.....

# 650
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Dianadsd,  Hug и при нас се губи апетита в такива моменти.
То и на голям човек,като му има нещо на зъбите/венците,не му с яде.....

И при нас се губи апетита. Все пак гледам да го излъжа с нещичко - той много обича кисело мляко и поне това яде  Peace

Бургаската дружина как сте? Много сте мълчаливи? Цвети как са нещата при вас? Кирова оздравя ли малката? Светле. как е Миленко?Еми теб те знаем че си на семейна ваканция и не питам - няма как да си друго ядче освен добре Mr. Green Кате. Честита Нова Година! Да бъде шарена и сладка! (като чуя Русия и това са ми първите 2 асоциации - сладко и шаренко  Crazy )

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 20:25 от TDI

# 651
Привет,момичета Simple SmileЧестит празник на всички именници  bouquet.И при нас положението с вадене на зъби беше съпроводено от мрънкане ,кривене ,загуба на апетит и многооо дълги и безсънни нощи Sadно това за сега свърши.Ние  в петък бяхме на консултация и ни сложиха вече последните ваксини,и така се сдобихме с температура и яко кривене ooooh!Иначе нашите размери са 81 см и 9700 кг.

# 652
Според последните промени по имунизационния календар реимунизирането с пентаксим е на шестнадесет месеца (но не по-рано от една година след III прием)   Peace

# 653
Scarly, а няма ли още една реимунизация освен тази за която си писала?

# 654
Ади, ама ти имаш пълна къща с именници! Да са ти живи и здрави всичките, и много поводи да се гордееш с тях да ти дават. Да нацелуваш за празника моята слабост Ивон  Heart Eyes

Честито на всички останали, които имат повод да празнуват днес. Много са именниците днес - Иван/а/ка, Йоан/а, Калоян, Ивайло/а, Жанет, Жана, Яна ... Диване, специални поздрави за новото попълнение в семейството ви. Да е жива и здрава малката Яна   bouquet

Селма, благодаря за поздравите   bouquet    

Скарли, обривът на Габи може да е причинен и от хистаминова непоносимост, чиито симптоми много приличат на алергия. Знам, че Габи яде много банани, така че би могла да ги ограничиш за известно време. Разликата м/у непоносимост и алергия мисля сме я обсъждали - при първото количеството на стомашните ензими, които се грижат за разграждането на хистамина е временно намалено, а при алергията вече има участие на имунната система. Дори и да не е това причината, ми се струва, че би било добре все пак да ограничиш храните, които съдържат кравешки белтък за около 2 седмици.

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 02:59 от buggy-->

# 655
Ха, благодаря, Боги.
Честно казано идея нямах, че Яна празнува имен ден и днес. Много именни дни ѝ се насъбраха Simple Smile

Мая продължава да млати здраво Яна докато ѝ се радва, нещо не успявам да я убедя, че не бива така.  Thinking Пък не ща да ѝ ограничавам контакта с нея. Иначе е голяма сладурана, нарича е бебе Няня. Търси я много, милва я, целува я и дорде ѝ се радва, току я удари по главата с биберона, а оно ревне, ум да ти зайде.  Confused

Ей на, две дрисли да покажа:

by Едно Диване, on Flickr

by Едно Диване, on Flickr

# 656
  • в 1001-та нощ
лелееее колко коса има Яна, направо ме хвърляш в оркестъра  Hug

# 657
  • в Кошера
Яна е върховна бе!   superuu Пу-пу

# 658
   Диването! Hug Joy Hug Joy Hug
   Направо извиках мъжа ми да погледне снимката на най-малкото Диване!  Laughing
   Тя и Юлия се кокореше много сладко,като бебе.Но твоята Яна .....!Уникална е! Пу-пу!
    Мая......Придоби някаква нежност в излъчването.... Heart Eyes
   Да са ти живи и здрави и двете!  Heart Eyes

# 659
...........
А  аз моята нова година посрешнах в коридора на болницата, с контракции през 5 минути, играйки хоро с още 4 "души" (разбирай ромки)  Mr. Green Просто незабравимо!!!  Laughing
    Joy Joy Joy
    Норискат,12 ч. на обяд е хубав час!  thumbsup
    Имам сестричка,родена в новогодишна нощ.  Heart Eyes И моят син се канех да го родя на  нова година,но лекарите се постараха да си осигурят спокоен празник и ..... родих го по-рано.  Crazy Може да е било за добро.  Simple Smile

scarly,не знаех за промените в календара.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт