ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 788
  • 742
  •   1
Отговори
# 660

Незнам как успя да го напишеш, едвам го възпроизведох  hahaha

Питката стана супер! Всички бяха очаровани. Направих тази, която Марта ми пусна. Мартоооо, ща черпя да знаиш. Идвам у зарата да ядем от ония известните бургери.  Party

Радо хвана черпака и кабел (компютътен). Доволен ще остане. Бабата се вживя, да подтичва до съседите, дядото пък да прави клипове, абе имаше за всеки по нещо.  Crazy

Бяхме на лекар и кашлицата е тръгнала на долу. Сега ще караме малко по-агресивно с инхалациите, сиропите и ни добавиха и витамини. Ужасявам се от факта, че всеки път като вади зъб и стигаме до там.  Tired

Лека момичета! Лягам, че не се знае каква нощ ме чака. Пет поредни вече не спим като хората... Rolling Eyes

# 661
  • София
 smile3516 Моето дете се брична нещо! Вилнее яко, тате и се връзва и в момента си играе с нея. Не стига че ИЗОБЩО не ще да спи у нас, спи само навън в количката, ами от 3-4 вечери не си ляга по-рано от 23 ч.  newsm45
В количката спи около час и половина и това е за цял ден - и още е будна  ooooh!
Има ли друго дете като Ева?

# 662
Честити именни дни днес!! Да са живи и здрави именниците!!  ura

Честити крачета на Pozitive! Simple Smile

И ние мислим да направим прощапулник тези дни, че си проходи малкото мъж съвсем сериозно! Heart Eyes

Съни, и другите болнички - оздравявайте Praynig Hug

# 663
  • Бургас
smile3516 Моето дете се брична нещо! Вилнее яко, тате и се връзва и в момента си играе с нея. Не стига че ИЗОБЩО не ще да спи у нас, спи само навън в количката, ами от 3-4 вечери не си ляга по-рано от 23 ч.  
В количката спи около час и половина и това е за цял ден - и още е будна  ooooh!
Има ли друго дете като Ева?

Мирче, не се притеснявай и ние сме на същия график. През деня спи не повече от час и половин и преди малко го преспах / малко преди 23:00/  и така смевсеки ден от доста време Mr. Green
Честито на всички празнуващи и именници!
Преди малко си направих последната картичка /само 6 са мое изделие Embarassed, другите са купени / , но всичките ще ви ги изпратя заредени с мноооого любов и позитивизъм Hug
Хубава вечер и болничките да оздравяват!

# 664
Ние имахме кошмарна нощ ... пак зор със зъби  Close. Мрънкане, рев, температура от 37,2 до 39,2, липса на апетит, не дава да й сложа шише,биберон в устата, лиги на поразия ... Tired Какво е това чудо не знам?! Почти всички зъби с температура. Сега тези кътници я мъчат доста време и нямат избиване.  #Cussing out До кога ли ще продължава...
Днес е на моменти - сваля, покачва се температурата. Както е весела, започва да плаче и да се криви... ooooh! Само се надявам да не й се отключи пак ларингита, че ми прохърча на няколко пъти днес, пази Боже!  Praynig
10 дни да имам по-спокойни и започва нов Ад, не знам вече.......... мъчителен зъб, ларингит и така се въртят... #2gunfire

# 665
  • София
Ева, даваш ли и нещо за успокояване на болките от зъбчетата? Прахчета, хомеопатично нещо? на Ева много и помагат и заспива.

Нани Банани, хич не ме успокои  hahaha Надявах се да е случайно и след 3-4 нощи да си върне предишния режим...

# 666
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добър вечер, дами!  Hug
 Честит имен ден на именниците и празник на банкерите!  bouquet

Ние най-сетне се пренесохме и все още всичко ни е на вили и могили, нооо вече сме си на наше!  Grinning Аз малко съм прекалила с носене, подреждане и тн и малко ми се е стегнала матката, та сега трябва малко да се пазя и така.

Толкова за сега, утре като имам време ще ви изчета и ще се включа където ми скимне.  Mr. Green

# 667
 Здравейте, честито на всички именици, празнуващи и чувстващи се празнично  Hug Честит празник и на Бургазлиики!!!
  Ние сме по-добре, само кашля и влачи сополите - МартакЕли мерси, че попита  Hug И така до следващия зъбен напън...Ева и ние като вас ги вадим  Tired
  Днес почна да ми става Коледно, украсявахме на работа, дано ми остане време да украся и у нас утре. Купих и малко нова украса, юпиии.
  За спане айдее да не си говоримее...

# 668
  • София
Що? И МИшче ли? Как и по колко спи през деня?
Ей, как завиждам на мамите, на които децата им спят по два пъти на ден В КЪЩИ  Twisted Evil Така има време и за домакинство, и за почивка, и да се погледнеш в огледалото и да скубнеш някоя вежда... А при мен е НЕМА ПРАЗНО!!!

# 669
Ей, как завиждам на мамите, на които децата им спят по два пъти на ден В КЪЩИ  Twisted Evil Така има време и за домакинство, и за почивка, и да се погледнеш в огледалото и да скубнеш някоя вежда... А при мен е НЕМА ПРАЗНО!!!

Мирка, съчувствам ти много... както и на другите. Ама да те питам, пробвала ли си да я оставиш (да я приспиш) в количката и да спи там? Или на голямо легло (вашето) да я приспиш и после да я преместиш в нейното? Само питам....

Пашик, много благодаря за разкошната картичка. Ако беше писала и нещо в мини-пощенския плик, щеше да е много интересно... Хихихи... Но и пожеланията, и картичката са невероятни!

Не съм
, внимавай! Недей се преуморява. Работата може да почака.... Wink

Благодаря ви, момичета, за пожеланията! Simple Smile Днес, противно на шаранската традиция (че хич не обичам шарани), си спретнахме рибено парти с костур и сметана... Мммм... стана разкош! Ако някой иска да опита, казвам рецептата (фасулска е)! Simple Smile Мисля, пак да направя, че рибите са ми много сложни за готвене.... Simple Smile

Оле, много се радвам, че питката ти е станала. Ще питам МАртакЕли за рецептата...  Rolling Eyes  Flutter

Лека нощ на всички!!!! Живи и здрави бъдете и спокойно спете!  Hug

# 670
  Мирче, забравила си ти мойте неволи  Mr. Green Нали още в родилното ние ревяхме по цяла нощ  Crazy И после не ми спеше ама хич. Сега е доста по-добре, само сутрин ми става окончателно в 5 обикновенно и ми спи душата...Денем спи по 1 час някъде, вечер ляга обаче към 8. И аз я приспивам само в количка вътре, друсане до откат, понякога се лъже и повече да поспи.  В градината незнам как успяват. Е сега като беше болна се гледахме две седмици у нас и честно казано много ми дойде, тя и с играчки не играе, сама нищо не прави, само ми виси по краката и мрънка и се тръшка за всичко  Crazy

# 671
  • София
Цвети, и у нас е така - Ева много рядко се заиграва сама и то за няколко минутки, колкото да започна да върша нещо и да не мога да го довърша. Виси на ръце, на крачол, на каквото намери и точно това ме скапва. Готвя само когато някой си дойде от работа или училище и се занимава с нея - иначе не става. За почивка на мама изобщо не става въпрос  Crossing Arms

Ани, ако на зверчето не му се спи, ни в количка, ни на спалня, ни на ръце, на врат, на пета - на нищо не може да бъде приспана! Оставям я да и се доспи и тогава. Иначе става страшно.

В нашия вход се роди девето бебе  newsm44 Водим класацията за най-плодовит блок (и в другия вход са около толкова)  hahaha

# 672
Тюх... Мирка.. Евичка решила да не пропуска и миг от живота, а!? Simple Smile  Hug

Не съм, СПЕШНО да те питам.... Сега, като се преместихте, какъв адрес да пиша на картичката, че да стигне до вас????  Thinking

Айде, лека пак! Simple Smile

# 673
Здравейте,мами.
Честит празник на всички именници,да им е живо и здраво името.Днес и ние празнуваме,на по- голямата, именния ден,да ни е жива и здрава.
Pashic благодаря за картичката  ,това с малкия пощенски плик е супер яко,благодаря и за пожеланията Hug
Pozitiveблагодаря ти ,и на теб,много хубави пожелания,и картичката е много хубава Hug
Лека нощ от мен утре ще ви чета ,че сега много ми се спи.

# 674
  • София
 Stuck Out Tongue Winking Eye юхууууу!!!!!
гледам да не ви изпускам края и нощем попрочитам това-онова, но пък не пиша, за да не будя бебелана ката щтракам по клавиатурата  Whistling
 И с мааааааааааааааааааалко закъснение - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички Николаевци, Николовци, Нини, Николини и всички празнуващи  Mr. Green ДА ВИ СЕ СЛАВИ ИМЕТО!  Hug С по едно допълнителна  Heart Eyes за моята слабост Ники на аник и красавеца Нико на Милла-Илейн
Опс, и да не забравя - честит имен ден на всички с "НИК"нейм  Mr. Green Оле, най-спец поздрави на теб  bouquet, как ти го измисли главата това  hahaha
Аник, благодаря ти, че ме мислиш  Hug ама никак не съм за мислене сега  tooth - имам си мама на гости и съм й връчила децата  Joy ГОЛЯМ КЕФ ви казвам еййййййййййййй  newsm18 сутрин калинчо само си показва главицата на вратата да ми каже чао  Heart Eyes - мама го буди, контролира обличане, прави закуски, изпраща... после Марти като стане, само й връчвам дрешките, които трябва да облича й я изпращам към другата стая със "занеси на баба да те облече" и аз продължавам да хърконтя, а мама преобува, облича, храни и ме буди към 11.30 да отида за кухнята  Mr. Green
Ей туй му викам аз живот  Mr. Green МъжО ми е в Полша, нЕма кой да ми лази по нервите и да ми говори навъпреки  Sunglasses
Ама не ми завиждайте с лошо сега - дайте го само "благородно"  Mr. Green пък аз ще ви пожелая на всеки така да се случва по-честичко  Hug Heart Eyes
Вчера даже си оплетох 1 шалче съвсем самичка, дето от 15 години куки не съм хващала (то преждата беше "оплетена" де, неква нова мода, ама все пак...)
А днес пък още по-голям кеф - хосих до офиса да си видя колегите, имаме 2ма именяци, та откарах до към 20 ч там  Mr. Green
Приготовленията ми бяха повечко, де, щото дето май  Мирка спомена нещо за веждите -  нИ мойтИ дЪ си прИдставитИ ква гора от вежди си бях отгледала - то кат на донски казак гъсти!!!! ooooh!  Ма след час и нещо скубаньЕ и мазаньЕ как сЪ бях барнАлааа  4470 само дет нямаше кой едно фото да ми тури  Joy hahaha
И тъй... мнооооооооооооооооооооооооооого благодаря за страхотното настроение, което ми носите с картичките (утре поименно ще изброя получените  Grinning)
 Thinking Има и една друга причина, че не смеех да пиша - ама така и така метнах чаршафа, с риск Краси да ми се разсърди  Outta Joint ама като бъдеща свекърва да си го кажа, дето ми е на сърцето - Краси, дано бързичко Монката да се оправи  Praynig, ама не го оставяй така в къщи леко облечен и дето казваше, че са му студени ръчичките и крачетата... още като четох как го държиш у вас и на каква Т се зачудих, ама сега да си кажа - за мен крачетата трябва да топли Peace самата аз не търпя никакви чорапи нито лете нито зиме, но пък обувам чехли поне зимата и краката са ми топли... то каляването хубава работа, ама не всеки организъм го понася... на Бобчето постовете като съм чела съм си била "мастики" по челото колко голи ходят в студа децата, но пък при тях климатът е такъв и вероятно са по-привикнали на ниски температури... и за Калинчо и за Марти все гледам първо нослето да е топло, после крачетата и после ръчичките, то и на нас големите никак не ни е комфортно да са ни студени ръцете и краката... Красиииии, надявам се след като прочетеш това да не ми се разсърдиш, моляяяяяяяяяяя  Flutter Hug Heart Eyes приеми, че съм една дуднеща свекърва (то ти си имаш една такава в къщи май  Mr. Green)
Студенко стана навън, ама и се улях пак с чаршафа - айде дано и останалите не ми се сърдите  Mr. Green Пък за ваште здрави нерви да ми четете дългите постове - утре ще ударя по едно мартини, ако изляза с приятелки на "лейдис найт парти"  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт