Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 24

• 62 692
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
# 106
# 107

Великолепният век - 34 еп. - бг суб.

благодаря на  boule neige     bouquet Hug   и  Морски очи   bouquet Hug   за превода от хърватски

Mistik    bouquet Hug   за редакцията

Lacunababe   Hug Hug  за торента

за онлайн гледане  Великолепният век - 34 еп.  във  vbox

малко по-късно директния и в дейлито, приятно гледане  Hug

# 108
Само на мен ли ми се стори странно,че Армин беше в бяло(като булка)?
По онова време булките не са ли били обличани в червено,или е заради това,че е еврейка?

# 109

благодаря на  boule neige     bouquet Hug   и  Морски очи   bouquet Hug   за превода от хърватски

Златни сте!  bouquet  bouquet  bouquet

# 110

В Е Л И К О Л Е П Н И   С Т Е
 smile3501 newsm51  love001 txtloves

# 111
Само на мен ли ми се стори странно,че Армин беше в бяло(като булка)?
По онова време булките не са ли били обличани в червено,или е заради това,че е еврейка?
Когато за първи път си пуснах трейлъра и аз се изненадах от бялата премяна на Армин,но се сетих за Виктория- нали и тя беше булка в бяло/ на сватбата убиха годеника й в първите серии newsm78/
Да Армин е еврейка newsm78 кой от двамата си смени вярата newsm78
но не това в случая е най- важното вече ...жалко ooooh!

# 112
36 епизод, трейлър 2, със  субтитри на руски

http://www.dailymotion.com/video/xmmghd_muhteyem-yuzyyl-36-yyyyy … yyyyyy_shortfilms

# 113
  • планетата Земя и по точно до морето
благодаря на  boule neige      bouquet    Hug   и  Морски очи  bouquet      Hug   за превода  от хърватски
Mistik   bouquet      Hug   за редакцията
Lacunababe   Hug Hug  за торента
за онлайн гледане  Великолепният век - 34 еп.  във  vbox

малко по-късно директния и в дейлито, приятно гледане  Hug
Пенда, страхотни сте ! Огромно благодаря за поредната преведена серия !
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  newsm51smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Благодаря и на Емел, Трендафилка и Лили за трейлърите !
Добре,  че ви има момичета ! Златни сте !!!

newsm20 newsm03  love001  love001  love001  love001  love001  

# 114
Сърдечни благодарности на boule neige и  Морски очи за превода от хърватски. Откликнаха веднага на молбата ни за помощ  newsm51   love001 smile3501 Разбира се огромни благодарности на Мистик за редакцията  newsm51 smile3525   love001 smile3501. Моите лични благодарности и за пенда и Лакунабейб, които се справиха чудесно с техническата част, докато аз разпущах и се забавлявах   love001 newsm51

Малко по-късно като си разопаковам багажа ще кача и серията в дейлито и ще сложа субтитри на трейлърите на 36 серия на български  bowuu

Гледам, че не е имало много акшън в темата, освен няколко поста на недоволни фенки (все още не мога да разбера психиката на хора, които гледат сериала на инат, а не защото го харесват). Аз лично ценя времето си и ако един сериал не отговаря на предпочитанията и стандартите ми за игра и сценарий, не се мъча да гледам, а още по-малко да пиша в темата, за да критикувам.
Предполагам, че Емел е била ангажирана в сряда за превод в ефир. Сега погледнах един превод от сряда, /не в нашата тема, разбира се/ и аз лично ще изчакам Мистик да преведе 35 серия. Предпочитам качествен превод, отколкото превод на всяка цена, където се броят на пръсти правилно написаните думи. Добре, че знам героите иначе никога нямаше да предположа, че Баби бей е любимеца ми Бали бей  Laughing Сега имах възможност да изгледам трейлърите и отново ни очаква една напрегната и тъжна серия.

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 19:14 от anna3com

# 115
Ето и линк за директно сваляне на 34 серия  Peace

Линк за директо сваляне на 34 серия с превод

# 116
  • Мюнхен
Надявам се все пак кадрите с Бали бей да са подвеждащи, въпреки че са прекалено истински. Единственото което ми дава надежда да съм права, че по принцип информацията в трейлърите в повечето случаи само подсказва какво ще се случи. Или направо е подвеждаща. Много странно ми се струва да ни издадат, че момичето ще почине. Надявам се да съм права. Дани мнението ми не е под влияние на симпатиите ми към двамата

# 117
  • планетата Земя и по точно до морето
Надявам се все пак кадрите с Бали бей да са подвеждащи, въпреки че са прекалено истински. Единственото което ми дава надежда да съм права, че по принцип информацията в трейлърите в повечето случаи само подсказва какво ще се случи. Или направо е подвеждаща. Много странно ми се струва да ни издадат, че момичето ще почине. Надявам се да съм права. Дани мнението ми не е под влияние на симпатиите ми към двамата
newsm10 И аз се надявам на същото ! Да е сън или някаква представа от ужаса на Бали бей, да не се случи нещо с Армин. Примерно - заспал докато бди до леглото и. Praynig Praynig Praynig
Ани, това с БаБи бей ме разби!  Joy Joy Joy

# 118
Малко вероятно е да оживее, но поне Бали бей ще остане  Peace

# 119
  • Мюнхен
Надеждата умира последна. Просто ми е странно, че ако не оживее ни го показват още в трейлъра. Не мисля, че това е информация, която трябва да е там... Дано съм права

Общи условия

Активация на акаунт