Кюретаж и забременяване след това - 25

• 24 245
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Тед, мила кураж не се предавай, чакаме те с добри новини Hug

Момичета, аз днес не издържах и си направих тест 5 дни преди датата и теста е положителен, с много слаба втора чертичка но е там има я! Не смея да се зарадвам, не смея даже да го кажа на глас, на никого не съм казала, цял ден съм като попарена, сякаш не мога да мисля даже. Реших на вас да споделя поне, защото съм сигурна, че разбирате как се чувствам.

# 541
Льоничка,  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Разбирам те, миличка Hug 5 дни преди закъснение си е супер постижение, значи добре качваш ЧХГ. Залавяй се за утрогестана, чакай 7 дни закъснение и беж на док. Всичко ще е наред!!!  Praynig Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 542
Зузи мила както винаги си изпълнена с оптимизъм, за което истински ти се възхищавам  bouquet, страх ме е да помисля за лекар утрогестан и т.н., с лекаря ми се разбрахме видя ли двете черти задължително да се видим, за да уточним какво и как ще пия, че в момента съм на аспирин протект и неофолик. Скована съм от страх и само ми се плаче Cry. Явно имам нужда от гьостерицата, която момичетата често размахват тук, че да се освестя малко Simple Smile

# 543
Льони, гьостерицата е творение на мен и Дони  hahaha hahaha hahaha

Виж сега, нещата стоят така: в теб има нов живот и огромна доза страх! От това по-естествено нещо няма! Разбирам те напълно, защото аз вече 3 пъти минавах през това, без резултат Crazy На мен ми помагаше много следното: казвах си, че каквото е станало е станало и аз съм безсилна да променя, каквото и да било. Нервите не биха ми помогнали, затова просто се настройвах някак неутрално...как да ти кажа. Радвах се, милвах си корема, но и не таях празни надежди, седнала на пухкав розов облак. С две думи - златната среда. Не се притеснявай за неща, които може да са си наред, както се казва! Отивай на лекар и пиши после! Всичко ще е наред! запази си нервите за по-късни периоди, например пубертета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 544
Tedd  Hug Сега влизам и какво да видя ... много съжалявам за стреса който изживяваш. Дано всичко се окаже наред на прегледа  Praynig и да си останеш само с лежането и неоправданите страхове.
За варненската ни среща: Преди малко ходих в Крамер. Резервацията ни е за събота 14ч. , залата за непушачи, кожено сепаре. Нали всички Варненки имат лентичка "спрях цигарите преди ..."? Да не съм в грешка нещо  newsm78
Льони,  Hug

# 545
  • Пловдив
Олеее момичета, вие имате златни палчета! Току що си идвам от док и съм адски щастлива, имаме си бебе 10,1 мм с хубаво тупкащо сърчице! Въобще всичко е наред и съм много щастлива! Толкова много ви прегръщам за подкрепата! Невероятни сте!  newsm44  newsm18 newsm18 newsm18
Tedd4e сигурна съм душата, че ще си бременеем заедно! Моля се всичко да е наред и да ни задарваш с хубави новини!  Hug

# 546
Лили, аз съм КАТЕГОРИЧНО за НЕпушачи!  Mr. Green

Теди, айде, душицо, чакам те!  Praynig Praynig Praynig Hug

Кукленце, само така, миличка!  Hug Hug Hug

# 547
Кукле, браво на теб! Справяте се великолепно - точицата е станала вече цяяяла запетайка  Grinning Много, ама много ти се зарадвах на поста.

# 548
kukla_ta много хубава новина , леко  pregnant

Тед стискам палци и те чакам да кажеш поредната хубава новина  Praynig

# 549
тук съм...в Майчин дом в 5ти кабинет има страхотен ехограф...резултата бебето си е там, жълто тяло някакво или мехурче ли какво ми каза и то е там...ембрион като ембрион...на коремен ехограф ме гледа, 3 пъти проверява и каза- има пулс, обаче сакчето има леко отлепяне, което честно казано въобще нищо не ми говори....единственото което разбрах е че е поправимо на този етап единствено с утрогестан, витамини, но-шпа и лежане, ако обаче господ е рекъл да стане друго няма как да го предотвратим..и сега ще почвам да чета какво е това отлепяне, какви са тези 5лв, аз сефте чувам за такова нещо...пък дано има вариант да се закрепи незнам..

# 550
tedd, много се радвам че бебко си е там.
Срещала съм се с много момичета с отлепване. Бяха ги приели за всеки случай в болницата и здраво утрогестан и лежане - никакви прозорци, пердета...  Wink
Няма страшно!

# 551
о какви прозорци и пердета...ще слагам 2х2 утрогестан, обаче се чудя дали да не си самопредпиша 3х2 и общо взето до сряда ще си лежкуня, днес вече имам нещо като зацапване...просто се шашнах защото наистина не бях чувала за такова нещо...а за болницата- доки каза толкова е малка седмицата, че няма смисъл от болница... Rolling Eyes абе Х ми е ситуацията, сега чета в нета че доста "отлепени" сакчета се разхождат по улиците, а снощи болките си бяха точно както предния ужас Shockedи аз направо се разсърдих на оня горе Crossing Arms

# 552
Тедче, че ти си герой, бе душа! Лежиш, слагаш утрогестана, но ВАГИНАЛНО, никакво пиене, за да се усвоява по-добре и ставаш само за пиш, душ и толкова!!! Чу ли?  smile3513 Ако ще да гърми, трещи, пече синьо слънце, ник'во мърдане! Отлепването е поправимо и не е нещо, което рядко се случва. Всъщност това е една ...как да кажа..добра причина за кървене, ако избщо може да има добра де. Моля, ама много моля, не чети! Твоя случай си е твой, твоето сакче си е твое! Ще ти кажа, че когато аз прокървих, тогава се молих с 5 ръце да има отлепване, но уви...Това се получава от прогестеронов глад, а понякога и от много шаване  Whistling Изпълнявай препоръчките на док, а ние стискаме, душицо! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

П.П. Аз бих слагала максимална доза утрогестан, 3 по 2!

# 553
Аз при прокървяването ми във втората бременност се надявах да е отлепване, че се овладява това нещо, но за съжаление беше най-лошото. Така че, стискам палци и аз и с повечко пазене и гледане, нещата ще се наредят   Hug

# 554
  • Варна
Льони, честито, миличка! Hug

Тед, повече почивка и максималната доза от 3 по 2 утрогестан и всичко ще е наред. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Лили, естествено, че за непушачи. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт