Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 373
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 120
Гласувах веднъж. Другите си два гласа ги отдавам на Априлките и Бабиеросите.  Mr. Green

# 121
Пуци, толкова работа свърших днеска, даже се и лакирах и отивам да си взема чааветата от градината, моля запазете добрия тон, няма смисъл от драми.

Какви драми?  Rolling Eyes

# 122
  • в сърцето на един мъж...
Pampita, никога не сме казвали да не се гласува за друг - както виждаш повечето от нас са отдали дължимото и на останалите конкуренти - всеки има право на избор Peace
Smartie, ние играем спортсменски, иначе няма да сме бритки - предложихме си активите, за да ни изберат, не ритаме по кокалчетата и не посягаме, ако не ни предизвикат, който не ни е посетил, той не е видял колко е приятно в нашата тема Wink

# 123
Ауууу, напечено станало тук...

Дами, вие хубаво си ги разменяте тези британци ама те няма и да ви погледнат, ако сте с изгризани нокти и опърпан маникюр  Naughty    Twisted Evil

Глас за лаковете!

# 124
И аз не помня подобен призив.  Thinking

# 125

Дами, вие хубаво си ги разменяте тези британци ама те няма и да ви погледнат, ако сте с изгризани нокти и опърпан маникюр  Naughty    Twisted Evil

Глас за лаковете!

А кой е казал, че изглеждаме зле?

# 126
Зная, чета Ви, и единият от гласовете ми отиде при вас.. Peace
Дайте нещо друго, мъжОвете ги размятаме от бая време. Британски хумор, туй-онуй? Whistling

# 127
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гея, не ги лъжи- страшни сме, лоши сме, ако не гласуват за нас, ще им изпратим и вампири, и изкормвачи, и възпитаниците на Хогуорт tooth

# 128
Смарти био - домати и краставици   - от Био градинарите  Peace

# 129

Глас за лаковете!
Забравихме ли да похвалим двете пернати принцеси, достойно загубили битката за Златно огледало Whistling Whistling Whistling? Насам, татковци, бритките са най-красиви newsm18

# 130
Джой, аз вещица ставам само по Хелоуин Flutter
Смарти, виж брит кино ако ти е интересно да препоръчаме нещо?

# 131
  • София
...... който не ни е посетил, той не е видял колко е приятно в нашата тема Wink
Така е  bowuu!
С една дума - гласувах за "Британците, британците"  Hug, а утре имам час за маникюр, така че, ако Джерард Бътлър ми се яви, няма да се изложа в никакъв случай  hahaha!

# 132
Ей го, бе, Вени, седи и те чака човека.

# 133
Ох, да го погъделичка човек по босите крачета Mr. Green

# 134
Абе поспрете се бе, обеднях Mr. Green. Вени, той лично ще ти изтрие лакчето, като се олющи Blush.

Златке, ти само дебнеш да раздадеш чуждото, да знаеш, че срещу моя глас искам шотландска екскурзия с Макавой Whistling...

Общи условия

Активация на акаунт