Моето дете се брична нещо! Вилнее яко, тате и се връзва и в момента си играе с нея. Не стига че ИЗОБЩО не ще да спи у нас, спи само навън в количката, ами от 3-4 вечери не си ляга по-рано от 23 ч. 

Моето дете се брична нещо! Вилнее яко, тате и се връзва и в момента си играе с нея. Не стига че ИЗОБЩО не ще да спи у нас, спи само навън в количката, ами от 3-4 вечери не си ляга по-рано от 23 ч. 

. Мрънкане, рев, температура от 37,2 до 39,2, липса на апетит, не дава да й сложа шише,биберон в устата, лиги на поразия ...
Какво е това чудо не знам?! Почти всички зъби с температура. Сега тези кътници я мъчат доста време и нямат избиване.
До кога ли ще продължава...
Само се надявам да не й се отключи пак ларингита, че ми прохърча на няколко пъти днес, пази Боже! 

Аз малко съм прекалила с носене, подреждане и тн и малко ми се е стегнала матката, та сега трябва малко да се пазя и така.
Честит празник и на Бургазлиики!!!
И така до следващия зъбен напън...Ева и ние като вас ги вадим

Днес, противно на шаранската традиция (че хич не обичам шарани), си спретнахме рибено парти с костур и сметана... Мммм... стана разкош! Ако някой иска да опита, казвам рецептата (фасулска е)!
Мисля, пак да направя, че рибите са ми много сложни за готвене.... 

И после не ми спеше ама хич. Сега е доста по-добре, само сутрин ми става окончателно в 5 обикновенно и ми спи душата...Денем спи по 1 час някъде, вечер ляга обаче към 8. И аз я приспивам само в количка вътре, друсане до откат, понякога се лъже и повече да поспи. В градината незнам как успяват. Е сега като беше болна се гледахме две седмици у нас и честно казано много ми дойде, тя и с играчки не играе, сама нищо не прави, само ми виси по краката и мрънка и се тръшка за всичко

Водим класацията за най-плодовит блок (и в другия вход са около толкова)

юхууууу!!!!!
С по едно допълнителна
за моята слабост Ники на аник и красавеца Нико на Милла-Илейн
, как ти го измисли главата това 
ама никак не съм за мислене сега
- имам си мама на гости и съм й връчила децата
ГОЛЯМ КЕФ ви казвам еййййййййййййй
сутрин калинчо само си показва главицата на вратата да ми каже чао
- мама го буди, контролира обличане, прави закуски, изпраща... после Марти като стане, само й връчвам дрешките, които трябва да облича й я изпращам към другата стая със "занеси на баба да те облече" и аз продължавам да хърконтя, а мама преобува, облича, храни и ме буди към 11.30 да отида за кухнята

Ма след час и нещо скубаньЕ и мазаньЕ как сЪ бях барнАлааа
само дет нямаше кой едно фото да ми тури

)
Има и една друга причина, че не смеех да пиша - ама така и така метнах чаршафа, с риск Краси да ми се разсърди
ама като бъдеща свекърва да си го кажа, дето ми е на сърцето - Краси, дано бързичко Монката да се оправи
, ама не го оставяй така в къщи леко облечен и дето казваше, че са му студени ръчичките и крачетата... още като четох как го държиш у вас и на каква Т се зачудих, ама сега да си кажа - за мен крачетата трябва да топли
самата аз не търпя никакви чорапи нито лете нито зиме, но пък обувам чехли поне зимата и краката са ми топли... то каляването хубава работа, ама не всеки организъм го понася... на Бобчето постовете като съм чела съм си била "мастики" по челото колко голи ходят в студа децата, но пък при тях климатът е такъв и вероятно са по-привикнали на ниски температури... и за Калинчо и за Марти все гледам първо нослето да е топло, после крачетата и после ръчичките, то и на нас големите никак не ни е комфортно да са ни студени ръцете и краката... Красиииии, надявам се след като прочетеш това да не ми се разсърдиш, моляяяяяяяяяяя
приеми, че съм една дуднеща свекърва (то ти си имаш една такава в къщи май
Препоръчани теми