Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 706
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Аз в тая краставица мога да вляза цялата, бре. Като в разкрасителна барокамера.

# 661
А, Джо, не ни пробутвай ГМО-та. Crossing Arms Тая краставица не влиза в никакви общоприети размери, а и е четвъртита. Неуважение към избирателите.  Mr. Green

# 662
  • Варна
Британките, `айде да почерпите, един глас от мене. Grinning

# 663
  • София
Виждам развитие в резултата.Както предрекох, ще опрете до моя бутон "изтрий глас" Joy Joy Joy
Оферта ли чух?

# 664
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А, Джо, не ни пробутвай ГМО-та. Crossing Arms Тая краставица не влиза в никакви общоприети размери, а и е четвъртита. Неуважение към избирателите.  Mr. Green
Еййй, ама угодия нямате избирателите. Искате гигант, получавате го, сега пък не бил био. Ето ви био, чакам да кажете, че бил колкото кутре hahaha

Доматче, да те черпим един доматен сок Flutter?

# 665
Две глухи баби си говорят:
-Таз година хич не е плодородна! Краставичките такива (показва пръстче), доматите – такива (свива в кръгче палец и показалец)!
Другата баба отвръща:
-Не се притеснявай! Може да е добър по душа!
 Laughing

п.п. това тематично то съседната тема

# 666
  • Варна
А бе joy_r, водка дай. Sunglasses

# 667
  • Варна
Боже, нахалството на някои хора край няма.
Тц, според закона в деня преди избори е забранено сервирането и продажбата на алкохол. Ден за размисъл му казват.

# 668
  • Варна
Май ще трия глас.

# 669
  • Варна
От лачените, нали?  Mr. Green

# 670
  • София
Виждам развитие в резултата.Както предрекох, ще опрете до моя бутон "изтрий глас" Joy Joy Joy
Оферта ли чух?

Ми моят крал стои сиротен... единствен непожелан в подписа ми... с изгладена ризка и готов за пътешествие  newsm53 (това ми е най - тежката артилерия)

Лео все още не гУ давам!

# 671
  • Варна
Цък, Богиня, само  за вас съм гласувала. Sunglasses

# 672
  • София

Божествата винаги заслужават повече внимание от някакви мъгляви британци и миризмата на лакочистител!

# 673
  • В Космоса
Кой води, че не мога да видя? Току що попаднах на призив от рода "Здравейте еди кои си , аз съм от еди кои си, но идвам при вас да ви помоля да гласувате за еди коя си банда.", та ми стана интересно.

# 674
  • Варна
Тааааайно вади изпод тезгяха една Грей Гуус и налива щедро, озъртайки се наблюдатели от противниковия отбор.

Общи условия

Активация на акаунт