Туба и Джансел, Запленяваща сърцето (Gönülçelen) и след това - Тема 141

• 32 451
  • 746
  •   1
Отговори
# 30

Мурат показваше на Хасрет красотите на Париж и аз отново се върнах към моите нощни разходки из френската столица!

Ако ви е харесала снощната ми разходка из Париж ето още няколко минути със "светлините на града":

"Малка нощна музика" е бонус!  Peace

# 31
  • Разград
gönülçelen nazende sevgilim

# 32
  • Русе
Ринкаnewsm10
Чудесна разходка  Hug, а и освен красотата на Париж, с тази предколедна украса -  Simple Smile напомня, че и този ден наближава.  Peace

Един клип с хубави моменти от последния епизод на ЗС и заминаващите за Париж - Мурат и Хасрет.  Hug

# 33
  • Пловдив
  Марги, поздравления за каквото се полагатq и благодаря за почерпката !
   Ринка, бях ти приготвила бонбони за първата страница, ама тя / страницата / капризна, нещо друго искаше, но не разбрах какво. Нищо, сега ще си похапнеш в Париж, че преживяванията в този град искат повече енергия..
  Пък Туба, като видя снощи Есмералда е решила да ни изтанцува танца на принцесата от Ориента  

# 34
  • Разград

- Келнер, донесли сте ми кокошка само с един крак!
- А вие какво? Да не би да сте искали да я поканите на танц?

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 23:19 от vania_e

# 35

Здравейте,момичета!

Макар и късничко не мога да не мина през темата и да ви поздравя!

Днес направо сте един връх.Цяло удоволствие беше за мен да изгледам клипчетата.А, каква музика!

Линче,днес и ти си се постарала добре като ди джей!Справяш се и ти отлично.Можеш да продължаваш в същото темпо.

Марги,поздравления за днешния ти успех ,почерпката която предлагаш говори,че никак не е малък.

# 36
  • Разград
Richard Clayderman GÖNÜLÇELEN

# 37

Чакам,чакам да напишете нещичко,но...Няма ви.

Не ми остава нищо друго освен да ви пожелая  ЛЕКА НОЩ! Наспете се добре да избутаме и утрешния ден,пък после - два дни почивка.

# 38
Така, вече съм на линия...починах си малко и съм с вас... Laughing
Момичета...Цвети, Лина, Надин, Ринка, Ренибо, Таня...благодаря! Hug
Повода е професионален...успешен старт на наша идея и проект, на екипа с който непосредствено работя всеки ден.
На фона на цялата картина на образованието в която сфера сме...е навярно мъничко зрънце... newsm78
но, за нас то е важно  защото е нашето зрънце. Peace
Дело не само на професионалните ни знания и умения, но и на емоциите ни като майки и хора.

Това, че мога да го споделя с темата и вас, го превръща и в личен повод, защото е споделен с приятели, макар и виртуални. Hug
Затова и тази тема и този сериал-ЗС, са все още с това огромно значение за мен, защото приказката ми продължава и след финала му...и това-след това, сте именно всички вие... Hug
С вниманието, с милите думи...с отношението... Laughing
Благодаря ви! Hug newsm51

Е, как да не са ми скъпи и Хасрет и Мурат...намерих ви благодарение на тях... Laughing

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 23:49 от margita9

# 39
# 40
  • Русе
МаргиHug отново поздравление за хубавия повод,  newsm78 сега разбирам и защо в последно време не те ''виждахме'' така често в темата / имала си оправдание  Wink /. Но на мен, наистина ми липсваше.  Peace
И нали тази вечер сме на тема Париж и ЗС / Мурат и Хасрет / - отново клип  Hug

# 41
Цвети,   Hug работата тепърва предстои, предизвикателствата пред нас-също... newsm78
Но, успешният старт е надежда и вяра в нас...не само от нас...а, това не е маловажно. Wink
Живот и здраве проекта ще приключи септември 2012г. та, до тогава...много, много работа... Joy Joy Joy
Ама, ще намеря темпа, за да имам време и за вас и темата... Peace Laughing

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 00:27 от margita9

# 42
Май и вие си почивате вече... newsm78 Joy
Поразходих се из форума да прочета новините... Wink
Да докладвам, че всичко, навсякъде е спокойно... Hug
Е, деня на толерантността беше вчера...ами-нормално е... Peace Laughing

Ето една фенска колажна фантазия...допада ми, пичът е симпатяга... Peace Heart Eyes

# 43
  • Русе
Марги, радвам се за теб  Hug, изглежда си много въодушевена от този проект, дано стане, както желаеш, но не и с цената на безсънни нощи /а май често ти се случва да будуваш  Thinking/.  Peace

Затова сега ти пожелавам  Hug Лека нощ !  smile3524

# 44
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт