Philips PerfectCare тест

• 67 452
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 1 200
Но при магиите, които прави тази ютия, аз все още отказвам да гладя. Поне докато не я получа под елхата Simple Smile

Хайде сега, хората за обувки си мечтаят, а ти - ютия  Grinning

# 1 201
Стискам палци на всички Wink
Благодаря ви,дами,че три седмици гладихте неуморно и се раздавахте напълно.  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 202
Но при магиите, които прави тази ютия, аз все още отказвам да гладя. Поне докато не я получа под елхата Simple Smile

Хайде сега, хората за обувки си мечтаят, а ти - ютия  Grinning
Снощи по новините имаше репортаж кои са най-нежеланиете подаръци. Репортажът започна точноо с кадър с цял рафт с ютии Grinning Мисля обаче това не важи за доста от хората, които пишем тук  Laughing newsm78

# 1 203
  • До хладилника, който обичам
Еее, то от ютия до ютия разликата е огромна Naughty

# 1 204
smile3533 май всички сме ранобудни и надничаме тук, а newsm62

# 1 205
Да бе Crossing Arms вчера цял ден ме оставихте да си кукувам тук и сама да си говоря, като няма награди - нихт народ Crossing Arms

# 1 206
Цитат
Снощи по новините имаше репортаж кои са най-нежеланиете подаръци. Репортажът започна точноо с кадър с цял рафт с ютии Grinning Мисля обаче това не важи за доста от хората, които пишем тук  Laughing newsm78
Да,и аз го гледах.Всъщност нямам нищо против някой да подари Пърфект Кеър,някой скъп тиган,страхотна тенджера под налягане,луксозен сервиз или турбо-мега мощна прахосмукачка. Laughing Всичко изброено ще ми е в много помощ /и да си говорим сериозно,лично на мен,на никакво домакинство-мъжът ми ще пусне прахосмукачка 3-4 пъти в годината,пак толкова пъти сам ще се изглади,виж за готвенето може да е в пъти по-активен,а като цяло моето лично време ще бъде спестено,да не говорим за умора,ядове и прочие/. Пък другите изброени екстри,които всяка жена предпочита- парфюми,козметика и тн. предпочитам сама да си ги избирам или да кажа какво искам и да ми го подарят.
В интервюто някоя жена /аз само го слушах/ с такава "гняс" изтресе тиган,че лошо ми стана.Я Дядо Коледа да ми донесе комплект керамични тигани/от онези хубавите/,да видим дали ще му се разсърдя Laughing Laughing Laughing
Но,различни хора,различни гледни точки  Blush

# 1 207
Аз пък се сетих, че съм забравила да покажа едно от обещаните неща -
подкъсяване на плат с готова подлепваща лента  ooooh!
Така че, може и да не влиза в оценката за теста, но обещаното си е обещано:

С неочаквана лекота и добър резултат се подлепва и скъсява плата (в случая - парче плат, но иначе - дреха, пердета). Досега не съм правила такова скъсяване и се изненадах колко малко му трябва, за да се получи. Блага работа, ако човек има точно око с колко да скъси.

# 1 208
  • Пловдив
Е няма по подходящо място от тук, където да се оплача...
Събрах снощи поредната пералня и започнах да гладя... Всичко нормално - зверчето спеше, мъжа на работа, няма кой да ми пречи...
Е да, ама пусти телевизор - зазяпах се в него и коледната ми покривка се оказа с две дупки Cry

Сега освен, че нямам ютия (защото е с непоправими щети), нямам и покривка за Коледа #2gunfire

Стискам палци, организаторите на конкурса да са празнично настроени и при трите тестерки  Mr. Green (ей, как звучи само hahaha ) да останат ютите

# 1 209
sweet_maniche, съболезнования за покривката и ютията (виждам, че жалееш повече за първата...) Hug
Кажи на мъжа си, че таблетът се отлага в бъдещето за сметка на една хубава ютия, която не гори материите Naughty

# 1 210
  • Пловдив
Това му обяснявам, откакто започнахте да коментирате какво чудо е Philips PerfectCare, но... резултата ще е другата година по това време Confused
И не стига това, ами май и с таблета ще се размина (или поне никъде не го открих)Crossing Arms

# 1 211
  • най-шареното място
Привет, дами!

Има да ви показвам снимки на вертикално галдене, но им трябва обработкаи качанане, а аз пак излизам, Имам чувтсвото, ч еще си забравя къщата от търчане тези дни.  И вчера с еприбрах късно, късно.

Затова пиша само с /почти/ две думи сега - вертикалното гладене е чудно и в хоризонтален вариант.

Можете да си гладите от няколко милиметра с пара. Показах го в няколко клипчета - рокля  с буфан ръкав и кадифените тески панталони с външни джобове.

Ще ги линкна довечера Simple Smile

Стискам палци! За всички! На който не помогне избор/томбола пак да си има скоро PerfectCare! Simple Smile

Спорен ден ви желая!

Sweet maniche,
съжалявам за покривката!

А за подаръците. Тази ютия, която си е официално моя, и дано не остане единствена, е подарък за рожден ден - мой. Аз си я поисках. И не си мислете че съм япоръчала за работа.... За пералните Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 10:49 от арт мама

# 1 212
  • най-шареното място
Да бе Crossing Arms вчера цял ден ме оставихте да си кукувам тук и сама да си говоря, като няма награди - нихт народ Crossing Arms

Бу,
мога да те компенсирам след празниците. Като съм вкъщи и поспя малко.
Пък и ако ти помогнеш сега да изпълня порчъките за джуджетата от писмото дето го пусна детето... Още повече време ще имам Simple Smile Може мисловно Simple Smile

# 1 213
  • най-шареното място
Скрит текст:
ей,тука скриваме всякакви проблеми поне до следващата нова година - посрещането на 2013

Whistling

Скрит текст:
21.12.2012г., забрави ли? Каква ти 2013-та  Mr. Green

Скрит текст:
А ти забравили, че скрих всички проблеми на 2012? Променихме тъкмно историята, ако имаче е щяло да става  Simple Smile

# 1 214
Ако с това мога да ти помогна santa2 Nature Snowman

Общи условия

Активация на акаунт