След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любимци - 196

• 36 077
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Я оставете малко ВВ, гледайте нашите сладури. Няма втори като тях.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Варна,благодарности и от мен!  bouquet
Толкова усмихнати отдавна не сме ги виждали! Grinning Heart Eyes
Прекрасни са! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Майдрийм,при мен има добра картина и звук. Hug

# 91
  • София
Варна, bouquet  bouquet

Дано излезне клип с цялото интервю baby_neutralМного са хубави,а Берг е толкова влюбена,пу,пу...

# 92
  • Атлантис, Галактика Пегас
Я оставете малко ВВ, гледайте нашите сладури. Няма втори като тях.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

11.08

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show

Варна, благодаря ти, че сподели за предаването в темата! Hug Hug Hug
За съжаление аз нямам звук, а при вас как е? Халит и Берг са много свежи, усмихнати! Grinning
Берг тук прилича на Джулия Робъртс.
А Халит какво казва за синчето???

# 93
Аз като видях снощи Сюлейман да влиза при принцесата, когато съмна, като чух това прекрасно негово "Гюнайдън" и после такова специално "Ne?" произнесе, забравям и за история и за факти. Така се навеждаше истински към нея, като знае по сценарий, че няма да я целуне, защото ще се почука на вратата и го изигра така, все едно всеки момент устните им щяха да се слепят. Тежките сцени от епизода не мога да ги коментирам. Много ми хареса режисурата им.

Халит игра в "Алие" - шеф на собствена фирма, в "1001 нощ" - на холдинг, във ВВ - на империя, оттук нататък?!  Laughing Laughing Laughing Отива му да ръководи и да управлява!!!!

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 16:34 от Mydream

# 94
Варна, bouquet  bouquet

Дано излезне клип с цялото интервю baby_neutralМного са хубави,а Берг е толкова влюбена,пу,пу...

Да, и аз на това се надявам. Обичам и да ги гледам, и да ги слушам! А Берг наистина е много влюбена.  Heart Eyes

# 95

Varna, прекрасен репортаж!  Hug Hug

Репортерът на няколко пъти повтори за Халит - "харизматик, харизматик" - това разбрах, и за Берги - "чок, чок гюзел еши", ама останалото...  Cry И, разбира се, видяхме и сплетените пръсти...  Laughing Laughing
Ако имаше и едно кратичко резюменце... Praynig

# 96
Корделия ,благодаря за снимките!    bouquet
Жалко ,че принцесата напуска филма.
Бях започнала да свиквам с нея,дори да я харесвам  Laughing...заради сцените със султана.
Някой вече беше писал,че това май са моментите,в които Сюлейман показа най-много нежност, романтика интерес,мислеше за нея,когато беше сам,припомняше си миговете ,когато бяха заедно.
Наистина Халит играе страхотно! Hug

# 97

Варна,благодарности и от мен!  bouquet
Толкова усмихнати отдавна не сме ги виждали! Grinning Heart Eyes
Прекрасни са! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Майдрийм,при мен има добра картина и звук. Hug
Завиждам ти, Фрешче! Поне и да ги чуя.  Hug Heart Eyes

# 98

Kordelia, ей тук вече наистина грешиш!  Naughty Naughty Naughty
Берги е светлинни години по-красива от Дж.Робъртс!!!  Peace
Боже мой, та на Дж.Робъртс дори ушите й стърчат!  Mr. Green Тя е абсолютно набедена "красавица"! ooooh!

# 99

Халит казва, че снимките на филма вървят добре и се надява така да продължи.

Казва, че не му е трудно с брадата. Свикнал е. Али също.

Питат го пак за появилата се новина, че ще се местят в Америка. Той отговаря, че нямат такива намерения. Неправилно са бил интерпретирани негови думи в отговор на въпрос за Америка.

После и двамата казват, че има много хора и май няма да успеят да си намерят места. Берг: Май няма да можем да гледаме филма.
Може би забелязахте “Топрак” в един от кадрите. Той също участва във филма

Питат Берг за брадата на Халит. Тя казва, че е свикнала вече. Халит подхвърля, че се оплаквала. Берг: Да, ако беше малко по-къса щеше да е по-добре, но вече свикнах, сякаш винаги е бил с такава брада.

После репортерът коментира, че с този черен шлифер Халит приличал на герой от Матрицата.

Репортерът казва, че Халит работи много интензивно. Питат го как прекарва свободното си време.

Той отговаря, че свободното му време е посветено изцяло на семейството. Заедно са вкъщи или излизат заедно навън. Тук казва още нещо, но ще го чуя, когато излезе видео, което позволява по-лесно да се връща назад.

Берг казва, че изживява най-хубавия период в живота си. “Не работя. С Али съм. Всеки ден съм с него. От сутринта до вечерта съм с него. Всичко правим заедно."

Репортерът пита дали не й липсва работата. Берг: "Не ми липсва. Не. Наистина не ми липсва. Така или начин си знаех, че този сезон ще се откъсна от работата, ще посветя времето на себе си, на детето си. Спортувам, занимавам се с Али. Прекарвам си времето вкъщи."

Репортерът завършва с думите: “Много хубаво, но на нас ни липсва Бергюзар Корел. Надяваме се, че в най-скоро време ще се върне на снимачната площадка.”

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 16:46 от varna72

# 100
# 101
Варна ,много ти благодаря! Hug Hug Hug
И аз видях "Топрак",но сега разбрах защо показват Киану Рийвс редом с Халит. Laughing
Сега наистина е най-хубавото време за Берг и Али! Grinning Heart Eyes
Всъщност и за тримата! Heart Eyes
Нека са заедно,да се радват на всеки  миг от щастието си!
А пък ,както писа Майдрийм Hug,търпеливо ще си чакаме проектите на Берг! Hug
И това ще стане! Hug

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 16:57 от fresh13

# 102

Varna, цена нямаш!  smile3501 smile3501  love001

А нашите сладурчета отново показват най-висока класа - във всичко!!!

# 103
  • Атлантис, Галактика Пегас

Kordelia, ей тук вече наистина грешиш!  Naughty Naughty Naughty
Берги е светлинни години по-красива от Дж.Робъртс!!!  Peace
Боже мой, та на Дж.Робъртс дори ушите й стърчат!  Mr. Green Тя е абсолютно набедена "красавица"! ooooh!

На вкус и цвет... все фломастеры разные.  Peace Аз пък я харесвам Джулия.  Wink
Кой е по по най, това е без значение, писах го защото ми заприлича... А пък Халит на Матрицата йок, ама виж ги ти турци решиха че приличал бил  ooooh! ooooh! ooooh!

# 104
За Варна, която винаги ни носи много радост в темата! Hug Hug Hug

Мъничко по превода, нали не мога да сдържам емоциите си. Grinning

Първо, чудесна новина, че няма да има Америка.

Второ, представям си Берг колко се е вълнувала, когато е гледала "Топрак" - още в Анталия. Сигурна съм в това. Тя е много емоционална. /така сме девите Laughing Laughing Laughing/

"...свободното му време е изцяло посветено на семейството..." - много ми хареса. Знаем го, но обичам да го чувам и пак, и пак.

Берг отново изживява най-хубавия период от живота си...Ами спомням си за един друг такъв най-хубав период, и за още един още по-напред. Тя откакто е с Халит, хубавите й периоди са...много. Heart Eyes

И последно - и на мен ми липсва Бергюзар Корел, но като гледам колко е усмихната и щастлива, на всяко нещо му идва времето.  Hug Hug

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 17:05 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт