АВГУСТ 2012

• 30 707
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен, аз също съм съвсем нова във форума и искам да се похваля, че днес сутринта бях на преглед и ми потвърдиха бременност, а най-вълнуващото е, че се видяха две плодни сакчета  Grinning. Едното беше по-малко от другото, така че на следващия преглед на 19ти, ще се установи дали ще се развие и дали ще са две бебета. Много съм щастлива, защото чаках за този резултат цели 3 години и сега само се моля всичко да е наред и дано на 19ти да чуем две сърчица.

# 106
  • София
Добре дошла elony   Hug Hug
 Praynig всичко да е наред с двете бебчета. В коя г.с. си?

# 107
Елони, добре дошла и честито, стискам палци всичко да е наред  Hug

Дарма, и на теб за прегледа, после пиши  Hug

Ани4ка, страхотни новини  Hug Дарма, с вагинален сигурно, иначе няма да се види нищо. За кога ти определиха термин?  Simple Smile

# 108
Здравейте момичета!И аз съм нова в сайта. След прегледа довечера се надявам да се запиша за постоянно тук. За момента имам положителен тест, гадене и подути гърди Simple Smile)
Стискайте палци всичко да е наред и да продължавам да ви пиша Simple Smile

# 109
Здравейте момичета wavey!Аз не съм нова,но преди това бях с януарскита бебчета,по-лошо стечение на обстоятелствата,загубих бебето си в 19 седмица(5,1/2 месец),от тогава минаха няколко месеца и два редовни цикъла.Обаче добрата новина е,че ми закъснява с 7 дни.Не съм си правила тестове,но се надявам Praynig  когато на 14.12 отида на преглед,да ме изненада едно малко сладко ембрионче!
Позволих си да се включа и да поздравя всички бъдещи и настоящи-бъдещи майчеата с положителните тестове и с добрите новини от ехогравските прегледи Peace
За сега ще Ви следя само от страни,но ако се потвъри,ще бъда много щастлива да бъда част от вас.
Успех!

# 110
  • София
Момичета, мерси за стиснатите палци:)
гледаха ме с коремен ехограф Sad и каза че се вижда плоден сак..но нито размери нищо..много рано съм била отишла и според тях плода е с една седмица назад-5 г.с. а пък трябвало да бъда в 6 г.с. ( а пък аз като си го изчислявам съм си в 5 г.с и 3 дена.)  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Наговориха ми и неща за мисед...и други разни.. но надежда имало и била 90 %.. малко кофти ми стана.. май избързах с прегледа ... Embarassed
ама ще чакам и това е ..Нямам избор Simple Smile

# 111
ееее че кога трябва да идеш за да не е рано?и аз това и се чудя не им обращаи внимание всичко ще е ок newsm10

# 112
Момичета, мерси за стиснатите палци:)
гледаха ме с коремен ехограф Sad и каза че се вижда плоден сак..но нито размери нищо..много рано съм била отишла и според тях плода е с една седмица назад-5 г.с. а пък трябвало да бъда в 6 г.с. ( а пък аз като си го изчислявам съм си в 5 г.с и 3 дена.)  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Наговориха ми и неща за мисед...и други разни.. но надежда имало и била 90 %.. малко кофти ми стана.. май избързах с прегледа ... Embarassed
ама ще чакам и това е ..Нямам избор Simple Smile

Извинявам се че се меся в темата,но че си избързала си избързала Wink чудно ми е защо те е гледала с коремен в по ранните седмици се гледа с вагинален  Peace стискам палци всичко да е ок и август да имаш здраво и пухкаво бебче  bouquet

# 113
dnes bqh pri chicho doktor i toi potvyrdi daje veche i snimchica si imame samo che trqbva da otida pak na 30.12 za da se chue syrchiceto ... na vsichki pojelavam kysmet i stiskam palci momicheta  Hug

# 114
ееее че кога трябва да идеш за да не е рано?и аз това и се чудя не им обращаи внимание всичко ще е ок newsm10

ходи се в 7-8 г.с в по ранните седмици почти нищо не се вижда,и аз така ходих в 5 и нищо не се видя след 2 седмици ходих пак и се видя и биещото сърчице  Peace

# 115
Blondi mersi mnogo  Hug napravih si lentichkata 5 g.s. i 1 den Simple Smile)))

# 116
чудно ми е защо те е гледала с коремен в по ранните седмици се гледа с вагинален  Peace

Именно. И мисед, и разлика отсега в седмиците... на твое място не бих ходила повече там  Stop

А, Аничка1, сега си точно и по моите изчисления  Joy Hug

И аз съм на мнението за Зайчето да се ходи най-рано към 7-ма седмица, та да се види и сак, и да се чуе сърчице, да се измери и да няма тъпи намеци за мисед и излишни притеснения, като попадне човек при някой дръвник  Twisted Evil, като тоя на Дарма. Дарма, споко, всичко ще е наред, на теб ти закъсня няколко дни след моя цикъл, а аз още не съм направила 6-та, така че много здраве на тоя г_з, дето си била при него  Close

galinaem, ивка, надявам се скоро да се присъедините със сигурност  Simple Smile

# 117
  • София
Блонди zai4e79 Мерси за успокоението:)
Аз съм си виновна, че отидох толкова рано...Сега ще релаксирам и чакам спокойно 7г.с. Simple Smile  bouquet  bouquet

# 118
Na men doktora mi kaza sled 2-3 sedmici za syrchiceto da otida , ama ne mi haresva tova che mi kaza da ne kazvam da ne se hvalq az edvam izdyrjam momicheta s vas taka li e ???

# 119
  • Варна
Здравейте и от мен! Мислех да се запиша в темичката на 19-ти, когато ще ходя на видя сърчицето на бебчето, но все ме гложди отвътре да споделя с някого (освен с мъжа ми)  - това по питането на anichka12345  Wink.
Това ми е втора бременност. По мои изчисления терминът ми трябва да е на 2 август. По-миналата седмица ходих на ехограф, тъй като при първата ми бременност ембрионът се беше захванал много ниско и по едно време бях прокървила. Не се вижда кой знае колко - все пак сакчето беше 0,4 см , но поне се успокоих, че засега всичко е както трябва. 
Имам си госпожица на почти 4 години, която всеки ден очаква братчето (за сестричка въобще не споменава) да дойде в корема ми и да й се обади по телефона, че е тук  Laughing.
Пожелавам си всички, които се запишем в темата, да се радваме на здрави и доволни бебета.

Общи условия

Активация на акаунт