Туба и Джансел, Запленяваща сърцето (Gönülçelen) и след това - Тема 141

• 32 456
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Вече съм сигурна и за ръката до Туба от сутришната снимка. На Онур е, и това обяснява на кого се смееше Джансел с жестове "Не пипам" Grinning

Надин, дано не те разочаровам, но май не е...

Направо съм разочарована Joy Joy Joy Обещавам повече да не гадая по ръце...те и без това са от ресора на Багича Naughty

Те хората правилно си крият ръцете, че пишман гадателки по ръце и погледи като мен, пълно по форумите Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 11:29 от nadine1111

# 61
Джансел кани настиналите на чаша чай!
Сигурно сега всички ще се пишат настинали!

Добре, че си анонсирах настинката Tired

Надин, Ринка ти е отговорила документално, а моят отговор за О. щеше да бъде - по брадата го различих. Пък и той си е имал грижи по това време - как да задържи Т. или пък и той се е готвил за новия си проект newsm78. Не му е било до това кого пипа Дж. в кадър Joy Joy Joy

А за интрото на В/Тел  Hug Такива неща у нас по това време не е имало. Въобще имаше ли реклами по ТВ през 60те  newsm78 А от сериала си спомням само суетнята около него и...Геслер. В.Тел сякаш виждам за 1ви път ooooh!
И друго, като видях как В.Тел разполови ябълката, а пък Х. и М. я залепиха, си мисля дали сериалният ми цикъл не се затвори? Не е ли време да се префокусирам?  newsm78 newsm78 newsm78 Пак трябва да мисля Sick

# 62
Баги, многото мислене е вредно.  Grinning Ама и аз си спомням само Геслер...значи не винаги се запомня централният персонаж.  newsm78 Забрави за цикли, приеми, че не си пораснала ...кеф, предстоят ти "Робин Худ" и "Фюри" Joy JoyО

Относно рекламите, нямам спомен да ги е имало тогава. Думата " интро" не се ползваше като въвеждаща реклама, а като вход към самоя филм. И в клиповете така я ползват и до днес. Може и да греша, не съм много по езиците Thinking

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 11:56 от nadine1111

# 63
Баги, теб и Цвети Джансел ви покани първи.  Hug
Тук Джансел дори е скръстил ръце- не пипа и това е!  Wink

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 12:09 от rina-rina

# 64
Добър ден, момичета  Hug
Тъкмо се бях нагласила да пусна по скайпа на шефа тази картинка

и...  тока в офиса спря! Наложи се да си тръгнем, а който е работил (като мен Mr. Green) нещо в компютъра, загуби цялата информация  #Cussing out

Вече от къщи ви поздравих и ви благодаря за припомнянето на първия сериал, който съм гледала. Оказа се, че и аз помня само Геслер  hahaha Joy Joy Joy Вероятно е бил много противен образ за детските ни представи, за да го запомним всички. Помня, че изнасяха телевизор на улицата, носехме от вкъщи столчета и цялата улица се нареждаше на кино, родители и деца, беше прекрасно!  Peace И после играехме, разбира се, на Вилхелм Тел! Ех, детство...
Още една снимка на прекрасното ни момиче и отивам да гледам Фатмагюл, че съм на кафе с две фенки на сериала, няма да се излагам, я...  Joy

# 65
  • Разград
AWL LOB ( CANSEL ELÇIN )

# 66

Лина, поздрави на фенките!  Hug
На срещата може и да ви излезе късмета и да ви поканят на танц!

# 67
И ако ние като средностатистически балканджийки, сме достатъчни (за необходими ясно, че сме) за едно проучване, може да се заключи, че за да остане един артист в главите на женската аудитория, по-добре е да играе отрицателни роли Thinking 

Ама Х. си иска Оджата:

Лина, да поразпиташ Фатмангюлките и за нашите хора, сигурно и те са се подготвили като тебе Wink

# 68
Всеки се уредил, кой с Джансел, кой с Мурат Mr. Green Само аз чакам техник за климатика...че и трябва да си плащам отгоре на всичко Joy Joy

# 69
  • Разград
Новичко, но арабско.

# 70
  • Русе
Лина,  Hug приятна среща !
Ами така е, някои хора се забавляват със сладки приказки на кафе, други - като Надин си чакат   Wink майстора, а пък трети, като мен подсмърчат на топло /ама добре, че е нет-а  Blush /.
Пък и клипове - много, и сега малко танци  Hug

# 71
Здравейте!

Настроението е видно, така ще е темата е това, което е...едно приятно място във форума и нета.
Момичета-благодаря за което. Hug

Баги,  Hug не я ли пребори тази настинка... Laughing
Благодаря ти за милите думи... newsm51

Аз пак съм си само в сериала...и пак мисля... newsm78 Joy
Да ми се чуди човек, сериал ли съм гледала или подготовка за труд с тези мои философии около него... Joy Joy

Видно беше дори и на пръв поглед, че Мурат се промени...ето даже и във визията му имаше такива елементи...
Незапасана риза, навити ръкави, полегнал в скута на Хасрет...
Да се чудиш това Мурат ли е или не... newsm78

Проемени ли се Мурат и в какво се изразяваше тази промяна у него... Thinking

Промяна в смисъл да загуби част от себе си, от характера си от нрава си...мисля че -не... Naughty
И все пак промяна имаше...определено... Peace Laughing
Каква беше тогава...

Всеки в контакт и общуване с различни хора и в различни ситруации е един или друг.
и това не е поза, нагаждане или нещо друго, а адекватна ответна реакция.
Всеки е многолик и многопластов в реакции и поведения.
Това не означава да не си си ти, просто да си в синхрон със средата около теб, със случващото се в нея.
Всеки носи у себе си целият спектър на емоции и чувства и за да покаже едни или други до голяма степен зависи от страната, нещата отсреща.
Мисля си, че при Мурат бе изчезнала тази адекватна реакция на случващото се около него.
Дали не беше се научил да го прави или съзнателно не го правеше...
Дали това, каквото допускаше околните да виждат у него, не бе някаква защитна негова реакция...на болката, на вината...
Дали не пазеше по този начин собственият си свят...
Дали мислеше, че ако позволи на близките около него и в случая Хасрет да го извади от този образ, ще загуби принципите си, това на което държи...
Промяната при Мурат ми се струва, че бе именно да намери необходимият синхрон, адекватната реакция на мислите и чувствата, които предизвикваше Хасрет у него.
И момента в който той осъзна, че може да бъде не друг, а, такъв какъвто трябва да бъде с Хасрет и иска да бъде, и по този начин не изневерява на самия себе си...нещата си дойдоха по местата...
Така, че промяна у Мурат имаше...но, тя не бе и на крачка встрани от него самият...а, навътре в него самият...
И така моят отговор е...да, това е и онзи Мурат...а, не само онзи Мурат...

Сега ми е интересно, какви са причините, за това вкопчване от него само в едно от всичките му лица и образи... newsm78
От удобство и практичност, или заради нещо друго, той така упорито и инатливо държеше на него...

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 14:09 от margita9

# 72
Не зная дали този майстор ще те удовлетвори,
но поне е готов да му се разплатиш  така:

# 73
И за да не ви досаждам пост след пост и с музика...ето нещо събрано в едно... Peace

30 незабравими български естрадни песни

# 74
Али Лескай е сложил във фейса едно улично предложение за брак. Доколкото разбрах е от Измир, на мен ми хареса и ви го показвам  Grinning

Ринка, сакън Stop Stop Stop С такива красиви пари, няма да се отърва от майстори Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт