Професионални серии за коса - 25

• 51 842
  • 699
  •   1
Отговори
# 150
Да споделя мнение за Орофлуидо(имам комплекта от ФУ -маската с еликсира):
хубави продукти,но трябва да ги подбереш правилно според типа коса.Алена беше права,че тези продукти ще утежнят косата ми   bouquet(моята е изрусявана и изтъняла,въпреки че природно е с плътен косъм)Според мен тези продукти са подходящи за коси,които са плътни и нетретирани
 Peace

# 151
  • в 1001-та нощ
ако не ти пасват можеш да ги размениш з анещо в темата за размяна  Peace

# 152
Другата седмица съм се наканила да си поръчам :
http://zlatnaribka.com/keratinov-2minuten-rekonstruktor-aphogee- … -ml-424-3404.html
http://zlatnaribka.com/balsamspreji-provitamin-bez-izplakvane-ap … -ml-424-3405.html
http://zlatnaribka.com/proteinova-terapiq-komplekt-ot-2-stypki-p … -ml-424-3412.html
Мисля да редувам Орофлуидо и Aphogee.Надявам се така косата ми да се чувства по-добре и да го няма това утежняване.
Алена ти как смяташ?Дали този път съм се насочила правилно или пак ще сбъркам?

# 153
Вчера правих терапията на Милк Шейк.

Нарочно не писах веднага, за да не се изкажа прибързано и еуфорично. 

Ами, еуфорично си е.   Crazy  Усещам косъма си преобразен. От корена до върха, всичко е еднакво - меко и живо, изобилстващо от блясък.   Heart Eyes
Косъмът ми се отпусна, но без познатото усещане за отежняване. Просто съвсем свободно се слегна. Вече обожавам това усещане.   Heart Eyes
Не си спомням Алена през колко време беше на тази процедура, но аз мисля да я правя на около 2 седмици.  Heart Eyes  Просто не мога да устоя на чувството.   Heart Eyes

Алена, благодаря!     bouquet    bouquet    bouquet

# 154
Sladurka и аз мисля, че си се напротеинила. Кератиновия спрей е единствения продукт, който ми подрежда перфектно косата. Откакто го ползвам нямам сухи крайща ( ползвам в комбинация с чисто арганово масло по връхчетата). Преди около месец и моята коса беше в подобно състояние след 2 ампули цимент през 10 дни. В паниката си я скъсих Embarassed .

# 155
Привет!Искам да попитам момичетата поръчвали Афоджий,протеина в две стъпки с балсам ли е или балсамчето трябва да се поръча отделно,и какво по конкретно от серията според вас ще е добре за суха,третирана с боя и на кичури,оплитаща се ,много чуплива коса! Hug

# 156
Feeling, в салон ли я прави или по домашно.  Mr. Green Чудесни резултати значи!  Mr. Green

Привет!Искам да попитам момичетата поръчвали Афоджий,протеина в две стъпки с балсам ли е или балсамчето трябва да се поръча отделно,и какво по конкретно от серията според вас ще е добре за суха,третирана с боя и на кичури,оплитаща се ,много чуплива коса! Hug
Балсамът се поръчва отделно.  Peace Хидратиране с маски, с масла ще ти се отразят като за начало добре, еластисайзър, фиберсютик.  Peace

# 157
Feeling, в салон ли я прави или по домашно.  Mr. Green Чудесни резултати значи!  Mr. Green

Вкъщи, с ултрасоника.   Wink
Да, наистина впечатляващи резултати.   Hug

# 158
А, откъде поръчахте продуктите? Аз май съм проспала.  Twisted Evil Laughing

# 159
А, откъде поръчахте продуктите? Аз май съм проспала.  Twisted Evil Laughing

От тук:
http://www.hairsupermarket.com/m/73

Hug

# 160
# 161
  • в 1001-та нощ
Feeling   Hug радвам се, че си доволна, наистина преобразяване и то много баалнсирано  Party Party

прави се - в началото всяка седмица, после през 3 седмици - но ти ще си я усетиш  Peace

Анч, бях писала преди време че ще поръчвам и понеже са големи опаковки - литър, 500 г - попитах, ако някой иска да се включи  Peace

сега дори пускам втора поръчка  Mr. Green

# 162
Охооо, втора поръчка.   Crazy  Така е, бързо ще се научим на хубавото.   Crazy   Hug
Много се радвам, че може всяка седмица, с удоволствие ще правя.   Heart Eyes
И да, наистина всичко е много балансирано.   Peace     bouquet

# 163
  • в 1001-та нощ
понеже си ползвала и маската за домашно ползване - ожеш ли да ги сравниш  newsm78

мисля, че тази е по-добра, а и по-изгодна  newsm78

# 164
Вие за протеина на Милкшейк ли говорите? Такива спомени имам.  Rolling Eyes
Алена, не ме изкушавай с втората поръчка.  Twisted Evil

Айде, сега и ЗР да решат да ги заредят.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт