Къде в Пловдив??? - 27

• 74 217
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Калина Арсова просто е най-добрата Simple Smile За мястото в Пловдив също подкрепям напълно, за съжаление идва рядко.

# 421
Не е толкова рядко, зависи как се уговори човек.

# 422
  • Хасково
Питах и в друга тема, но пък Чепеларе е близо до Пловдив, затова да питам и тук: търсих в сайта на град Чепеларе, но нищо не харесах, затова бихте ли ми предложили ресторант/кръчма в Чепеларе подходящ за празнуване на 8 декември ( ако е с жива музика още по-добре)? И хубава дискотека ако има такава      bouquet

# 423
  • Пловдив
Питах и в друга тема, но пък Чепеларе е близо до Пловдив, затова да питам и тук: търсих в сайта на град Чепеларе, но нищо не харесах, затова бихте ли ми предложили ресторант/кръчма в Чепеларе подходящ за празнуване на 8 декември ( ако е с жива музика още по-добре)? И хубава дискотека ако има такава      bouquet

имат дискотека,в която ядохме бой.така че с едно на ум там.то май се отнася за всички дискотеки в малките населени места

# 424
Спешно ми трябва гинеколог за утре и да работи със здр. каса - ако някой може да помогне...

Мерджанов,но не се знае дали ще има свободни часове за утре.Но то това за всички важи де...
Извинявам се за подвеждащия отговор-въобще изключих,че питаш за събота.

# 425
Някой знае ли дежурен офис на Булсатком днес-неделя? Забравих да платя , сигурно утре сутринта ще ме изключат...
Предварително благодяря на всички които ще отговорят на запитването ми и желая на всички един прекрасен неделен ден !

# 426
  • Пловдив
Някой знае ли дежурен офис на Булсатком днес-неделя? Забравих да платя , сигурно утре сутринта ще ме изключат...
Предварително благодяря на всички които ще отговорят на запитването ми и желая на всички един прекрасен неделен ден !

На бул.  Шести Септември, Централния офис.

# 427
vanichka75 , благодаря още веднъж !

# 428
  • Пловдив
Момичета, благодаря за инфото за фотографи   bouquet

# 429
Не е пазаруване, но ще пробвам да попитам и тук.

Къде в Пловдив мога да намеря добър преподавател за excel? Бих плащала и предпочитам събота или неделя за самостоятелни занимания.

Не курс, а нещо като индивидуално обучение. Не искам да минавам (респективно плащам) за обучение в най-елементарните стъпки. Само интересуващи ме конкретно неща.
И аз се интересувам от същото, но не виждам някой да е отговорил newsm78

# 430
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Здравейте момичета!
Искам да попитам дали сте виждали по магазините Батман, но не под формата на плюшена играчка?Такава е поръчката на синът ми към Дядо Коледа, но да било като фигура, а не като плюшена играчка.Благодаря Ви предварително!

# 431
  • Пловдив
Има ли в Пловдив фирмен магазин на Капчица?
Някой знае ли какви са цените на детските ботушки?

# 432
  • Пловдив

подлеза на тримона
ако идваш от евмолпия,се пада от дясно
близко ти е.утре в обедната може да скокнеш да разгледаш

за цени не мога да кажа,но предполагам 50-60 лв

# 433
  • Пловдив

Благодаря  Heart Eyes
Ще скокна по светло, ако имам почивка Simple Smile

# 434

подлеза на тримона
ако идваш от евмолпия,се пада от дясно

за цени не мога да кажа,но предполагам 50-60 лв

В подлеза на Тримонциум магазина отдавна го няма,в момента се сещам,че Капчица имат магазин на ул."Иван Вазов" /малко по-надолу е от там където отпред има масички и продават разни сладки и соленки/ Peace

Общи условия

Активация на акаунт