те били в нова тема
отивам да чета назадСинеоче, честит рожден ден да си жива и здрава, много щастие и късмет
те били в нова тема
отивам да чета назад
Дет' викаш с кеф да я изхвърлиш
,с воден филтър ли взе?
макар ,че попаднеш ли при гамени ,трябва да си с тях ,ако ли не си аутсайдер . Моето в момента е такова и е с нощни кошмари ,не желае да ходи на училище и започна да се бунтува срещу всичко и всички.
Децата също са много мили и приветливи и я предразполагат тя да се чувства добре.
А пък учителката й ме попита как е "мерси" на Бг.
Определено им е интересна нашата култура
При първа възможност ще им разкажа повече за нея.
макар ,че попаднеш ли при гамени ,трябва да си с тях ,ако ли не си аутсайдер . Моето в момента е такова и е с нощни кошмари ,не желае да ходи на училище и започна да се бунтува срещу всичко и всички. 
Това го казвам от опита ми с Валерия. Те моите са ходили на разни английски забавачки, предучилищни, занимални....такива ми ти работи. Въпроса е детето доколко е чувствително и дали се връзва.
Ако можеше тук виртуално да скачам и да викам ура, смятай, че точно това правя в момента
Покани мамата на кафе, това също е начин за научаване на езика и приобщаване към френската култура.
,вземи изкарай някаква педагогика,научи ли езика там
ставаш за учител
и Деси.Но за съжаление тук в БГ са малко такива като вас с подобно отношение към децата
дори и към собствените камо ли към другите...
аз незнам дали бих търпяла толкова
детето че си е чувствително е ясно, но така да му тъпчат самочувствието,та аз като чета е бъдещ учен математик
така е и Марти абсолютно всичко споделя, дори ако е сгафил нещо. Вчера бяхме извикани в училище от учителката. Случката е такава , че Марти беше наказан без компютър заради неизпълнение на някои дом. задължения. Той от скука си написа домашните за два дена напред. Но за негово нещатие той си забравя тетрадката в училище и децата от третите класове му я накъсват. Отзад на тетрадката е написал п+п=с , в началото замисъла на тези букви било просто
.
често прилагано е в къщи)
Иси, за това говоря,абсолютно неадекватни учители,тя щом от разговор с родители не разбира,какво остава- как ги учи,какво ги учи,дели ли ги, не е справедлива
,ама е умник тоз младеж
просто ПЛЮС просто е равно на сложно,не се бях замисляла даже,детето ти е над всички други неща ,не го наказвайте толкова, той ще изреши задачите напред за 3 години
то не е толкова лесно колкото звучи де
Каква е тази начална учителка да не карат междучасия,да нямат рисуване,музика,домашен бит,поне по музика няма ли в училището отделен педагог
ужас ужас
Аз страна не мога да взема, защото всеки е прав за себе си, но смятам, че и трите страни се държите малко странно за моите разбирания. Само дано скоро се отърсите от това гадно положение, че със сигурност ви е много тежко. Веднъж едно съседче наплю Дая и на мен ми се ревеше от обида, а не знам ти как издържаш 
Аз страна не мога да взема, защото всеки е прав за себе си, но смятам, че и трите страни се държите малко странно за моите разбирания. Само дано скоро се отърсите от това гадно положение, че със сигурност ви е много тежко. Веднъж едно съседче наплю Дая и на мен ми се ревеше от обида, а не знам ти как издържаш 

. Яд ме е ,че не е хитър и , че е чувствителен, много ме е яд. Сутрин като го изпращам на входа го карам да влиза с усмивка . Не си мислете ,че толерирам гафоветет му, не
бива наказван (най-вече с компютъра), но въпреки всичко си признава.
Направихме и намек ,че количеството не определя качеството. Марти пише ужасно .В първи клас рисуваше буквите ,сега се налага понякога да го караме да преписва ,защото просто не разбирам ,но дом . им са ужасно много. А имало деца които не можели да четат в 4 клас.
и приключих с блъскането по магазините, особено около предстоящите новогодишните празници. Взех таблет, но не детския, тъй като ми се стори много бебешки, а и цената е повече от прилична, само 55лв., което сравнено с цените на играчките в Хиполенд си е направо на безценица. И двата модела работят без батерии, захранват се чрез USB кабела с който са свързват към компютъра. На модела, който аз взех трябва батерийка само за писалката, детския е с кабел. Най-хубавото в цялата работа е, че ще ми върши работа и на мен