С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 883
  • 745
  •   1
Отговори
# 120

Кокос, не можа да ги свариш ли???  hahaha hahaha hahaha
За свое оправдание да кажа, че като тръгнах да ги варя имах малко, а се оказа, че чакаме гости. Та наполовина досварени недосварени изключвах котлона и ходих да донакупувам продукти. Та всичката ми беше.... И сос правих, а това изисква да се стои на котлон а мен ме е страх от котлони  hahaha

Викито днес се събуди по-добре. Не с обичайните залепнали от гурели очи както може да се очаква при конюнктивит, а само леко зачервени. Утре очаквам да е напълно здрав. Всичко само с хомеопатия и ТЕС. До капки засега не сме стигали, защото абсурд да ми даде да му слагам. Дано всички болни деца да се оправят.

# 121
  • Варна.....
Мим, Вомитусхийл- свещички, на един час или след всяко повръщане, а за разстройството- сребърна вода или Argentum natricum 30СН /което в превод означава същото/ и до обяд ще е пушка!!! /Преслав го изкара преди 10 дена и така го оправих!/
Косос, има готови сосове  Mr. Green
Дони ти докато ги отгледаш тия двамата май ще дойде време внуците да те будят  hahaha

# 122
  • Варна
Мим, Вомитусхийл- свещички, на един час или след всяко повръщане, а за разстройството- сребърна вода или Argentum natricum 30СН /което в превод означава същото/ и до обяд ще е пушка!!! /Преслав го изкара преди 10 дена и така го оправих!/

Тя не повръща, леко разтройство има и Т. Дори днес няма и първото... Дадох и Нурофен през нощта, днес нищо не и давам, нищо че пак е малко топла...

# 123
  • София

Дони ти докато ги отгледаш тия двамата май ще дойде време внуците да те будят  hahaha
Май май Rolling Eyes Ако те са както е по план на втория етаж... Thinking Или ще дезертирам на самотен остров.
Аз казах ли ви, че в четвъртък ще ни е коледното парти newsm78

# 124
  • София
Да се разпиша и аз...
Нещо не ми се пише, в събота бях на работа, тази събота пак се очертава да съм и като се прибави и това, че последните седмици не спя добре и направо Tired, ей така се чувствам. При нас сега бабата е болна, след мен явно е нейн ред, да видим ЙоЙо дали ще се размине само с леките сополи Praynig, засега й давам витаминен сироп и спрей за нос. То, милото, какъвто и да му е имунитета, няма как да не пипне нещо, първо аз й кихах и подсмърчах в лицето няколко дни, сега бабата, дано да й е само това де. Онзи ден, бях обещала да дам везната на моят колега за бебето му, та я премерих и Йоаничка- 16 кг и нещо, ама с дрешките- мисля, че е добре- да ми е жива и здрава Heart Eyes
Искам и да ви благодаря за подкрепата ви- наистина имам нужда да споделям и да пиша, че иначе имам чувството, че съвсем ще се задуша Sad Hug.
Искам и да се настроя на празнична вълна, да мисля подаръци и украси, искам и нова елхичка да купя, ама все още не мога да го направя от това, че все още няма положителни новини и тази неизвестност тежи вкъщи, имам чувството, че се усеща вече и физически Tired. Дано, тези дни на Декември прези празниците да се случи нещо хубаво, за да имаме и ние хубави празници Praynig
Мим- да се оправя бързо Елия
Бубс- дано вече нищо да му няма на Дели
Варненки, излежда, че сте имали хубава среща, радвам се за вас Hug
Елена- да, права си, за това, което ми написа по назад в темата, доста се замислих над думите ти и мат много истина, благодаря Hug
Радостчо- дано да те одобрят за интервюто, радвам се, че звучиш така, много положително Heart Eyes
Кокосче- как го прилагаш ТЕС на Вики?
Дони- желая ти хубаво изкарване на коледното парти!

# 125
Ралче, чети от тук надолу - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619044.msg20103982#msg20103982

Най-вече за Прокси техниката прочети. Нея прилагам, а също и на самия Виктор доколкото ми позволи му правя потупвания и мърморя с полуглас какво искам да се оправи при него. Като говоря ясно той започва да ме разпитва много какво и защо и не мога да се съсредоточа. Затова по-скоро не ги говоря гласно нещата.

Последните дни правих нещо подобно и на един приятел, който ми се оплака, че е започнал да се разболява. Направо усещал как до утре ще го е тръшнал някой вирус. Казах му да си легне с мисълта, че утре ще е здрав и че ще му помогна доколкото мога. ТЕС (или Прокси по-точно) така и не успях да направя май май.. Все тръгвах да правя и нещо се замотавах с други неща, но вечерта и после на сутринта се опитах да го визуализирам. Все едно съм при него (живее в друг град) и все едно му внушавам, че е добре и че не го боли нищо и че е здрав. Горе-долу като при ТЕС. Нс другия ден отчетът от него - здрав бил, нямало и следа от болестта от предния ден. На следващия ден същото - здрав.

Това с него ми беше първи опит с Прокси и после на Виктор приложих нещо подобно. Не се задълбавам много в точност на техниките. По-скоро залагам на правилни представи и визуализации за конкретния човек и правя някакви внушения, че ще е добре. Така че не мога да говоря с много опит за тези неща при положение, че ги пробвам едва от 2-3 дни  Grinning

Ей сега ме сметнахте за напълно откачена  Joy Едни спагети не мога да направя, ама иначе какви работи занимават акъла ми  Laughing

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 16:22 от Kokonut

# 126
Коконътче, кефиш ме мен много...а за проксито и тес-а ще прочета после, но аз си ги прилагам помоему...като вдигне Т я гушкам и си мисля как и отнемам нейната с тялото си и след 10мин я сваля...сигурно е нещо подобно...

спагети не можеш, ама майонезения кекс можеш...пък аз обратното...нищо с тесто не ми се получава...SadSadSad обаче съм замислила торта и сега ще поръчвам фондан...пък и вижте тея коледни играчки http://chudendom.com/koledni_igrachki02.php само ми трябва спонсор за фимо-моделин...
оф исках и още, ама една малка гад се катери върху мен и мрънка да си играем, да ходя с нея да си взима играчки, да тичаме, да се гоним...офффффффф значи...

# 127
  • Ловеч
Наздраве !
Кокос ,я ако обичаш ми внуши да спечеля от тотото-ще почерпя  bouquet
Аз съм за това ,че внушението е много важно,както и положителното мислене.
Отивам да обръщам внимание на 2 броя Ивайло.

# 128
Говори царицата на тестото! От 2 години царицата на тестените-без-яйца.  Hug Готвя се да направя блог за всякакви манджоци без яйца, предимно сладкиши хахаха, обаче в друг живот, сигурно. Или някой да го пише под моя диктовка хахаха. Кокос, ша ма визуализираш ли с 15 кила по-малко. Ма понеже не си ме виждала в друг вид, освен в тестян, ш'ти пратя снимки. Мож да мъ ползваш за експерименти - нося на някои неща Simple Smile

Торта за задаващия се празник подготвих, сега трябва да измисля подходяща декорация, че и бои да купувам, щото готовите разфасовки фондан много големи. Или бъркам? Има ли някъде по-скромни, както и картонените подложки за торти от къде, някой да знае?

# 129
  • Варна.....
Ланг, ще правиш по- често торти  Mr. Green

# 130
  • Русе
Кокос, ша ма визуализираш ли с 15 кила по-малко. Ма понеже не си ме виждала в друг вид, освен в тестян, ш'ти пратя снимки. Мож да мъ ползваш за експерименти - нося на някои неща Simple Smile
А мен с 10 или поне 5 - ама да е до 09.12, че тогава ни е банкета. Днес капарирах една рокля. Сега остава да разреша проблема с прическата и грима.
В тази връзка Дони - приятно изкарване. Вие сте още по-рано от нас. Че и в четвъртък..
Тази събота бях на работа - правихме инветаризация. Много гадно с един почивен ден. Пък това приключване така да го мразяяя. Хайде стига съм мрънкала.
Да се отчета за Карината - след 5 дни на Проспан и Тантум Верде - никакво подобрение. Вчера ходихме пак на преглед и изписаха АБ. Дано поне сега да подейства. Има само гадна кашлица, без други симптоми.
Хайде, чао, отивам да гледам Рафито.  Simple Smile

# 131
Тук.
Украсихме коледната елха.
Днес ми поискаха украса в яслата и реших да поразгледам из нашите архиви, и съответно трябваше да украсим  Grinning.
Мим, за сега при нас е дрезгав глас. Пръскам Тантум верде, давам ТОнзилотрен. Колкото до повръщането дето имахме преди месец - мина за един ден. Бързо да се оправяте.
И Карина да се оправ ямного бързо.
Ралче, следи Йоана, пък може да се размине.
Аз списания.книги/вестници не чета  Crazy.
помоооооощщ, бием се за компюа..

# 132
Ланг и който ще прави торти... питах донята  и ми препоръча фондан, обаче е 7кг опаковката на хубавия...освен да си разделим една кофа...щото аз много искам и ще си поръчам, ама кво ще го правя...
аз си сложих на прозореца в кухнята едни лепенки от била много нежни и лампичките...елхата като си дойде коко е петък...

# 133
  • София
Ланг и който ще прави торти... питах донята  и ми препоръча фондан, обаче е 7кг опаковката на хубавия...освен да си разделим една кофа...щото аз много искам и ще си поръчам, ама кво ще го правя...
аз си сложих на прозореца в кухнята едни лепенки от била много нежни и лампичките...елхата като си дойде коко е петък...

Аз съм навита на 3.5кг. Януари имам повод за 3 торти  Mr. Green Ама и боя ще искам, така че като ходиш кажи, да си дам поръчката Laughing
Люби, първи сме щот няма кога. Ще има и чужбинско присъствие, та чиляка иска уикенда да си е в немско. Отделно следващата седмица и началството зачезва в странство та чак до Коледа и то не остана кога...Пък за контенето - то от работа директно сме на "партито". Кога да се прибирам, че и красирам...Ще бъда неглиже #Silly
Абе тобито от как разбра, че няма цел в живота нещо много бяга по тъча. Само внимавай да не се получи и втората цел Mr. Green
Аре дружина - вие си знаете Laughing,че ще ни препратят към неанонимните алкохолици hahaha

# 134
Дони, съгласна съм и аз на 3,5кг...идеално ще ми дойдат за две-три торти...за бои ще хода някой ден...ще се разберем...
сега се е спряла на ей такава торта...не ще дора-мора...

а аз искам и за коледа-нова година да направя една...ей така за кеф...не че има кой да яде...коко не си пада много, у нас също...а аз торта, само ако е шоколадова...та ще видим...ама за идеята съм ОК...

е аз ли трябва да ви кажа НАЗДРАВЕ днес...

Общи условия

Активация на акаунт