Боядисването на коса и PPD

• 22 978
  • 79
  •   1
Отговори
# 30
http://www.google.bg/imgres?q=roza+impeks+boq+za+kosa&um=1&a … 429,r:11,s:0,i:88
от тези, кестеняво..за къна не знам никога не съм ползвала

# 31
Момичета, а отзиви за тази билкова боя за коса http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D … %D1%8F%D1%82.2469

# 32
  • В полите на Пирин планина

Ползвала съм същата, но светло кестеняво. В интерес на истината си става доста тъмно кестеняво, така, че прецени каква би взела, според резултата, който целиш. Иначе това е къна + индиго + други билки, подпомагащи оцветяването и кондициониращи косата. Покрива доста добре и е трайна като резултат. Има доста информация за тези продукти в темата за къната.

Ползвал съм и Логона. Те са подобно нещо на горното. Светлите нюанси стават само за естествено светла коса.

# 33
Благодаря ти Lady Brinne за изчерпателното обяснение, поръчах си я. Моята коса е черна така, че тъмно кестенявото ще ми е идеално като цвят. А и щом каза такива хубави неща за нея определено занапред ще я ползам. От доста време и се чудих, че с тези бои за коса ми писна и на мене.   bouquet

# 34
Lady Brinne, казваш, че покрива добре косата, но бели коси ли имаш предвид? man4e1981, моля те сподели какъв е резултатът при теб след като ползваш боят, защото аз също съм с черна коса и ми е интересно какво ще се получи със тъмно кестенявото, защото се колебая между нея и черната.

# 35
  • В полите на Пирин планина
Включително и бели коси, да. Но аз имам малко. Възможно е те да станат по-светли или да се отмият по-бързо. Тогава се прави, т.нар. "глос" с натуралната боя - разбъркваш малко от сместа и добавяш балсам или маска и нанасяш върху косата. Стоиш около 1/2 час.

# 36
Kori 1 , разбира се, ще следя и твоята тема.  Peace Надявам се в крайна сметка да опитаме да съберем информация за безвредните бои на пазара, ако съществуват.

На Роза Импекс само тази крем къна съм ползвала, някои се оплакваха, че не им стояло черното, не покривало, но при мен беше повече от добре.Ти от кои си ползвала, aaasss?  Peace
Предимно ползвам на Арома българска и на Гарниер, други от много време не съм ползвала. Но идея нямам кои са канцерогенни или по друг начин вредни. Иска ми се да намеря безвредна боя, но ми се струва че никой не е запознат. Peace

# 37
Да, май повечето търсим безуспешно. Едва ли има боя на пазара, в смисъл толкова широко разпространена като Лореал, но да отговаря на изискванията ни. Харесват ми предложенията на тази страница, предполагам се намират само в спец.  магазини. Заслужават пробване.

# 38
Да, май повечето търсим безуспешно. Едва ли има боя на пазара, в смисъл толкова широко разпространена като Лореал, но да отговаря на изискванията ни. Харесват ми предложенията на тази страница, предполагам се намират само в спец.  магазини. Заслужават пробване.
Жалко, че понякога дори съставките не са дадени адекватно. Днес погледнах да видя какви съставки има една козметика, но нищо не беше написано. newsm78

# 39
Доста често ми се случва. А най-много мразя, когато върху съставките е лепнат стикер с описанието на продукта на български (например). Така както и да въртиш кутията, не намираш описание на съставките.  #Cussing out

# 40
Доста често ми се случва. А най-много мразя, когато върху съставките е лепнат стикер с описанието на продукта на български (например). Така както и да въртиш кутията, не намираш описание на съставките.  #Cussing out
Да, но по-лошо е ако няма никакви съставки. Не знам дали има значение дали нещото е скъпо или евтино? Или няма общо. Peace

# 41
Мисля да пробвам боите на Логона, някой ползвал ли ги е да даде отзив ? Интересуват ме Нуга, Тик, Светло кестеняво и Натурално кестеняво като цветове.

# 42
  • София
Здравейте! Нахлувам в темата, която е започната доста отдавна, защото попаднах на нея при свое търсене. И явно проблемът е голям и трудно може да се намери такава боя.
Никога не съм се вманиачавала по съставките на козметиките, то аз и не ползвам много неща.
Но държа да ви кажа, че от този PPD пострадах лично миналата година.

Косата ми е тъмнокестенява, почти черна. Никога не съм я боядисвала. От време на време си слагах къна - за да я заздрави и да покрие появилите се бели коси тук-там. Затова и ползвах тъмна.
Да, ама не!

Миналото лято такава алергия направих, че се видях в чудо! Е, не беше животозасрашаваща, ама цялата ми глава стана на плюски, от които тече лимфа. И това сърби, та се не трае. Мина за няколко дни. Добре, че отидох на морето, та въздуха и водата помогнаха.

Това ви го разказвам, за да не мислите, че е някакъв мит едва ли не тази алергия.
От тогава не смея нищо да си сложа на главата, а белите коси стават повече. Но ако не открия подходяща боя без опасни съставки, ще си хода бяла. По-добре, отколкото да отключа алергията пак. А следващият път, казват, че обикновено е по-зле.

# 43
Луда Мара, ужас! Радвам се, че всичко е добре! Аз попаднах на безвредни бои, но в ибей, и за сега само искрящи цветове(може би защото такива търся)... Ти какъв цвят искаш?

# 44
Луда Мара,от коя марка къна ти се случи това чудо? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт