Philips PerfectCare тест

• 67 492
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 1 170
Моята баба още е майсторка Grinning Затова ще й предам похвалата ти, ще се зарадва. Въпреки че е на 85 и очите много не я слушат, все още плете, макар и да се въздържа от големи фини дантели (трите й внучки имаме по една огромна кувертюра на една кука за двойно легло, покривки, пердета...), но вече почти не шие Simple Smile

Бу, много да я гледаш и да й казваш, че я обичаш! !
.. моята си отиде тази година ,,, на 91... до миналата година не оставяше иглата с едни дебели очила като лупи...

# 1 171
  • До хладилника, който обичам
Бу, agitak, арт мама – вече три седмици споделяте опита си в гладенето с Philip PerfectCare. Успешно преизпълнихте всяка поставена от нас задача, отговаряхте на въпросите на коментиращите, и дори сами се предизвиквахте с какви ли не експерименти! Вече познавате отлично възможностите на ютията, затова и искаме още веднъж да ви попитаме какви са впечатленията ви!

Е, доволни ли сте представянето на PerfectCare!? Бихте ли я препоръчали на своите близки и приятели!? Кое от нашите предизвикателствата ви затрудни? И какво най-много ви изненада?  Party

Отговорите отново ще очакваме до сряда – 21 декември, 23:59 ч.

И така... по ред на номерата  Grinning Ще съм кратка, за разнообразие  Laughing

Е, доволни ли сте представянето на PerfectCare!?
Мисля, че ще изненадам най-вече собственото си аз отпреди 21 дена, но - да. Не съм очаквала, че мога да кажа за едно (бррр!) гладене, че е приятно и забавно - но това е факт. Да, доволна съм от ютията. Да, доволна съм как глади. Да, с нея бих гладила (е, без крайности!)

Бихте ли я препоръчали на своите близки и приятели!?
Да, с чисто сърце. Бих я препоръчала особено на хора, които не намират гладенето за най-приятната дейност на света - всеки знае да глади, ако обича гладенето, но я да ви видя, ако ви е неприятно?!  Laughing Бих я препоръчала и на всички мъже и жени, които се затрудняват с преценката кое на каква температура се глади. Бих я препоръчала на всеки, който не иска гладенето да му отнема много време и усилия.

Кое от нашите предизвикателствата ви затрудни?
Честно ли? Никое  Grinning Но пък някои от предизвикателствата на наблюдателите в темата истински ме накараха да тествам креативността си  Grinning И разбира се, състезателният дух допринесе  Laughing
Веднъж щом се уверих, че ютията се справя с всичко още в първите 1-2 дни, оттам насетне всичко друго беше заигравка и потвърждение, че да - наистина успява (и остава човек само да го човърка: ама как все пак успява?! какво се крие вътре и как действа? откъде знае какво гладя сега?!  Laughing)

И какво най-много ви изненада?
Най-много се изненадах сама от себе си  Grinning Изненадах се, че се записах, изненадах се, че бях сред тестващите. Изненадах се, че да гладя ми хареса. Изненадаха ме възможностите на ютията (как, все пак, прави каквото прави?) Изненада ме лекотата на цялото начинание  Grinning

Накратко, от мен - е това. Както и едно iron-ично ревю на теста  Grinning

Благодаря на всички в темата за идеите, предложенията, вдъхновенията и окуражаването   bouquet

# 1 172
  • най-шареното място
Последно видео - разходка.

Не е перфектно ни най-малко. Но го публикувам с пожелянието всеки, който си е пожелал тази ютия, да може да си направи такава с неговата си ютия. Аз снимах с лявата ръка докато преодолявах разлиакта във височините с дясната. Но все пак това бледо копие на рекламното филмче в сайта си беше удоволствие.

Приятно гладене!

# 1 173
  • най-шареното място
Коледното пано:

http://farm8.staticflickr.com/7167/6550975211_e0b6ff2bb6_z.jpg

# 1 174
  • най-шареното място
И изгладено цялото!

Вече мина времето на всички състезания, залози и прочие и мога да пожелая на всички участвали в темата прекрасни Коледни празници!

Беше много интересно, утно  и забавано в темата /освен че беше полезно/. Много ми беше приятно с вас! Благодаря ви за всички забавни моменти, споделени истории и много усмивки!

# 1 175
Благодаря за жеста арт мама bouquet Много е красиво!  Hug

Бг-мамми, да ви благодаря и аз на свой ред, за приятния, весел и неусетно изтекъл близо месец Hug
Сори, ако съм ви ядосала с някоя ужасна идея за гладене...оооообаче гъбата ме сложи в малкия си джоб с хартията Mr. Green-така че-изкарайте си го на нея hahaha
Много се радвам, че регламента не изисква ние, четящите темата да определим една от вас, която да получи  Philips PerfectCare; аз все още съм на мнение, че и трите заслужавате по една такава! Peace

И след този як тест на който бе подложена, как да не се надявам и аз на луд късмет да ми се падне, а? Praynig

# 1 176
  • най-шареното място
MTV, беше удоволствие!
Даже шях да го вместя в регламентираното време /понеже ютията е бърза Simple Smile/, но апарата прави огромни снимки и искаше много време ъплоуда.  Не е мое дело, но го вадя всяка Коледа - и заради вида, и заради милите светли думи по него. Затова и исках да го споделя с вас Simple Smile

И разбира се исках да напиша, че с вас ми беше много интересно, уютно  и забавно в темата / а не  това, което съм написала горе/
Използвам клавиатура с много непривична подредба и бъркам много често букви, за което май пропуснах да ви се извиня. Simple Smile

# 1 177
Страхотно пано! Къде го слагаш?

# 1 178
  • най-шареното място
В кухнята. Но няма как да го сложа сега, защото трябва да махна корковата дъска Simple Smile

То ще е третата ми украса след пачурък торба, която ми подариха тази седмица и хартиен венец, който аз направих миналата. Елхата чак на Бъдни вечер. Мога да сложа тук снимки, но са подписани с името на блога ми. Та ако си на вълна украси направо намини, да не нагазя лука Simple Smile

# 1 179
Украсихме горе-долу, с децата правихме украси разни - от Крокотак идейки, от нета... елхата е факт, беше предвидена като дейност в коледния календар. Но паното много ми допадна, как да не попитам Simple Smile
Скрит текст:
След малкото дете, от вчера дадохме фира аз с голямото, сега съм с течащ нос и болно гърло, газена от валяк, правеща щолени по нощите, че дните не стигат и ми е приятно да поприказваме след края на теста, преди да ме е видяла някоя колежка или Мамма  Whistling

# 1 180
Скрит текст:
дните не стигат и ми е приятно да поприказваме след края на теста, преди да ме е видяла някоя колежка или Мамма  Whistling

Laughing

Скрит текст:
Нали знаеш, че Мамма всичко вижда  Mr. Green

# 1 181
  • София
Скрит текст:
дните не стигат и ми е приятно да поприказваме след края на теста, преди да ме е видяла някоя колежка или Мамма  Whistling

Laughing

Скрит текст:
Хахах, пак ме усмихнахте рано, рано! Мерси!

Пропуснала съм снощи последните коментари, но сега наваксах. Изчерпателни, както винаги. Надявам се днес организатора да вземе най-правилното решение, всички знаем кое е то. Какво са за него три ютии ми кажете?  Mr. Green

И след този як тест на който бе подложена, как да не се надявам и аз на луд късмет да ми се падне, а? Praynig[/color]
И аз и аз , въпреки че малко ме достраша... я виж с Бу какво се случи - изглади де що има на родата  , че и хората с палтата задиря  Shocked Добре, че не е лято, щеше да отбелязва всеки с отпечатани щипки на тениската или не дай си Боже гънка от простора  Mr. Green Бу, бързо оздравяване, не се давайте на някакви си сополи!
Не на последно място, МТV, направо приятно ми стана, че не съм била сама в заблуждението   Hug

За мен беше истинско удоволствие да ви чета , момичета! Благодаря за отделеното време и положителните  емоции  Hug

# 1 182
Laughing

Скрит текст:
Blush

Geraldine, повярвай ми, бях не по-малко изненадана от теб, че някакви (чужди при това!) гънки ме впечатляват. Направо да се притесни за себе си човек! Внимание! Осторожно! Achtung! Гладенето с PerfectCare има неочаквани странични ефекти!
(а както разбрахме, за по-лабилните персони е достатъчно и самото четене на темата как се глади с ютията!)

# 1 183
Бу, много да я гледаш и да й казваш, че я обичаш! !
.. моята си отиде тази година ,,, на 91... до миналата година не оставяше иглата с едни дебели очила като лупи...
Това съм изтървала Hug Опитвам се... На другата ми баба така и не й го казвах достатъчно често, отиде си преди 17 години Sad Сънувах я после една нощ, как ме кани да постоя при нея, да ме види малко, както и приживе все ме канеше милата, а аз, както винаги все бързам, нещо смотолевям, че имам работа... много ревах после, че даже насън се държа като магаре. Затова с другата ми останала баба се опитвам да не се държа като магаре (нищо, че тогава бях малка още), но не знам дали успявам винаги, сигурно не.

# 1 184
И аз искам да ви благодаря момичета за всиките усилия, които положихте и за цялата тази "зараза" към гладенето, която разпространихте във форума. Усетих и при мен се появиха няколко странични ефекта след ежедневното следене на темата. Вече съм по старателна и търпелива, за мен всичките тези написани кометари не бяха просто загуба на време, а ми помогнаха да разбера, че гладенето става по-лесно и приятно когато се правят с ЖЕЛАНИЕ. През тези няколко седмици вие ми дадохте и се надявам неизлечимо да сте ме заразили с това желание към гладенето и с постигането на перфектни резултати със или без Philips Perfect care.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт