Отговори
# 510
  • В градината...
Който има проблем и търси разни там смазочни материали, да пробва с масло от вечерна иглика  Peace

# 511
Гледам че Зуза пак яко се вихри та да и създам и аз малко работа викам..... Joy
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Ние днес бяхме на преглед и да дам отчет бебка е станала 2950гр. всичко си е наред за сега,каза че изгледи за скорошно раждане няма и ми даде час за 12.12 вече.

# 512
  • София
Фейт Пресийда съм го купувала от тук и беше към 40-45лв  newsm78 бая е скъп при положение че са само 6 апликатора за еднократна употреба (но аз ги ползвам 2 пъти че ми идва много като количество и се разтича), използва се вагинално. В София не съм го виждала наличен по аптеките, доколкото знам е само с поръчка. На този предния сайт, който ти дадох пише с кои аптеки работят.
Ау попаднах под прашеееец....  newsm79 newsm79 newsm79

Зузо  smile3534

# 513
Е Зузо ЗлаГаш СЪ шЪ зНаЙш
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 514
Блонди, измъчи ни да знаеш, но май ще има защо! Praynig
Ренденце, добре дошла! Simple Smile

# 515
Жоржи секцио ли за 12.12 или запис на тонове  ooooh! обърках сЪ  Crazy

Ренденце, тъкмо казах вчера , че се усеща липсата ти, та ние сме си една на друга като наркотици, а добре си ми дошла, а ти сега всъщност къде се подвизаваш с тези мъжагииииии аааа , много силно гуш  Hug  Simple Smile

Блонди- айде бе жена какво стана с този тест, не е толкова труден за решаване  Mr. Green Mr. Green Hug Praynig Praynig Praynig Praynig

# 516
Е Зузо ЗлаГаш СЪ шЪ зНаЙш

Жоржи, пак си взех, тенкю!  Mr. Green

Антонел, кво секцио, бе жена  hahaha

# 517
Ренденце, тъкмо казах вчера , че се усеща липсата ти, та ние сме си една на друга като наркотици, а добре си ми дошла, а ти сега всъщност къде се подвизаваш с тези мъжагииииии аааа , много силно гуш  Hug  Simple Smile
В Пазарджик се подвизавам, който иска да наминава  Joy Joy Joy
И аз цяла седмица си мисля за вас, вечер като имам повече свободно време и ми се върти в главата - кой е видял магистралка, с кой какво става и така
Жоржи много сте пораснали. Беше ме страх да си взема от прашеца, че вЕрно с толкова мъже около мен може и непорочно да зачена  Joy Joy Joy
Фейт моите мъже по цял ден ги гледам как тренират в униформи  #Shocked #Shocked #Shocked
Оффф ще пробвам да не спамя повече  Crazy, но съм толкова развълнувана от първото ми кратко завръщане вкъщи, скоро ще свикна остават ми още 25 седмици  Whistling

# 518
  • Пловдив
Голяма лиготия, голямо чудо тука цял ден цари  Joy Joy Joy Начело със Зузка прахосмукачката  hahaha
Ренденце, радвам се че си тук  Hug
jiorjita, радвам се на добрите новини от бебка  Heart Eyes

Айде малко прахоляк за Зу и който успее да се вреди от нея  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 519
Пу- първа под прахуляка.Няма само Зуза да смуфти.АаААаА!

# 520
  • София
аз аз  newsm79 newsm79

хаха "Зуза прахосмукачката" - хареса ми

# 521
  • В къщурката на хълма на феите
спамаджийки! smile3534 smile3534

# 522
Joy Начело със Зузка прахосмукачката  hahaha
hahaha hahaha hahaha
Блонди  fingerscrossed Praynig
Ади благодаря за инфото.   Hug  веднага го показах на мъжо, така широко се усмихна, че купувам.  в амазон има много добри ревюта за Conceive Plus.  и на официалния сайт има повече инфо също.  ще го пробваме още този месец.  Peace
на всички много  Hug Hug Hug

# 523
  • до едно тепе
Щъркелова новинааааа: Днес Мечкони стана горда мама на Радостин
Да е здрав и борбен като мама  smile3525

# 524
  • В къщурката на хълма на феите
МЕЧИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ честитооооооо!!! Да сте живи и здрави миличка, ужасно дълго и упорито се борихте за вашата победа! Нека Радостин е здраво и жизнено дете, на теб леко възстановяване, а на таткото .. е .. ами .. бързо изтрезняване!!!

п.с. ей тва стрелците сме мноУ убави хора Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт