Риба, рак, кокошка или щука, всичко тук от смях се пука - 9

• 33 100
  • 696
  •   1
Отговори
# 600
Дидолин, така не те виждам как ще ни спасиш  ooooh! hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 601
Зузано яхнах парашутя, ама виж къде мъ отведи тоз придател  Whistling  Whistling
Сега съ чувствам почти по същия начин , по който се чувствати ти и другити лиготии като сти на рабутЪ!

# 602

КУ беши яхнала магарту, вместо да ми са прайш на много модерна с тоз парашутин, щеше да стигнеш при нас  Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 603
Зизу пак виждам, че ще хапваш за туй ето ти един банан  hahaha hahaha

за на лято шъ си взема ей таквъз тениска hahaha hahaha

# 604
Свидла!  Crossing Arms Можеше и малко пУтракали да сложиш Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 605
Ей ти пУртакален банан  hahaha hahaha Joy Joy
Оня банан е блажен и шъ тъ засити, пък иначе кат си гладна ей ти и допълнително  гарнитура hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 16:20 от mibobo

# 606
Туй специално за ЛОЛА го "монтирам" тука...нали си търсеше бананоносачка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бобо, мерси за постния, гол картоф  Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

# 607
Туй специално за ЛОЛА го "монтирам" тука...нали си търсеше бананоносачка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А аз и намерих поставка за у тях  hahaha hahaha

И картофа ми не е гол, а по бански  Crossing Arms

# 608
Бобо, ай и аз да тъ нахраня в твой стил  hahaha hahaha hahaha hahaha Картофено пиле hahaha hahaha hahaha hahaha

Ади и едно друго, да видиш къв човек съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 609
Стига ядахти тез шантавщини, чи ей тъй ши станити

# 610
Хубуу ама нямаш таквъз салата  hahaha
има да ми завиждаш за носЪ Joy Joy

Дидолинка тез ша съ от смесен брак да знайш  rotfImao rotfImao

Избрах си прическа за утре  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 611
Избрах за мъжо мишка  hahaha

И като говорим за храна....къде е Мастърс newsm78, никва рИцепта не е споделила днес  Joy Joy, ко шИ идем

# 612
Бобо и аз такава салата искам!Многу съм гладна пак!
Нещо обаче групата не е особено активна и ши зема ей тъй щастливо да си ви чакам да съ развилнейти какту тряя!

Ши мъ прущавати, чи ни съм съ Ипилиралъ, ама тва е щот гьотере ме МЪРЗИ!!!Пък и вас ни ви пречът коъмити доколкото вече разбрах  Mr. Green

# 613
Мързи на ма, Дидолино!  ooooh! Joy Joy Joy

Царината избега, Мастъра никъв гу нема, Лолата са радва на мъжо още Crazy

Бобо, ти пук нямаш такива курдишони  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сутринта си направих малко ФАФЛИ с пресата, ма то глейти ко стана

# 614

Бобо, ти пук нямаш такива курдишони  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нямам  smile3518 smile3518, ама ти шъ ми дадеш да му гризна опашката нъл си френд  Hug Joy Joy

Оф девойки убави то станало време да си върим Mr. Green, отивам да си умия посудата и чезвам newsm49

Общи условия

Активация на акаунт