Минавам само за да се похваля,че днес си взех изпита и до две седмици ще шофирам вече из града.
Хубав ден ви желая момичета,макар и много горещ.И на болничките-скорошно оздравяване!
Леко и безаварийно шофиране ти пожелавам 
.
. Но пък от градината правиха запис и са обещали да ни го копират, както и на всички празненства досега, да си гледам талантливото диване
. Яна най-накрая се научи да кара колело без помощни колела, много е щастлива
.
? 

Правиха ми всякакви изследвания-всичко ми е идеално.Бебка е голяма,върви даже почти две седмици по-на пред ,но аз както казва мъжа ми мършавея ли мършавея.Лекаря каза,че явно жегите не ми понасят.А аз така зверски мразя лятото да си призная.Моя сезон е есента,на над 24 градуса не мога да вирея.Вече нямам търпение да стане 20 август и да го люпя това бебче,искам да си го нагушкаааам!
. Едвам ги изкарах от водата, ама гъбясаха накрая. Яна чака морето с нетърпение, а както виждам, и на Бобо ще му хареса
.
. Обясних й, че там стоят семчиците на мъжете. Нали преди съм й обяснявала, че бебетата се получават като от мъжа и жената се съберат по една семчица и бебето расте в корема на майката, та не се наложи да обяснявам още дълго. Само ме попита на жената къде са семчиците и се задоволи с отговора ми, че са в корема и не се виждат. Добре, че не ме пита как точно се събират двете семчици, че още не съм измислила хубав отговор като за нея
и от племенника и.......плановете пропаднаха.