С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 881
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Честита нова година!

Обичам първия ден на всяка година - въздухът винаги ми се струва различен.
Сурва, сурва весела година!
Пожелавам здраве, успехи, по-малко тревоги, повече радост, много изпълнени мечти.

Сурвачка нямаме /Дони вашата е супер/. Марти се забавлява много с бенгалския огън също /само дето стопихме малко килима/. Включихме скайпа с една приятелка в Англия и така празнувахме  Laughing.

# 616
ЧНГ,мили дами!От цялото си сърце желая на вас и семействата ви следващата 2012 да е много успешна и здрава година!

Днес моето слънчице става на 3 годинки!Да ми е жива и здрава и дълги години да ни радва,както до сега!

Ние снощи изкарахме що годе добре,само където се разцепих да пренасям отнасям цял ден и втори път такава грешка-нЬе Naughty.Йоана си посрещна РД-то,точно когато си е родена духна свещичка в 00.02 ч. и продължи да дивее до 2.30 Crazy Shocked,при положение,че не беше спала през деня,как издържа това диване не знам,то не бяха песни,танци,командваше компанията да не си говорим,а да гледаме нея,че започвал концерта й hahahaДнес пак гости,утре пък в детски център.Пълна програма.
Много благодаря за стиснатите палци.Постискайте още малко до петък и тогава ще стане ясно. Praynig
П.С.Бубс,честита ви нова къща,със здраве да си се обичате в нея.Прекрасно е човек да си има собствено гнезденце Heart Eyes

# 617
  • София

[size=14pt
Честита Нова Година и от мен, мили момичета!!!!
От сърце и душа ви желая една здрава, прекрасна, щастлива, успешна и сбъдваща мечти година, за вас и за нашите прекрасни дец
а Praynig Hug[/size][/color]
Ние празнувахме вкъщи, с моята най добра приятелка и мъжа й Heart Eyes, ЙоЙо спа в другата стая при баба си и дядо си /него го изписаха от болницата/. Многоооо готино си изкарахме, хапнахме, пийнахме, говорихме си, на ЙоЙо й подариха страхотен сервиз за чай, с табличка, много готин, тя точно такова нямаше, а ние подарихме на тяхното момченце бъги Party. Доста до късно поседяхме, та сега малко ми се спи. Щраках и снимки, ама да видя кога ще намеря време да ги сваля. Иначе тези дни голямо ядене, ей, мисля някакъв разтоварващ режим, че вече се търкалям...
И последно да почерпя, че днес майка ми има рожден ден и свекър ми имен дне- да са ми живи и здрави newsm59  party023
Искам да честитя и рождените дни на Сами на Бръм и на Йоанка на Дани- да са здравички, да растат усмихнати и щастливи bouquet
Бубссс- ето това вече се казва новина, браво, много се радвам за вас- наистина прекрасна новина за новата година Hug
Мим - и аз така като тебе Hug
Дани- миличка, стискам палци  и аз Praynig
Усмихнатко- радвам се, че се разписа, че и аз те мислех- споко, скоро ще усетиш бебчо Hug
И да, и аз се радвам, че започнаха и при нас нещата полека лека да се нареждат, че много ни се струпа, сега силно стискам палци и за мъжа ми да и намери работа.

# 618
  • Ловеч
ЧНГ момичета!За много години!
Честит Имен Ден на празнуващите днес!
Дани  Praynig Hug
Сурвакарчето е из махлата-Сурва весела и айде чао! hahaha ама с голям мерак ,аз мислех ,че ще го е срам Crazy

# 619
Честит рожден ден на Сами на Бръм! Честит рожден ден на Йоанка на Данинцето! Да са живи и здрави, весели, послушни и щастливи дечица!  Heart Eyes  Весел празник!  Hug

Честит имен ден на всички, празнуващи днес!   bouquet

Много сладки дечица с бенгалски огньове и суровачки!  Heart Eyes

# 620
Честит Нова година! Пожелавам на себе си и всички вас да бъде изненадващо щастлива!

Бубс прекрасна новина! Със здраве и черпня!

Честит празник  на днешните именяци!

# 621
честита нова година!!!

Момичета пожелавам ви здраве и любов...всичко останало ще си го постигнем сами...На рожденичетата честито, да са все така прекрасни и щури и да радват всички около себе си...

И на именниците честито...Честито на всички Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 622
  • София
Хайде специално за Ягодка, че зная, че няма фейс, а и отдавна не съм я показвала моята госпожица:

# 623
Честита Нова Година, приятелки!!! Да сте здрави и щастливи Hug Hug Hug Желая на всички ви да сте обградени с любов, хармония и уют! Домашен, физически или духовен, кой от какъвто има нужда Hug

Честито на Йоанка!!! Да е много здрава и все така щура за радост на мама и тати!!!

Ние изкарахме много приятно празника. Хубав купон се получи! Анджито се надивя на воля, ние хапнахме, пийнахме, аз врътнах едно две хорца, супер беше Laughing
Днеска, цял ден вкъщи, пак хапване и пийване, дечурлига....и така. Обичам празниците!

# 624
  • Пловдив
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНААА!!!!
Да сте много здрави,усмихнати и щастливи!  Hug
Честито и на именниците днес!Честито и на рождениците ни!

Дани- babydust7да се сбъдне желанието ти!Стискам палци

Ето я и нашата госпожица,как се кефи на снега

# 625
Добро утро.
Ама какъв е този сняг, какво е това нещо  ooooh!.
Ние вчера завъртяхме с колата до Златни и минахме през Виница. Там на места беше се задържал около половин САНТИМЕТЪР сняг и Марти като се радва и като иска снежен човек  ooooh!, как да му обясня, че за снежен човек трябва поне 30 см сняг и този е изключително недостатъчно  Crazy. Тук няма да видим сняг ако скоро не завали както трябва.
Но нали имам ваучер за Банско, ще идем до там някой ден, скоро надявам се.
Сега най-тъпото е, че днес почиваме, а после ще се отработва - много ме е яд  ooooh!.
Слънчев ден на всички. Като гледам скоро пак ще "намина" от тук  Wink.

# 626
  • София
Ха честит рожден ден на милата ни Калпазанка Йоанка Hug Да е все така будно и щуро хлапе.....И майка и да пусне някоя друга снимка - да не я крие Crossing Arms
Моя човек вчера следобед вдигна нормалната си висока температура ooooh! Точи лиги като...Бъзикам го - Мами на бала с памперс и лигавник ще те пращам Rolling Eyes Блузите чак са мокри. Тия бивни да избиват, че ми писна вече Close Ходихме и до хомеопата днес. Смени ни ХЛ. Даде му и на  наместо ХЛ антидот на ваксините.
Само моя ли е все още с памперс Embarassed Личната ми каза да не го тормозя с махането, че ще увреди бъбреците от стискане ooooh! И той все гледа да го махне, ма пусти инат #Cussing out Не сяда ни на гърне, ни на седалка в тоалетната...
Много хубави госпожици и господин видях, но как иначе - Наше лошо нЕма!!!
Сега отиваме да помачкаме снега навън Hug

# 627
  • София
Честита Нова Година, момичета-кокичета Hug Hug Hug
Дано от здраве и от щастие да не се отървем през годината Peace Peace
Аз вече официално мога да ви се изфукам - отбих Самуелка newsm44 newsm68, за което изказвам огромни благодарности за подкрепата на Усмихнато
Много съм доволна, защото стана доста безболезнено и за двете страни Simple SmileВече е 4-ти ден, така че смятам, че най-трудното е минало. Ама имах пълната подкрепа от страна на мъжа ми и родителите му, сама не знам как бих се справила. Току-що и аз я приспах за първи път, без да настоява да суче и да се извива, абе супер стана Hug Hug
Е как забравих само-поздравявам с малко закъснение рождениците Сами и Йоанка Hug HugДа растат много здравички и щастливи дечица Hug Най-специални поздрави и за майките им Бръм и Дани, които са създали прекрасните салдкишчета:hug: Hug
Целувки на всички и само хубави новини в темите занапред Hug Hug

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 12:29 от monick

# 628
Здравейте момичета ние толкова сме нередовни в писането но гледам с четенето да наваксвам.
Първо за Много Години живи и здравички да сте всичките и вашите семейства и хората които обичате.Надявам се Дядо Коледа се е спъвал пред всяка една от вашите врати и ви е изсипал доста повече от това което сте искали.Дай Боже....
Второ искам да честитя празнишите на всички които са имали и рожден ден и имен ден на огромни патерици.Пак ще се повторя да сте здравички но за мен това е най-важното нещо всичко друго можем да си го постигнем.
Ние сме малко сополивки и кашлящи но си мисля че е от хойкането по снега ,правенето на снежни човеци и тем подобни.....важното е че няма Т   Simple Smile  ще мине.
Аз днес съм се запретнала с едно пране,чистене и т.н. вие знаете за какво ви говоря а съм в овулация и ми е толкова болезнена ще се побъркам но няма кои трябва да го свърша защото утре сме на работа.Като стара баба ходя превита и шетам...офффф оплаках се
Ето и снимчици на моито детенце:

Усмихнат ден на всички Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 11:01 от Bonitta

# 629
  • София
Бонита,
Много хубави снимки и страхотен снежен човек Hug HugДа се оправяте бързо Peace

Общи условия

Активация на акаунт