The Vampire Diaries - Почна се дългото чакане... - Тема 21

• 30 529
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Нещо съм изтървала спойлерите за двамата нови братя на Клаус.

# 496
Нещо съм изтървала спойлерите за двамата нови братя на Клаус.

http://twifun-bg.com/?p=171496

# 497
  • срещу двата комина :)))
чета ви какво сте коментирали, но не мислите ли , че последната сценка беше малко в повече и насила  newsm78
разбирам, че всички очакват нещо да се случи, но не може и Еленка да мръдне малко, а не само да стои и да чака нещо да ѝ се случи  Mr. Green

# 498
  • София
И тоя сериал стана сапун... цял епизод освен една целувка нищо друго не стана.  Tired

# 499
чета ви какво сте коментирали, но не мислите ли , че последната сценка беше малко в повече и насила  newsm78
разбирам, че всички очакват нещо да се случи, но не може и Еленка да мръдне малко, а не само да стои и да чака нещо да ѝ се случи  Mr. Green

Е ти пък какво очакваш от Елена, тя никога не е била действена в такива ситуации.  JoyВъпрели, че отвърна на целувката поне Simple Smile

# 500
  • София
Ей, забравих да кажа Мокка Честит празник! Пожелавам ти много, много, много положителни емоции!   bouquet
(малко късно, ама...)

# 501
  • срещу двата комина :)))
чета ви какво сте коментирали, но не мислите ли , че последната сценка беше малко в повече и насила  newsm78
разбирам, че всички очакват нещо да се случи, но не може и Еленка да мръдне малко, а не само да стои и да чака нещо да ѝ се случи  Mr. Green

Е ти пък какво очакваш от Елена, тя никога не е била действена в такива ситуации.  JoyВъпрели, че отвърна на целувката поне Simple Smile
и ти си права, но надеждата умира последна  Joy така ми се ще да го тръшне на някоя маса  Mr. Green ( май много ИК съм гледала )

# 502
  • София

и ти си права, но надеждата умира последна  Joy така ми се ще да го тръшне на някоя маса  Mr. Green ( май много ИК съм гледала )

Между другото, чаках целувката и мислих през цялото време, че Елена поне ще трепне... а тя само гледаше. Ей тва много ме разочарова. Ако ще  страст, то поне да е голяяяяяма и явна.

# 503
И тоя сериал стана сапун... цял епизод освен една целувка нищо друго не стана.  Tired

Верно ли?  hahaha hahaha hahaha

# 504
Благодаря, Ване  Mr. Green

mu_ry
  hahaha

# 505
И аз признавам, че  не харесах целувката особено много. Елено моме, земи се в ръце, притисни го тоя младеж, поотъркай се! То бива, бива, дърво, ама това на нищо не прилича! Седи и гледа като истукана. Аз ако бях...

# 506
Здравейте и от мен!  Hug

Гледам,че обсъждате 4-тия ковчег,аз пък имам някакви подозрения,че вътре може да е майката на Бони! newsm78 За нея казано ли е как ще се появи? newsm78 А това е страхотено оправдание за сънищата й,за добрите вещици,които са съгласни да крият ковчезите и добре затвореното дърво....  Thinking ама са ми мой предположения!  Whistling

А да си кажа за епизода....ми аз съм Делена от самото начало,така тръпнех за този момент,така го чаках 3-ри години,че онзи ден ми идваше да си строша компа,че беше всичко толкова пошло и недоизпипано.  ooooh! Първо както казахте пак беше на верандата,ок,лошо няма.Второ пак Деймън активния,Елена стоеше кат пън,а си личи,че и тя го иска,още в кухнята си показа,как го гледаше в устните,ама той взе,че се дръпна!  ooooh! И за капак-никаква романтика.

А накрая се сетих за друго,че толкова много го исках тоя момент между тях,че не се бях замислила...ако Стефан се завърне и Ленчето пак се метне в обятията му Деймън пак остава сам,наранен,заместител,докато Стефко не го е имало и....абе общо взето,ако мислят да го прецакват и да го изкарват вечният резервен вариянт за гаджетата на брат му,по-добре да се спре всичко до тук!  Crossing Arms

# 507
  • Разпиляна във въображението
Ако е майката на Клаус няма никаква причина той да забива кол в сърцето на Ребека.

# 508
Здравейте и от мен!  Hug

Гледам,че обсъждате 4-тия ковчег,аз пък имам някакви подозрения,че вътре може да е майката на Бони! newsm78 За нея казано ли е как ще се появи? newsm78 А това е страхотено оправдание за сънищата й,за добрите вещици,които са съгласни да крият ковчезите и добре затвореното дърво....  Thinking ама са ми мой предположения!  Whistling

Жива и здрава, живее в една ферма някъде си, в следващия епизод ще я видим http://www.facebook.com/media/set/?set=a.301647483205783.64721.1 … 995756&type=1

# 509
  • София
Дам, добре, че има хубави мъже да плакна окото. Нещо взе да ми става скучно и нищо не ме радва. Ако знаете какви хубави испански сериали има напоследък, натам съм се ориентирала Whistling

Общи условия

Активация на акаунт