След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любимци - 196

• 35 808
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!
Майдрим,за новата тема newsm51
Данайче  love001

Хюрем и Ибрахим са от една порода,не могат да избягат от същността си.
Толковва си приличат,затова е и постоянния конфлик м/у тях.

Спокоен ден!!! Hug Hug Hug

http://vbox7.com/play:747f01c8

# 61
Добро утро и от мен!
Пожелавам ви ден ,изпълнен с хубави неща ! Hug Hug Hug
ЖанеHugмного сладко начало на тази петъчна сутрин! Grinning Hug Hug

# 62
  • София
                       Добро   утро  !!! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Хубав  ден
 Hug Hug Hug

love001  love001

# 63
# 64
  • в сърцето на държавата
ама дневника на ЛЕО КАК ПОПАДНА У ИБРАХИМ??? 

# 65
  • София
ВАРНА, мислим едно и също по време Heart Eyes,тази тяхна приятелка явно е много близка,присъства на всички тяхни семейни тържества Hug Hug

# 66
  • София

Когато  Ибрахим  "арестува" Sick Лео в градината...

# 67
  • Атлантис, Галактика Пегас
Сетих се за нещо което четох и в Роксолана и в Харем...
За да се ожени Сулейман за Хю, тя трябва да не е робиня, това тя го разбира от имам. Моли Сулейман ако я обича да и даде свобода... Той и дава не подозирайки какво го чака. И когато я вика за пореден халевет, тя отказва да дойде, нали вече е свободна и може сама да реши дали го иска или не...  Wink
И му казва че ако я иска трябва да я направи съпруга. Така се стига до сватбата.
 Peace
Дали и тук ще е така??? newsm78

# 68
и не само когато го прибраха в парка, Ибрахим предполагам се е погрижил и от работилница да прибере всичко...
Прочетох коментар към серията, беше на руски но паднах под стола да се смея... В една Истанбулска клиника е постъпила змия в тежко състояние, натровена от силикон hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 10:17 от Kordelia

# 69
  • София
Сетих се за нещо което четох и в Роксолана и в Харем...
За да се ожени Сулейман за Хю, тя трябва да не е робиня, това тя го разбира от имам. Моли Сулейман ако я обича да и даде свобода... Той и дава не подозирайки какво го чака. И когато я вика за пореден халевет, тя отказва да дойде, нали вече е свободна и може сама да реши дали го иска или не...  Wink
И му казва че ако я иска трябва да я направи съпруга. Така се стига до сватбата.
 Peace
Дали и тук ще е така??? newsm78

Хитруша е нашата  Ху Joy Joy Едва ли Мерал ще подмине този факт newsm78

Много уважавам хората с чувство за хумор... Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 10:26 от krasminikif

# 70
Краси там си спомням беше не толкова директно, ако искаш да спиш с мен ожени се. Беше завоалирано: Аз съм свободна жена и не е прилично на свободна жена при това мюсулманка да ляга с мъж който не и е съпруг...
Тъй че СулЮман нямаше изход, защото е голям мюсулманин и тачи Закона...

# 71
  • София
Има различни мнения дали ХЮ наистина е обичала СС newsm78  нямам мое мнение,чела съм само отгоре,отгоре "Роксолана" от лаптопа,но това което пишеш ме кара да мисля,че първо е мислила и после обичала,което ме навежда на съвсем други мисли,но не в полза на ХЮ... #Crazy Налага се мнението ,че действията и са за о ц е л я в а н е,но пак любовта не е на първо място..

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 10:44 от krasminikif

# 72
Краси аз имам мнение по въпроса, и съм го писала и тук и в другата тема. Няма да го повтарям.  Wink Имало ли или не Любов там това само те си знаят. СС явно я е обичал, защото е страдал след смъртта и. Поискал да ги погребат заедно. За нея предполагам може да се спори.
А и защо една умна жена да не реши да постъпи така както са постъпвали мъжете, да си го върти да го ползва, и да стигне целите си чрез него.  newsm78

# 73
  • София
Корделия,съгласна съм с написаното,но според мен има значение и това дали ти е възможно да докажеш,покажеш любовта си без никакви съображения, в любовта на СС никога не съм се съмнявала,факта че е станала законна съпруга в онези времена и нрави ,това е достатъчно Heart Eyes
Остава само да се наслаждаваме на перфектната игра на Мериам и Халит ,удоволствие за очите и душата ми Heart Eyes Heart Eyes

# 74
Краси, а защо тя трябва да го обича???
Защо трябва да обича в тази ситуация, отвлечена, продадена, задължена да легне с мъж който не го и виждала, тъпкана, безправна, бита, затворена в зандана, дори и сега той не желае да се намесва в делата на Валиде, в това че жената която уж обича, я тъпчат, унижават? Защо??? ПДобре си е постъпила, сама си е решила как и с какви средства ще проправи пътя си към отмъщение, а съм сигурна че точно това е замисляла от самото начало да отмъсти.

Общи условия

Активация на акаунт