Похапва ЮНСКОТО дете вкусни зеленчуци и сладки плодове.

• 26 170
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
МамаАни, супер, значи поръчвам.  Simple Smile
Аз да се "оплача" от млекомата - вчера още преди 2ч. на обяд беше свършило млякото. Явно се светнаха всички наоколо колко е хубаво.

Ваче, забравих да ти пиша за книгата, ето я - http://www.colibri.bg/resultsb.php?book=313
Само че съм се объркала, че има общо с Додсън, но с едни приятелки все заедно сме ги споменавали трите книги.

# 616
влизъм за мъничко при вас че да не пропусна да

честитя на сиси месечинката

Сиси - да ти е жив и здрав малкия принц! да знаеш, че още си пазя смсчето ти и ми е много мило като го видя  Hug

хелън
- съболезнования миличка  Hug представям си колко ти е трудно ....

уф тези дни ми се е събрало толкова работа, че съм ви чела отгоре отгоре - едни кореспонденции днес изписвам не си е работа... добре, че Оги се държи много прилично тези дни. Пак не спим след 3 ама ... вече претръпнах. Шунче и аз снощи се хващам, че съм го сложила от външната страна на леглото, изтръпнах! Добре, че се усетих малко преди да тупне... ooooh!

Аз май захраних вече - бабешката Blush Ами от няколко дни малкия гледа да докопа всичко което хвана, та покрай това му дадох да опита от моите пръсти от варена тиква и варен картоф и сурова круша, ама символични количества. Само от картофчето малко повечко му дадох онзи ден - намачкан с преса (използвах майка ми че е тук да направи картофени кюфтенца). Картофчето беше прието изненадващо добре. Гледам че повечето мами гледат да е макс гладко пюрето, та се чудех дали е необходимо.  newsm78 Аз мисля да му ги намачквам с преса или виличка, че така няма да става на лепило, а и картофките ни са едни пръхки...
Днес обаче официално съм решила да започна и аз да захранвам - с каша оризова, пък да видим... Crazy

Ох айде пак ще чета и ще се включа по-късно...

# 617
Аааа, много сме го рекламирали значи тоя млекомат  Mr. Green Хубаво беше да си остане само за нас. Аз нещо напоследък не успявам да стигна дотам, ама утре съм намислила като взема Марки в 12:10 да поседим малко в градинката, та ще ида да се пробвам, дано не е свършило  Wink

А пък моят мъж много обича да пазарува, чак аз не му насмогвам понякога  Laughing Любимото ни място за разходка през зимата е Айко.  Laughing

Хеберлеа, честито захранване! Аз засега пасирам всичко до максимална гладкост, понеже виждам, че на Сиана й се гади от по-големите парченца. Засега все още не дъвчи, ми направо гълта. Предполагам полека ще минаваме но по-твърди консистенции.  Wink

# 618
Здравейте. Цял ден не мога да сваря да се включа.

Ваче, и на мен ми остават парченца, когато пасирам, особено тиквичка, не знам защо...

Шунче, не ти е било нощ, дано отминат  болежките, какъв е тоя млекомат?

Хелън, моите съболезнования.

Хеберлеа, честито захранване Simple Smile

За свекървите/ бабищата. Откакто не й обръщам никакво внимание се чувствам много добре. Нейните бисери никога не спират, но на мен въобще не ми пука. Смея й се, а тя се дразни, че се смея и си пускам покрай ушите. Когато й отговарях и й се ядосвах, повече удоволствие й доставях.
Сега прави коментари от рода : тая пък Елда от къде я изкопа ?; Що ми мъчиш внучето с 2 дупки на биберона? - въобще не ми пука ! - последно й казах : щото ми е кеф да го мъча  Mr. Green
Просто ги пропускайте, нека се радват на децата, те никога няма да ги обичат повече, отколкото обичат нас, а повече любов никога няма да им е излишна.

За Нова година- нямаме никакви планове. Не искам да оставям Нико, защото ще му е първата нова година, а и свекърва ми..

Днес Нико повърна на лицето на баща си  Twisted Evil  Laughing - тиква с картоф  Joy И без това ме ядосва тези дни, бях удивително зла и се смях с глас!  hahaha

# 619
МамоАни, да, и ние имаме такъв изсушител  Peace
Какъв е тоя млекомат  Rolling Eyes
За пасирането смятам ,че е още ранко за по-едри частички,незнам.... аз веднъж пробвах да й дам намачкан картоф,почти гладко беше ,тук - таме с малки парченца.Не само,че се задави на няколко пъти,ами и на изхода после ги изкара в непромемен вид.  Whistling
Ох, с тея мекици... на мен ми е забранено да внасям в нас каквото и да е,тестено  ooooh! Вече от 1 година и детето не яде хляб,от време на време пълнозърнест или сухари.И каква файда,като пак сме дебели  Laughing
Чин,не направи ли някоя снимка  Twisted Evil  Mr. Green

# 620
  • Sofia
щото ми е кеф да го мъча  Mr. Green
Twisted Evil hahaha

Млекоматът е машина, в която пускаш стотинки, в едно прозорче пъхаш шише и ти налива био мляко. Wink Много е гадно, не си купувайте!  Joy
Мама Ани, а на Хр. Ботев имало и магазин на фирмата? Гледах на сайта, че продават разни меса, може да погледна някой път за истинско пиле... макар че никога не съм чистила цяло пиле, не знам как става и ме е гнус.

heberlea, аз си казвах да не го слагам от външната страна, защото точно предната нощ се събудих и го хванах, когато само главата и едното рамо бяха на леглото  ooooh!, див късмет си беше. Но не увира таз глава!

Пюретата аз ги мачкам само с вилица или с лъжица, остават си парченца, но то детето или си ги премлясква нещо, или ги изплюва.
Но пък забелязах, че когато яде бисквитка, накрая му остава едно парченце на небцето, което той не усеща и си седи така, та се налага да го вадя да не го глътне после по погрешка и да се задави.

# 621
За свекървите/ бабищата. Откакто не й обръщам никакво внимание се чувствам много добре. Нейните бисери никога не спират, но на мен въобще не ми пука. Смея й се, а тя се дразни, че се смея и си пускам покрай ушите. Когато й отговарях и й се ядосвах, повече удоволствие й доставях.
Сега прави коментари от рода : тая пък Елда от къде я изкопа ?; Що ми мъчиш внучето с 2 дупки на биберона? - въобще не ми пука ! - последно й казах : щото ми е кеф да го мъча  Mr. Green
Просто ги пропускайте, нека се радват на децата, те никога няма да ги обичат повече, отколкото обичат нас, а повече любов никога няма да им е излишна.

newsm65 Ей тва е най-правилното поведение!
Иииии, ма много си лоша!  Mr. Green

Мекоматът е "банкомат за мляко" на една биоферма. Намира се до прословутата градинка със слончето. Може и на други места да има, не знам. Млякото е сурово. Слагаш бутилката, пъхаш 1.50 лв на стотинки и пуска мляко. Може и по-малко ст да пуснеш - толкова мляко ще пусне. Много е вкусно! Да де гадно е! и аз исках да кажа.  hahaha Тя Шунчи писала преди мене, ама кой да гледа  Laughing
Ей верно ли? Трябва да го проверя! Би трябвало да стават за дечицата. Е те сигурно са им чистени пилетата...  newsm78
Екофермата е Чумерник, който се интересува, да я провери. Брат ми ходи до там на разходка с приятели, казаха че всичко са видели и е много хубаво.  Peace
Въпросните приятели си взимат непрекъснато от този млекомат и си го квасят ввкъщи.

# 622
  • София
Здравейте!

хелън, моите съболезнования за загубата ви Cry   Hug

Ваче, нещо ме съмнява този твой кантар newsm78  5 кила разлика са много.  При електронните наистина е важна позицията на тялото и ако се наведеш например леко напред може да покаже повече, но става въпрос за разлика в грамове, не в килограми  newsm78

Ние за ужас на всички баби и дядовци мислим да пътуваме за Нова Година до едно родопско село с още едно семейство с малко бебе.  Пътуването малко ме притеснява, но ще се пробваме.

За коледните костюмчета за бебета - и на мен много ми харесват,но още се чудя.  Харесах си едно в Некст, което струваше към 50 лв...за една-две вечери ми идва малко в повече..  Иначе е много сладко да са облечени така.

# 623
Цитат
Ани, 48 кг. уау! Колко си висока? Аз сега съм 55 и за моите стандарти съм едва жива.

Нисичка съм - 160!  Grinning

Ваче, аз моя кантар съм го законтрила на едно место. Имам си отбелязка къде точно трябва да стои кантара и така се тегля. Само сантиметър по настрани и резултата е друг.

Ваче,пържола с туршия на белтъчен не може. Но аз може и да не съм разбрала точно за какво си говорите с Майденли, в случай че нещо се шегувате де!  Wink

МамаАни,  hahaha Мама, не дава!  Joy Браво!

Хеберлеа, честито захранване!

Днес купих хомеопатично за Никола за зъбите. И преди малко му го разтворих в половин кафяна чашка с вода. Нали за да подейства идеята е да стои по дълго във устава, затова реших да е в повечко вода и му го давах бавно с лъжичката. Това дете така хубаво отваряше уста и се радваше на една гола вода, че чак ми идва да му отворя едно пюренце.  Laughing

# 624
Ани и аз съм същите размери но ги боря последните 4 кг.Какво хомеопатично за зъби си взела и нещо не разбрах, за да има ефект какво трябва да се прави newsm78?

# 625
  • софия
Хелан моите най искрени съболезнования дано не се е мъчила жената.
Шунче хубави са дрешките и аз съм доволна.
Ваче ами остават си частички не е гладко като тиквата newsm78
Моето дете днес го приспивам по 20минути накрая на ръце и тя спи по 25 #Crazy
Хубава вечер, аз ще спретна едно тесто за домашна пица, кой говореше за калории Simple Smile

# 626
Здравейте Hug

Хелън, съболезнования Flowers Rose Flowers Rose Дано да е на по-хубаво място, без болка Sad

Ние днес бяхме на консултация, младежът вече е 7700 гр (+650) и 65 см (+2). Ваксини този месец нямахме.

Цитат
Абе хора дето сте с по 5 кила отгоре, хич да не ви чувам да се обаждате
Нали Laughing
Аз съм +20, ама ако сваля 15 и ми останат 5, ще черпя цяло село Laughing

След като с кашата претърпях пълен неуспех, днес дадох малко пюре от ябълка, което му беше подарък за четвъртата месечинка. Успя да глътне нещо, но пак се мръщи и плюе ooooh! А като ни гледа как ядем мляска с нас. Като ме гледа как пия от чаша притреперва чак. Мисля да сваря тиква или морков на кубчета и да ядем заедно, може и да се чатне какво се иска от него Thinking Но трябва да го сложа седнал. Чин, ти кога започна да слагаш Нико в столчето. Аз го сложих за малко, колкото да го пробвам и седеше стабилно.

Нова година ще си посрещаме тримката Peace Не искам да съм без бебо на празника, а и мисля след 12 да си лягам Mr. Green

Дидолинка, а по колко вървят в Джъмбо бебешките коледни костюмчета?

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 18:29 от иРеТо

# 627
Здравейте!

Ние днес се разходихме едно хубаво, обаче подухваше. Сега имам адско главоболие.  Tired ММ казва че е от вятъра. Мен по принцип глава не ме боли ама....

Хеберлеа много мило ми стана за смс-чето.  Heart Eyes И носталгично. Обаче да си призная и аз си ги пазя.

# 628
Хеленче,моите съболезнования! Sad
Мейдънли,брат ти на какви круизи работи?Питам,защото и моята сестра е на круиз в момента за 6 месеца. Peace
Ваче,днес дадох на Матея картоф и спанак с малкоАМ.Учудващо за пръв път изяде едно 50-60 гр.,а аз го опитах и беше... SickТака,че на нас това,което ни се струва хубаво,за тях не е и обратното.Абе в кратце исках да ти кажа да предложиш,може да се поотпушат нещата.

Аз вече съм облякла на момата едно коледно ромпърче.(то е подарък де).Аз лично не бих дала пари за 3 обличания. #Crazy

Момичета,къде стоят децата ви на този етап.На нас шезлонга не ни харесва май вече.А пък столчето за хранене не ми се струва съвсем меко и удобно за целодневно ползване.Слагам я на активната,но там да се задържи максимум 30 мин на ден. newsm78

# 629
Здравейте

Ирето, на 5 месеца го сложих, 5 и нещо, вече не помня.

Дидолинка, как издържате, аз обичам много тестени неща?  Whistling

Аааа, чувала съм за такива млекомати, някъде към Витоша имаше..

Силве, стои на земята, на едни килимчета, по дивана, на стола, в кошарата.... ей, така ги редувам, но все седнал.

Цвети,  Twisted Evil как ми се дояде домашна пица сега.

За коледното облекло- не знам все още, но сякаш не бих дала толкова пари.  Rolling Eyes

На нас ни предложиха да празнуваме НГ на морето (Варвара) с децата, но Слав се ослушва...

Днес с Нико се видяхме с мой много добър приятел. Изкарахме си прекрасно, а аз си припомних коя съм, че  май бях позабравила.

Ей, имах още да пиша, но звера крещи!

Общи условия

Активация на акаунт