ВАРНА - да обсъдим ресторантите:)

• 107 266
  • 716
  •   1
Отговори
# 120
Да побутна темичката малко, намирам я за полезна!   bouquet Сещам се за ресторант Тоскана, с мъжа ми много често ходехме там, преди да се роди дребния, храната е много вкусна, пиците са бонбон, скоро правиха ремонт, но не сме ходили...  Crossing Arms

# 121
Можете ли да ми препоръчате ресторант с основно морско меню, с добро обслужване и приятна музика? Аз Капитан Кук го знам и го харесвам, обаче ми се иска вече на някое друго място да отида, а не се сещам. Искам да се поглезя с двама трима приятели за рождения ми ден и да не се натоварвам от лошо обслужване и да има морски глезотии.
Сещам, се че преди време бях получила в пощата брошура с формат на списание за някакъв ресторант на 30-тина километра от Варна ако не се лъжа, изглеждаше много добре от описанието, пишеше за готвачите, за ястията, имаше съблазнителни снимки, уж го бях запомнила и ми влезе в списъка в главата с ресторантите, които трябва да посетя и сега изобщо не мога да се сетя как се казва, къде беше и каква кухня предлага. Някой получавал ли е такава брошура и да има спомени как се казва този ресторант? Брошурата или списанието беше в плик, май на плика пишеше Покана.

# 122
  • Варна
Морски ресторант е май само Капитан Кук.
В  Акант руж добре се справят с морската тематика. Рапонги, БМ Градина, това е май newsm78

Да не е Вила Марциана ресторантът с поканата?

# 123
Вила Марциана, да. Не се надявах, че някой ще се сети от никаквото ми описание. Какви са отзивите?

# 124
Аз мога да ти препоръчам ресторанта, който се намира на голф игрището Тракийски скали (Thracian Cliffs).  Много, много приятно място с отлична кухня и облужване.

# 125
  • Варна
Вила Марциана, да. Не се надявах, че някой ще се сети от никаквото ми описание. Какви са отзивите?
Мястото има хубава градина. Преди намесата на руската дизайнерка, залите бяха по-добре. Кухнята има какво още да даде на света.

# 126
Здравейте,
можете ли да ми предложите ресторант с градина, подходящ за вечеря с деца.
Някъде където няма да ни гледат лошо, а ако има и обособен детски кът ще е още по- добре.
Благодаря предварително  Hug

# 127
Вчера с една приятелка се запътихме да вечеряме в Ди Вино и видях, че не съществува вече на старото място. Преместен ли е или го няма вече?

# 128
Харесвам ресторант Inter Thai, имат морски продукти, тайландката готви много вкусно.
http://grabo.bg/varna/thai-restoant-tailand-food-0rq8g

# 129
Вчера с една приятелка се запътихме да вечеряме в Ди Вино и видях, че не съществува вече на старото място. Преместен ли е или го няма вече?
Koe старо място? Нали до Музея? ТАм си е.

# 130
  • ВАРНА
"Ди Вино" беше под ВиК.Лоша локация и пълен кошмар с паркирането.До Музея е "Ди Вайн"

# 131
Ресторант "Панамера" в4ера се представи отли4но.Перфектна кухня и сервиз на вси4ко поръ4ано за нашия троен РД  и кръщане.
Благодарим им Hug  bouquet

# 132
  • Варна
Да препоръчате комплекс като "Барите" и "Калимански хан" около Варна?

# 133
Имам един въпрос. В един ресторант днес ястията бяха много лошо приготвени. Проведох един диалог с келнера, казах, че явно толкова са възможностите на готвача и не искам повече нищо и няма да посетя повече ресторанта и ще напиша отзив в сайта им. Той предложи да донесат нова порция и му отговорих, че ако е по-добре приготвена, това означава, че готвачът не се е старал при първата поръчка и готви според зависи, пак лошо. Беше ми много интересно как ще се измъкне от ситуацията. Келнерът донесе нова порция, много добре беше приготвено ястието. Дойдоха приятели, техните ястия също вече бяха много добре приготвени. Келнерът се извини, че нашите ястия били приготвени от стажант, а след като съм се оплакала, следващите са приготвени от другите готвачи. Въпросът ми е, ако това е така, защо аз трябва да плащам за опитите на стажантите? Да измислят нещо, да има ястия на половин цена за които се знае, че са приготвени от стажанти, който иска да си поръчва такива. Това приемливо ли е или това са рисковете на клиентите в ресторантите?

# 134

Все там си е ресторанта, ако Зелен дух има него предвид.  Peace

Да препоръчате комплекс като "Барите" и "Калимански хан" около Варна?

Вълшебният извор - Девня.

Общи условия

Активация на акаунт