Къде в Пловдив??? - 27

• 74 235
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Момичета,благодаря Ви за бързите отговори,сега ще разгледам Ресторантите,които ми препоръчахте с изключение на Райата,че доста често ходим там  Hug  Hug  Hug

можете да наемете зала в новотела или тримонциум и да изберете блок маса или меню, ще ви излезе 30% по-скъпо, но като качество въобще не може да се сравнява

# 481
  • Пловдив
Ерин,а диадема тип пчеличка имаш ли?Или за знаеш от къде да купя?

Нещо подобно,може и да не е същата

# 482
Момичета,благодаря Ви за бързите отговори,сега ще разгледам Ресторантите,които ми препоръчахте с изключение на Райата,че доста често ходим там  Hug  Hug  Hug

можете да наемете зала в новотела или тримонциум и да изберете блок маса или меню, ще ви излезе 30% по-скъпо, но като качество въобще не може да се сравнява

Благодаря ще предложа и този вариант  Peace

# 483
Копирам поста си и тук:"Има ли тема за езикови курсове за ученици и летни програми за обмен в Германия ?Моля линк към нея".
Ако имате лични впечатления от подобни програми за обмен, моля да споделите!

# 484
Мисля да се подстрижа и си търся добър фризьор.Не знам какво искам и не знам каква прическа ще ми стои добре на лицето...та такъв човек си търся,който не просто да ми вземе връхчетата,но и да ми предложи нещо интересно...Скоро бях питала  в темата,тъй като ми трябваше за подарък изненада и съм си набелязала(не задължително) салон Релакс.Някакви  идеи за други?Отзиви от Релакс?Моля ви,трябва ми сравнително спешно!  bouquet

# 485
  • Пловдив
В Релакс е добре,но при Петя.Тя да те подстриже.Бачка на четните числа в месеца.Час си запазваш поне 1 седмица по-рано.А и повече,защото е декември

# 486
  • Пловдив
Къде има билкова аптека  Thinking

Тази ,която беше на тунела  дали още работи ?

# 487
Перах , да работи.

# 488
Здравейте момичета!

Търся DJ за детски рожден ден.Да е подходящ за възраст 8-9г. Моля ви помагайте! може и да не е професионален DJ, а просто да разбира от музика и да има подходяща техника.

Също така търся евтини мокети, ако се сетите казвайте! Както винаги ще съм ви много благодарна!  Simple Smile

# 489
Какви са ви впечатленията от спалните комплекти на Роксима /в Галерията/? Искам да взема сатениран памук с жакард,едноцветно, някъде четох, че пускали цвят и цапали пижамите.

# 490
Къде има билкова аптека  Thinking

Тази ,която беше на тунела  дали още работи ?
дА.

# 491
  • Пловдив
Трапезица днес в Карфур видях, че има подобни на тези: http://www.simonovi-bgshop.com/img3/pytna-mreja-mek-kilim-sun-ta-toys1.jpg. Не съм ги заглеждала, за да кажа подробности Simple Smile
Бяха на първият етаж, отстрани на един от първите регали, точно срещу телевизорите

# 492
Благодаря . Hug

Моля споделете от кои мебелни фирми в Пловдив сте доволни .Благодаря   bouquet

# 493
  • Пловдив
Мразя телевизионните реклами за скъпи боклуци  #Cussing out
Та по този повод търся сладоледената къща на плей до, само онлайн я виждам, но предпочитам да я купя от магазин.

# 494
Мразя телевизионните реклами за скъпи боклуци  #Cussing out
Та по този повод търся сладоледената къща на плей до, само онлайн я виждам, но предпочитам да я купя от магазин.
Хиполенд, Карфур и Джъмбо имат със сигурност - 40-42 лв ако не е на промоция  Peace

Общи условия

Активация на акаунт