Къде в Пловдив??? - 27

• 74 236
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Къде има Инвестбанк? В сайта е посочен панаира, но няма там. Някой знае ли със сигурност работещ клон, за да не се разкарвам с малкия напразно? Някъде из центъра?
100% работещ клон на инвестбанк има в сградата на НАП в кичука  Peace
също съм мяркала в пресечката покрай ДСК- въртящите врати (скайлер се казва май), ама не знам дали функционира, но определено има табела

# 451
  • о`майна лунна нощ е
В Рилон центъра на Сточна гара - също работи. В Капана има малък офис, но няма начин да обясня къде точно се пада.

# 452
Здравейте,налага ми се по-специфичен ремонт на ботуш-да се разшири,понеже не се закопчава догоре,знаете ли някой наистина добър обущар,който да извършва подобна услуга?Досега ''майстори'' направиха 2 безуспешни опита,резултатът newsm11Много ще съм благодарна за координати!

# 453
Благодаря за отговорите.

# 454
Къде има Инвестбанк? В сайта е посочен панаира, но няма там. Някой знае ли със сигурност работещ клон, за да не се разкарвам с малкия напразно? Някъде из центъра?
100% работещ клон на инвестбанк има в сградата на НАП в кичука  Peace
също съм мяркала в пресечката покрай ДСК- въртящите врати (скайлер се казва май), ама не знам дали функционира, но определено има табела
На ДСК не работи - дава се под наем  Peace

И да питам - Брабантия къде се преместиха ...

# 455
  • Пловдив

И да питам - Брабантия къде се преместиха ...

В Гамаелит в Мол Галерия.

# 456
  • Пловдив
Здравейте,налага ми се по-специфичен ремонт на ботуш-да се разшири,понеже не се закопчава догоре,знаете ли някой наистина добър обущар,който да извършва подобна услуга?Досега ''майстори'' направиха 2 безуспешни опита,резултатът newsm11Много ще съм благодарна за координати!

Разширяване на обувки правят в малко ателие на спирката срещу пощата. Работят и в събота до 14 ч.

# 457
Благодаря много!!!!!

# 458
  • Пловдив
Здравейте,търся си официална рокля,бихте ли ми дали съвет къде да търся,че ми е малко трудно излизането  bouquet

# 459
  • Пловдив
Здравейте,търся си официална рокля,бихте ли ми дали съвет къде да търся,че ми е малко трудно излизането  bouquet

каква рокля си представяш и какъв ти е бюджета

рокли къси,трико,с разни леки украси-30-35 лв в илиенци

# 460
Момичета, препоръчайте ми хубав ресторант за празнуване на Рожден ден /юбилей/ с хубава музика и вкусна кухня /компанията е между 30г. и 40г./  Wink

# 461
Момичета, препоръчайте ми хубав ресторант за празнуване на Рожден ден /юбилей/ с хубава музика и вкусна кухня /компанията е между 30г. и 40г./  Wink
Ривиера.

# 462
  • Пловдив

Препоръчвам и Рая.

# 463
Шармант (бивш Белите брези)

На ул. Иван Вазов, някъде срещу Лиляната се пада магазина, обаче забравих как се казва. След светофарите на народната библиотека, от дясна страна, ако вървиш от Гарата към Главната. В магазина се качва по 2-3 стъпала, отвън беше светложълта сграда, но вече може и да не е точно този цвят, че не съм стигала до там поне от година. Рокли, поли, панталони, ризи - голямо разнообразие.

А също Елизабет в МОЛа - много хубави модели и материи. Нормалните цени са около 100-ина лв. на ролкя, но все има някое намаление  Wink Лятото си купувах от там офоциална рокля, намалена беше към 50 лв.

# 464
  • Пловдив
Благодаря за отговорите,ще ги погледна Peace

Общи условия

Активация на акаунт