Philips PerfectCare тест

• 68 368
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 420
Нали съдчето за вода е подвижно? Значи дори и да остане варовик по него с лимонтозу или друг прерарат може да се изчисти
Абсолютно Peace Просто моя мъж се презастрахова с това си мнение, според мен. Понеже той по-рядко чисти в къщи, решението му в случая е - няма да го цапаме, да не иска чистене Laughing
Хитър подход има мъжът ти

# 421
Още от рекламата се влюбих в нея.Имам малка дъщеря, и тази ютия ще ми върши доста полезна работа. Simple Smile

# 422
  • най-шареното място
Аз понякога не изхвърлям водата от резервоара на ютията си - тя няма генератор и в никакъв случай не иска вода, а аз нямам време и не успявам да я хвърля преди да изляза. Но ми е ясно, че не й помагам да ми служи вярно. В крайна сметка това не е само електроуред, а електронен електроуред. Електрониката не обича вода. А на ютията пише битова електроника“.

Това с почиставането на резервоара е много интересно. Доста му е сложна формата за да може да се почисти отвътре. Не знам какви чистници са се събрали тук, но аз не се виждам кога ще намеря време и желание да лангъркам лимонен сок енергично за да почистя капките....Обещахме да сме честни Simple Smile

# 423
  • До хладилника, който обичам
Това с почиставането на резервоара е много интересно. Доста му е сложна формата за да може да се почисти отвътре. Не знам какви чистници са се събрали тук, но аз не се виждам кога ще намеря време и желание да лангъркам лимонен сок енергично за да почистя капките....Обещахме да сме честни Simple Smile
Абсолютно Simple Smile на посветени казвам за супер-дупер-анти-котлен-камък-самопочистващ-като-в-рекламите препарат, който открих и който би трябвало да се справи и с това, ако редовият разтвор с лимонтузу не помогне (да сме честни, веднъж на няколко месеца няколко минути не е трудно, ако се налага, да се направи).

# 424
  • най-шареното място
След като прочетох второто предизвикателство нямаше начин да не се сетя за това видео да не го споделя с вас.
Надявам се да ви хареса Simple Smile Ютията е друг модел, но идеята същата. Само булчински рокли няма да гладим май Simple Smile

# 425
Ааа, жестока реклама! арт мама, браво, че я показа! Grinning

Тази има самонавиващ се кабел, енергоспестяване и плоча за поставяне (видях и дъска за парогенератор, да). Малко по-дървена е като фасон, но иначе прави същите чудеса!

# 426
Ааа, жестока реклама! арт мама, браво, че я показа! Grinning

Абсолютно! Peace

И на мен тази повече ми хареса  Peace

# 427
На това му се казва да се прехласнеш толкова, че да не правиш разлика между собственото и чуждото пране.  Crazy Супер е!

# 428
Понеже ми хареса тази от клипа, я потърсих (Philips System Iron GC8560 )-оказа се миналогодишен модел  Rolling Eyes
Кабела всъщност НЕ е самоприбиращ се Wink:..но пък все пак не се спъваш в него  Peace

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=bg& … amp;ctn=GC8560/02

# 429
  • Варна
Много сладко клипче! Heart Eyes

# 430
Ето и официален отговор от сайта на Филипс по въпроса с водата:

Цитат
Is it necessary to empty the water tank after each use?
Answer

No, it is not necessary to empty the water tank after each use. Any water left in the water tank can be used again during the next ironing session.

Необходимо ли е да се изпразва ревервоара след всяка употреба?

Не, не е необходимо да се празни резервоара след всяка употреба. Всяка вода, останала в резервоара, може да бъде използвана при следващото гладене.

# 431
...обачееее, ютията от горния клип GC 8560, колкото и да е прекрасна - с кабелче, поставка, еко пара, заключване, ала-бала, има един голям недостатък, за разлика от модела PerfectCare. Онази горе се наглася - а тази не иска никакво нагласяне на температурата за гладене, винаги е оптимална, без значение каква тъкан се глади, стига да е нещо, подлежащо на гладене.

Вчера гладих най-разнообразни тъкани едновременно (не съм успяла да кача клипа още) - ама наистина едновременно. Това не може да се постигне с обикновена ютия, все нещо ще даде фира, ако е много висока температурата, или пък ще остане недогладено, ако е ниска. С PerfectCare се гладят дори едновременно, без проблем, без нагласяне на температурата и без изчакване. Огромен плюс е това, даже за напреднали в гладенето, а какво остава за неумели хора.

Така че, за мен GC 8560 отстъпва на PerfectCare, въпреки някои други екстри, които има.

# 432
Хахаха много хубаво клипче. Ако "тестерките" са навити може да направим едно такова клипче  Wink с новият модел ютия  bowuu

# 433
Да, бе, да! (въпросното клипче)! Само че, не дават к'во става след като мацката "незабелязано" изглади и прането на съседите си. Като как авантаджиите ще си го вземат обратно?
... или ще трябва да дебнат да си го "откраднат" обратно, или мацето ако е находчива обявавя цена за услугата и след като си платят тя им дава дрехите. (Хем е гладила с кеф, хем парички си е докарала!) Joy Joy Joy Joy :35 - това е, да притежаваш такава марка ютия си е двойна полза!

# 434
  • най-шареното място
Няма спор, че е по-стар модел и, че има настройки, тя затова е GarmentCare, а не  PerfectCare Simple Smile. НО е точно като заданието - една пералня, че и съседските едно след друго Simple Smile

Абсолютно си е наясно жената, но обича да помага. Най-вероятно и чай с кейк им сервира като идват да си вземат огладеното Simple Smile

Определено едновременното гладене на материи е поантата на модела, който тестваме. Нетът е пълен с клипчета точно на различни материи. Хубаво е човек да е сигурен преди да си сложи любимаата си коприна или кашмир под ютията. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт