Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 422
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 720
Упражних правото си на глас еднократно още в началния етап на развитие на темата.
Съответно имам два гласа за продан.
Оспорваният двубой ме навежда на мисълта, че сега е моментът да ги предложа на търг.
Очаквам оферти  Mr. Green

Ники, само кажи какво искаш от нашата брит група и го имаш. Музика, мъжове да развеем, английски пай да сложим  на масата... само кажи  Hug

# 721
  • Варна
Клоне, назначавам те за шеф на предизборния щаб. Я как умело се справяш с мръсните игрички, корупционните схеми и спекулативното надброяване Simple Smile

# 722
  • София
Е, ти се сети... Grinning

# 723
  • Варна
Руса съм. Простено ми е  Rolling Eyes

# 724
  • София
И сега...агитирах в една тема, ма там електоратът е леко над тез' неща.

Кой ли сериал да посетя?
Седем часа разлика Mr. Green

# 725
  • в сърцето на един мъж...
Леле, къде ви оставих, къде ви намирам ooooh!
Боги, мерси, че наглеждаш собствеността Mr. Green
Клонке, ние за Богинята отдавна гласувахме Sunglasses Нали е наше момиче Hug

П.С. Да кажа - момичета от Британската тема, вие сте най-щурите, най-невероятните, най-готините и калени в битки гаджета! Радвам се, че ви познавам!

# 726
Още вчера гласувах за правописната дружина и биозеленчуковата градина, третия си глас ще дам по-късно, но знам за кого.  Wink

# 727
  • Варна

Боги, мерси, че наглеждаш собствеността Mr. Green
Клонке, ние за Богинята отдавна гласувахме Sunglasses Нали е наше момиче Hug
П.С. Да кажа - момичета от Британската тема, вие сте най-щурите, най-невероятните, най-готините и калени в битки гаджета! Радвам се, че ви познавам!
Ах, вече е обща, а?  Mr. Green

П.П.С. Подписвам се под горното изказване. Това май е най-милата и сплотена група на форума.

# 728
Мне, Ването каза, че ще се оправяме у дома после Mr. Green спазвам правилата на групата Blush

# 729
  • София
А как става това с трите гласа?

# 730
Лана, харесваш си на кой да дадеш гласа си и гласуваш Peace

# 731
Аре, британките - под строй за Богинята!!!
Иначе...знаете, душата ми е чувствителна и не отговарям за действията си. Crazy Crazy
Мислиш ли, че бухалът не ни е строил още вчера hahaha? Гласувахме, ама Отилия откак изчезна, стана още по-забележима Joy.

Маргита, гласува се за най-сплотена и позитивна група у форумО Peace.

Благодаря за отговора! Hug
Гласувах за: Правописна дружина http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620787.0     newsm10

# 732
  • София

Така де, направих го веднъж..а ако искам пак да гласувам за същата тема? Или мога само за различни?

# 733

Така де, направих го веднъж..а ако искам пак да гласувам за същата тема? Или мога само за различни?

Само за различни, гласува се по един път за определена група. Ако нещо си объркала, може да изтриеш гласа си и да гласуваш наново.

# 734
  • София
Ясно, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт