ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 985
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Ани, защо искате детето да прихване розеола?  Thinking
И аз това щях да питам.  newsm78

Ева взе и да кашля. Или сополки й се стичат в гърлото или се разболява. Sad

# 286
  • София
 Laughing аз залагам 5 пампита за 3то момче при НеСъм  Hug
ОБАЧЕ, момичета, предлагам като стане ясно какво е бебето (а това е най-согурно след като се роди) загубилите да пратят заложените 5 пампита на НеСъм  (то трябва на позналите, ама мисля, че си е най-честно на самото бебе да се изпратят  Peace)
Ииииииииии да не се отметнете, ей!!! Joy

# 287
  • София
За девойката на НЕ СЪМ пращам 5 памперса  Simple Smile не се въздържах, а и мъжа на Несъм за втори опит май Ползва писалката та може да ги ошари.

Ние сме добре Иван има 6 зъба , като номер 5 и 6 не разбрах кога са пробили. Почти всеки ден сме навън поне да вземем баткото от градина.

Бърди супер са снимките, дори и  4 деца ти отиват

# 288
Абе Илка, твоите деца да не са от различни писалки?  hahaha

Да бе  Joy
както моя мъж все ми повтаря "жена, да знаеш, децата не са от тебе"  hahaha

уф, за другата седмица да има желаещи да плющим кИфтета в ИКЕА-та? (Бърдиииии??)  Mr. Green

Ани, егати вратата, егати чудото....  #Crazy

Ноел, стискам ви палци. по-скоро Моника ще да е донесла нещо от градината, не вярва мда е от ваксината  Peace

# 289
Ани, защо искате детето да прихване розеола?  Thinking
И аз това щях да питам.  newsm78

Ами щото ми се иска да я мине сега. Съседчето ни, въпреки че е ваксинирано, се разболя от розеолата. Нали това е от вида шарка, дето се изгражда имунитет и втори път не се хваща? Та, затова ми се искаше да мине и да замине.  Rolling Eyes

Диданка, мани, мани.... не ми се говори!  ooooh!

# 290
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Бърди, супер сте на снимките, кво се оплакваш, ако това са ти лошите снимки, представям си какви са ви хубавите! Аз изглеждам прилично на снимки само след фотошоп!  Mr. Green

Анкетата кърти (мивки, вани, фаянс, теракота ...)!  Mr. Green
За писалката, на мъжо му е втори опит, а относно братята и сестрите аз имам 2 братя и 1 сестра, мъжо има брат. От залозите събирам само по 10% комисионна, ма съм скромна, а?  Flutter

Ани, егати чудото с тая врата!?

Лейди, аз имах такива Е-коли като бях бременна със Стоян, при мен се излекуваха бързо с 1 курс АБ.  Peace

Ноел, не знам какви са реакциите при тази ваксина, а и не знам кое е по-малкото зло - реакцията или настинката.  Crazy

# 291
  • София
Дидееееееее, знаеш колко искам кифтета в ИКЕА! Ама тръгвам на работа в понеделник (*траурни камбани*)  Tired

# 292
Момичета, най-после си получих снимките от фотосесията Joy Whistling
СНИМКИ

И аз съм за момчеParty
От страната на мъжа ми са все мъжки, даже свекър ми се шегуваше, че ако нашето е момичето, значи не е от мъжа ми hahaha . После като разбра, че ще е момче се успокои Joy . Но аз му казах, че ще се явяваме на поправителен за момиче, а той  ми вика "е, тогава ще трябва да смениш осеменителя" rotfImbo #Silly smile3505

Лейди, да се оправяте бързо Praynig . Кой е "печелившия"?

Ани, то за 500лв по-добре нова врата ooooh! . Преди години на нас ни взеха 50лв за разбиване на патрона #2gunfire .

както моя мъж все ми повтаря "жена, да знаеш, децата не са от тебе"  hahaha
Това било последната фаза на мъжкото пиянство newsm62

Ноел, дано не е реакция, а просто да се е разболяла (по-малката от двете злини...)

На Симеон почти е пробил и 4-тия зъб Party Grinning

# 293
Момичета, изпратих ви адресите!
Ако съм пропуснала някой да ми пише, чекнете си ги за грешки.
Хайде, приятно картичкотворене, изпращане и най-вече получаване!  Heart Eyes

Хайли, супер снимки!!!

# 294
НА 26.11.2011 (неделя - утре) година пред Народното събрание с начален час 11.00 ще се проведе митинг - шествие под наслов "За повече щастливи майки в България".Нека се постараем да сме много повече, да има абсолютно медийно отразяване и да не оставим нещата така. МОЛЯ ДА ДОЙДАТ ВСИЧКИ , КОИТО СА ЗАГРИЖЕНИ ЗА СЕБЕ СИ, СЕМЕЙСТВОТО СИ И ХОРАТА ОКОЛО ТЯХ. НЕКА ПРОМЕНИМ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА! БЪДЕТЕ ТОЗИ ПЪТ ПО ОТГОВОРНИ! ЧАКАМЕ ВИ!!!!

# 295
Ани, защо ли ми се струва, че бъркаш розеола с рубеола? За розеолата ваксина не се бие и е супер лека шарка. За нея, мисля че не се добива имунитет и може да повтори, но не съм сигурна. Така или иначе, доколкото знам е бебешка шарка, не се кара от големи. Може и да греша.

Хейл, на мен ли ми се струва или вие с мъжа ти много си приличате? Crazy Не можах да определя на кого повече прилича малкия сладурко.  Laughing Снимките са супер!

Блур, Бърди, 8цата беше одобрена. Камата знае къде да тури подписа.   chef

Ноел, и аз се замислих кое е по-малкото зло. Дано спите спокойно, пък предполагам педи ще даде повече яснота.

Бърд, снимките са ви супер. Колкото и усилия да е положила фотографката да ви ги опорачи, пак не е успяла. Много слънчрви и щастливи изглеждате!

# 296
   Weary нещо ми е супер сдухано,няма да ви занимавам с проблемите си!
 Само влизам да кажа,че се надявам утре повече софийски мами да се съберем на протеста пред НС в 11 часа, тази алчност и лекарско безхаберие повече неможе да продължава  Sad!
 Диди,с удоволствие бих се пошматкала с теб в ИКЕА,ама вече офицялно съм без кола!

# 297
Съни, нали затова сме тук. Занимавай ни.  Hug

Розеолата е типичен бебешки вирус. Възрастни не се заразяват.
И аз не държа да го карат, виж варицелата - да.

Момичета, моля да махнете Тини пини от списъка!!!
Има проблем с адреса и получаването.

# 298
Добра вечер, мили дами!

Оле, много е вероятно да ги мешам тия шарки...  Rolling Eyes На мамата на съседчето са й казали (тяхната педиатърка), че розеолата не се повтаря. Изграждало се имунитет. Признавам, че не съм се ровила да чета повече за тия неща, та май ще го направя скоро...

Момичета, сигурно ви е писнало от подобни неща, но ви пускам един линк към поредната натъжаваща история. Хората от оф-роуд форума доста са се амбицирали (там членува и дядото на Ники и знам, че са супер сериозни и отговорни хора). Подават ръка и помагат с каквото могат винаги! Та, ако някой също може да помогне на едно момиче да запази двете си дечица... ще съм ви благодарна (от прочетеното мога само да се възхищавам на куража и силата, които има това момиче!):

http://www.offroad-bulgaria.com/content.php?r=2795-19-godishna-m … ostane-na-ulicata

Утре ще се постарая да отида на протеста!

Лека и спокойна нощ на всички!  Hug

# 299
Ох, много ми е мъчно за Гери, гледах я оная вечер в новините. Дано се уредят нещата при нея и малките й момченца Praynig

Нещо, което не е за хора със слаби сърца, гнусливи или притеснителни - ЦЪК
 Joy

Общи условия

Активация на акаунт