Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 24

• 62 675
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Благодарности на Емел за превода на резюмето на 36 серия newsm51  love001 smile3501

36. епизод

Ибрахим Паша залавя /хваща/ Принцесата, която се опитва да избяга от сарая. Сигурен, че принцесата е на кораба, Гюл ага бърза да съобщи хубавата новина на Хюррем.

Бали бей изобщо не се съмнява, че Армин се е излекувала. Ще й направи голяма изненада, преди да потегли на път

.... Увеличава се напрежението между Валиде Султан и Хюррем. Мислейки, че Принцеса Изабела е заминала, Хюррем подготвя празненство в Харема, за да отпразнува победата си. Валиде Султан, която се връща по-рано в Топ капъ по настояване на Хатидже Султан, ще стане свидетел на празненството. Цялото това веселие, въпреки изживяните неприятни моменти, ще разгневи Валиде Султан.

Ибрахим Паша нарежда на Сюмбюл ага да бъде отпратена от сарая. Нигяр ще напусне ли сарая?

Джу, разбира се, че има резюме. Емел го преведе преди няколко страници. За съжаление не пише за колието  Laughing

# 166

İŞTE "ARMİN HATUN"UN YENİ DİZİSİ..
Bir Çocuk Sevdim'e yeni oyuncular dahil oluyor...
29 Kasım 2011 16:20

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu Bali Bey'in sevgilisi "Armin" rolünü canladıran Müjde Uzman diziye veda ediyor.. Muhteşem Yüzyıl'dan ayrıldıktan sonra "Bir Çocuk Sevdim" dizisinin kadrosuan dahil olan Müjde Uzman burada "Derin" karakterini canlandıracak..

Ето тук пише за трансфера на артистката, която играе Армин в сериала "Bir Çocuk Sevdim". Там тя ще играе в ролята на Дерин. Пожелаваме и успех!

# 167
# 168
Значи наистина Армин умира.... Sad Жалко, хубава двойка бяха с Бали бей!

# 169
Гледам преведените серии на филма, благодаря за огромния труд на преводачите и на целият екип ,благодарение на който ние неразбиращите турски се наслаждаваме на сериала newsm53 smile3525 smile3501  love001
 34 серия ми разтърси страшно ,плаках заедно с Хатидже и нейната мъка и болка ме душеше и мен.Играта на актрисата е превъзходна ... нямам думи, останалите също.
 Султан Сюлейман - прекрасна игра на Халит, само че по- ми харесваше с по- малка брада , сега му се крие хубавото лице newsm53, то пък и брада гъста , гъста , само едни очи се виждат smile3521
 Но Хюррем...... по- зла и коварна няма накъде, никога не съм я харесвала , но сега вече няма никакъв шанс, по- гаден за мен образ до сега няма , за напред не знам,ако омразата и беше само към Ибрахим - разбирам , но тя се самозабрави ,действа винаги смъртоносно , добре че не и се получават нещата  newsm48, а с оглед на историческите факти неприязънтта към нея още повече се засилва.
А и филма се превръща в един семеен филм , и сторията е на заден план.

# 170

Ани, мерси - да, бях видяла това резюме, но мислех, че има нещо по-съществено... Blush

Е, ще видим всичко довечера, надявам се! Praynig Peace

А Халит си е, както винаги, очарователен - и с брада, и без брада!

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 11:53 от jupetrov7

# 171
Някакъв ненормалник е стрелял днес пред Топкапъ (стария султански дворец).

# 172
  • планетата Земя и по точно до морето
Някакъв ненормалник е стрелял днес пред Топкапъ (стария султански дворец).
Да, току що чух в новините! Sad Sad Sad  Добре, че има само ранени. Моля се да са добре пострадалите хора и да се оправят бързо !  Praynig Praynig Praynig
Потресена съм на къде отива света и колко още ужасии могат да се сътворят уж в името на бог /който и да е той/.

Като си помисля само , че преди 20 дни бяхме в Истанбул на поредния ни забавен тур по женски и настръхвам !
Дори смятах да ви покажа няколко интересни снимки, свързани по някакъв начин и със сериала - като например джамията Михримах в Юскюдар построена от Мимар Синан....
Мина ми мерака в момента.

# 173
Мисля,че в сериала "Лъжовна пролет" главната геройня коментираше,че се говорело,че Мимар Синан е бил влюбен в Михримах Султан  Wink

# 174
  • somewhere near the sea
Всъщност като се сетя, че българският ЗЛАТЕН век  е бил Х век. Жалко за така стеклите се исторически събития Tired Можело е това великолепие да е в България.

# 175
И малко снимки от сватбата, която ще видим довечера.

# 176
# 177
# 178
За съжаление има 1 убит и двама ранени ....Превод:

Анкара 14:03 30.11.2011 г.

Злоумишленикът който откри безразборна стрелба в сряда пред джамията Султан Ахмет(Синята джамия) в Истанбул,убивайки 1 полицай и ранявайки 2 души , е бил застрелян в хода на продължилата около час спец-операция,съобщи пред журналисти началникът на местното управление за безопасност Хюсеин Чапкън .

По рано беше съобщено ,че стрелецът е задържан пред входа на двореца Топкапъ.

Турският МВР-министър Наим Шахин каза пред журналисти ,че убитият е либийски гражданин , роден през 1975 г. Разследването по случая продължава, съобщи още министърът.

Директорът на истанбулската полиция също изнесе информация ,че в случая става дума за чуждестранен гражданин, без да уточнява неговата националност.

Местните СМИ междувременно съобщиха ,че стрелецът вероятно е от арабски произход член на радикална ислямска организация.

По информация на CNN-Turk , мъжът е бил въоръжен с пушка-помпа и неочаквано е открил стрелба по посока туристически автобус стоящ на спирка между джамията Света София и двореца Топкапъ, крещейки "Аллах е велик ! "

Губернаторът на Истанбул Авни Мутлу пребиваващ на мястото на инцидента заяви ,че случаят има "личен характер".

Турските телеканали разпространиха снимка на извършителя на която той е въоръжен с ловна пушка - помпа, преметнал е патрондаш и на гърба си има раница.

В резултат на стрелбата по последни уточнени  данни са пострадали един военнослужащ стоящ на пост пред Топкапъ и шофьорът на един от паркираните автомобили в близост до инцидента. Те са транспортирани до болница за оказване на първа помощ.

# 179
Това с Армин и Бали Бей е много тъжно  Cry

Общи условия

Активация на акаунт