ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 800
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Сливен
Осени ме една мисъл. Понеже всички тука си имаме "ник", имаме ли всички имен ден?  Thinking  Joy

smile3521
Party
имах един познат той празнуваше в петък и понеделник защото името му започвало с П(етър)
 smile3532
оле ако не ти стигнат рецептите пиши ще ти пратя  smile3521

# 646
Осени ме една мисъл. Понеже всички тука си имаме "ник", имаме ли всички имен ден?  Thinking  Joy
smile3521
Големи сте шматки!  Laughing

# 647
  Честит Никулден на Нико,Ники на Ани,Ники на Ради и всички Никита и Николчета да не ги изреждам,че ще стане голям списък  Laughing!Много да сте здрави и щастливи мили пухченца!!!
 Честит празник на Бургас!!!
 След като ви писах,девойката заспа и ставаше само да пие вода!!!Слава богу нямаше повече аварии,че вече нямах чаршафи и пижами!!!Резултата е успал се бати и тичащ с филия в уста за класното,дано не е бил много разсеян и е написал добре преразказа.Аз сутринта я събудих,беше си видимо весела,отидохме пак на ясла и сега на обяд си я взех!Аз си мисля,че е реакция към яслата,ама знам ли,душички малки са те!Ще трябва да свиква,вярно е че нямам работа,но нещо може да изкочи.А и тя е толкова социална,че в къщи вече и е скучно,дано и хареса там!
  Позитивче,забравих да кажа че и аз имам картичка  Hug!

# 648
pashic, Pozitive  Hug  bouquet  Party Поредните красоти със страхотни пожелания!!!

Съни, чудесно е, че на малката вече нищо й няма!
БебОле   Joy, ми да ни е честит тогава  Two Hearts
MartakEly , права си за прощъпулника. То аз и затова още отлагам, че после насладата да е по-голяма  hahaha

# 649
Съни, чудесно е че малката е добре, и Петьо е малко по различен от както ходи на ясла. И баба му и чичо му забелязаха, че е някак си по различен.....просто се държи по различно от преди.

# 650
Честито на всички празнуващи /то май всички имаме празник както се оказа  hahaha/ Да си носят със здраве името, професията, хобито, гражданството /бургазлии/!
sunny добре че са се нормализирали нещата! Дано е било временно неразположение и вече не се повтори!И баткото да изкара отличен на класното - заслужил си е след такава нощ  Grinning
Ох, тази нощ май не е била много добра  Confused И Светлозар едва заспа и се буди поне 100 пъти, изпи половин литър вода, та накрая и памперса не издържа  Rolling Eyes
Miriams ти ме разби  ooooh! Аз в 3 часа през нощта един памперс едва сменям, а ти се вихриш сякаш 3 дни само си спала и почивала  smile3501
А майчинството да го чакаме около детските -  ама тази година или догодина  Joy То хич не е смешно  Tired  Все слушам как първия месец от втората година обикновено се бави повечко превода, та се надявам поне до Коледа да има нещичко  Thinking
Mishana дано за Коледа си имате чудо и таткото ви да е при вас   babydust7
Вчера водих малчо да го снимат за календар  Crazy Уж познава жените от фотото и винаги много им се радва, а сега една усмивка не пожела да им даде, докато го снимаха и през цялото време се друсаше на стола  ooooh! Казаха, че са успели да го снимат, ама да видим какъв ще е резултата  Mr. Green

# 651
Хе хе хе, МартакЕли, направо мъдреците  сме почнали верно Laughing УжасТ!!!
БебОле, аз ФФнимателно те чета, така че не се извинявай - знаем се не от вчера и разнбирам кого имаш изнавпредвид Mr. Green Mr. Green
Бургазлии, честито и на вас! Хубав празник да си спретнете!
Съни, добре че не сте имали безсъънна нощ и че Цветенцето е добре Hug

# 652
Подготвям се за гости, но не мога да пропусна.
Първите ми две картички са факт! Мишанка, много креативност, страшна работа!
Благодаря ти!   bouquet Hug Диданка и на теб голямо мерси! Heart Eyes

Официално обявявам начало на коледното украсяване у дома!

# 653
Честит празник на именниците и всички празнуващи! Включително и на мен Mr. Green

Два дни ме няма и петнайсет страници сте изписали ей! Пак болнички ooooh!, ужас... епидемия ли какво?!  Скорошно оздравяване на болните малки и големи!

Оле, ще съм ти благодарна, ако споделиш кое сиропче за отхрачване даваш на Радо Praynig

# 654
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Milla ,много съм щастлива,ето по поръчка точно на Никулден за празника!   Mr. Green Party А,относно креативността реших да са богати и цветни на материали,за да успеят да ви създадат готино настроение и да ви остане спомен!

Изчезвам да видя малкия какви ги е свършил днес в яслата..... Crazy

Много весело изкарване на всички празнуващи!  bouquet

# 655
Честит празник на всички празнуващи! Днес из квартала се носи миризма на риба  Simple Smile
Отдавна не се бях разписвала! Имам много материал за четене, трябва да си прочета домашното Simple Smile
Веси, супер е, че Пецата свиква с яслата, браво на него!
Днес ни биха ваксина, ще почиваме до април за следващата...

# 656
Буболече, в момента пие флавамед, но и други сме пили. Педи казва, че е важно да се сменят, заради привикване ли, и аз незнам. Проспан също ни е давала.

Питката доби мн хубав вид. Има ли максимум, който да престои преди да се пече или мога да я оставя докато дойдат, за да е топла. В смисъл, може ли да превтаса?

# 657
Ole, Алтай в момента пие Проспан, преди това беше на Стодал. Питката ти си я изпечи като си втаса, според мен недей да чакаш. Може да превтаса. Нищо, че няма да ти е топла за гостите Wink

# 658
 newsm44 Ура, днес още 2 картички в пощенската ми кутия. Позитив, Пашик Hug Hug Hug благодаря ви, мамчета- страхотни картички и страхотни пожелания!!!

Аз, въпреки ранния час, отивам да лягам, че днес беше тежък ден- голямо мрънкане, голям рев, много кисела, спа само 25 минути на обед и сега едвам я приспах.

Бобче, Мис Файн, как е при вас положението? Последно и двете бяхте писали за болести...
Хайде лека вечер и бързо оздравяване на всички!

# 659
  • У дома
 А сега познайте  Mr. Green

newsm68 newsm68 newsm68

newsm44 newsm44 newsm44

Пашик, мерси за хубавата картичка и прекрасните пожелания!

Утре вече и аз ще меся питка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт