Туба и Джансел, Запленяваща сърцето (Gönülçelen) и след това - Тема 141

• 32 449
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Цвети, аз съм си сова...отвсякъде, ама и за чучулига ставам...от време на време... Wink
Обожавам нощта... а и през деня имам време, та си поспивам си... Laughing

Май не само аз...ето нашите хора, даже си похапват... Joy Joy Joy

Цвети, лека нощ! newsm46
Аз съм тук, бабамара и тя обича малките часове... Wink
Да си спретнем някой дебат... newsm78 Joy Hug

# 46
# 47
Няма други сови... newsm78
Май е време за пожелание за лека нощ...и от мен... Wink

До утре!  Hug

# 48

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 02:46 от babamara

# 49
Добро утро!  Hug

Поднасям ви кафе с пожелание за ползотворен ден!

И една красавица, за да започнете деня красиво!

Днес мои приятели пътуват на концерт на Том Джонс в София.
Затова сутрешния ми поздрав е с темпераментна негова песен.

# 50

Добро утро и от мен Grinning Я как се радвам на кафенцето от Линка Hug

Докато не съм забравила, снимчица около лаптопчето на Баги:

И понеже не мога да си намеря очилата, не виждам хубаво...тази ръка до Туба, на Онур ли е? newsm78

Хубав ден!

# 51
Добро утро!
Лина,  Hug отмъквам и кафето и чинийката встрани.  Joy и сядам на терасата:
На концерта няма да ходя, но песента ще слушам с удоволствие.  Hug
Надин, трудна задачка!  Hug Онур ли е, не е ли?
Прилича да е негова, но не искат да ни покажат по-ясно та да не гадаем!  Wink
Това по-долу е ясно, но... е на кино!  Wink

# 52

Бари Мейсън- човекът сътворил "Дилайла"

"Истина е, че смятам "Дилайла" за голяма, но Том я направи велика. Не съм си представял това, което стана после. В която и страна по земята да отидех, която и радиостанция да потърсех, в който и асансьор да влезех, кънтеше "Дилайла". Получавах писма: "Аз съм болен от слушане на "Дилайла", "Престанете, аз вече ненавиждам тази песен." Това е върховното щастие, което може да преживее всеки композитор. Животът ми даде тлъсто парче от тортата за богопомазани", припомняше си Мейсън.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-11-18&article=389345

# 53
  • Русе
Добро утро !
Малко се успах  Wink, ама настинката е виновна.  Blush
Момичета, благодаря ви  Hug за кафето и настроението, а след този "магьосник" Том Джоунс, не се сещам каква друга музика да избера  newsm78. Затова само малко красота.  Hug

Лек ден, ви желая !  Hug

# 54

От дни е пълно затишие около Туба и Джансел!
Да се появят някъде та да ги видим, но не искат...  Wink

Не могат да ни ограничат обаче да ги "виждаме" така:

# 55
Днес не знам откъде да започна -  оставих ви няколко страници преди края на една тема, а вие вече сте изписали няколко страници от друга Hug

Ринка, добре заварила в новата тема
                                              вместо цвете, нещо в стил а ла Кобра Wink

Марги, на добър час на проекта ви! Сигурна съм, че с ентусиазма ти ще бъде успешен!

Тази сутрин си пия кафето, гледам си снимки и колажи и се чудя дали и ние не сме стигнали фазата: "Престанете, аз вече ненавиждам тази песен." Но кой ли се отказва от още малко красота, в очакване на още много

И сега един поздрав вечерно изпълнение, зареждащо с много енергия, за да преживеем петъчния ден:

На този ден според преданията Вилхелм Тел е изстрелял легендарната си стрела. Вилхелм Тел е първият ми ТВ сериал, който гледах.С какво вълнение  очаквахме поредния епизод: цялата махала, накацали по прозорци и дървета около единствения телевизор - подобно на петъчното оnline гледане на ПС. А ябълка е ключова дума и за двата сериала...

# 56

Джансел кани настиналите на чаша чай!
Сигурно сега всички ще се пишат настинали!  Wink
Баги, благодаря за плодчетата!  Hug
Витамините са полезни в началото на зимата! Кобра си е практик преди всичко!  Peace

# 57
Bagi, не се въздържах да си припомня интрото на сериала "Вилхелм Тел".  Grinning
Приятно вспомнить Hug
http://www.youtube.com/watch?v=e4pDZZTYaXE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=wkikje_Ifaw&feature=related

Вече съм сигурна и за ръката до Туба от сутришната снимка. На Онур е, и това обяснява на кого се смееше Джансел с жестове "Не пипам" Grinning
Ето тук хубаво се вижда формата на ръката:

# 58
  • Русе
Аз си изпих кафето и компанията е добра,  Sad ама с този вирус никак не се разбираме и съм малко скапана  ooooh!. Гледам си клипа от Сапанджа и се ядосвам, че не ни казаха рецептата на тази вълшебна и лековита супа, то ясно, че на Хасрет не и пука за други болни, ама ... /  Blush ако можех да си я направя, та да светна и аз, като оджата  Wink/.

РинкаHug докато си пиша поста, разбирам, че Джансел кани настиналите на чай -  Blush нали няма да си помислите, че затова съм го написала.  hahaha

# 59
Вече съм сигурна и за ръката до Туба от сутришната снимка. На Онур е, и това обяснява на кого се смееше Джансел с жестове "Не пипам" Grinning

Надин, дано не те разочаровам, но май не е...

Общи условия

Активация на акаунт