За Бубето имам една идея какво може да е, дано е това
Дани, ти ще си кажеш като му дойде времето

Абе като цяло от как е на ХЛ има огромна промяна в него 
Добро прасе беше, но още по-вкусно беше
Е, след това пак си млъкна като по старо му, но аз и на това съм доволна 
Вчера имах идея да изненадам и Данинцето и Йоанка, но Гого заспа точно на влизане в Пазарджик и Мартин предложи да се възползваме от съня
Благодаря и за смс-сите. Много приятно ми стана, че са се сетили за мен и момичета, които не пишат вече често тук
На кой успях да отговоря, на кой не - ще ме извините
В нашия офис дето всички са врагове на алкохола - де го видят и го унищожават...Ама туй вино никой него близна
Да ви изям ботушите.

Софи ще спинка няма проблем, но Крис... 

Мим пожелай си нещо и го имаш... 

Пожелавам на всичките да са живи и здрави и който трябва да прави бели - да ги прави, че сега му е времето, пък на дъртите - по-полека с виното
. Сега ще ходя да се срамувам в ъгъла, че ви изтървах
. Друга година пак сме били с тях, ама и нашите са били също, та се смесват традициите в семействата и става готино. Сега, братче, само по тяхната, те пък едни... хич не очаквах да са толкоз закостенели
. Свекърът пък взе да ми прави забележки за начина на възпитание на Калоян
. Ми той пък си е мое дете и ако нещо не му е наред на възпитанието ми, аз ще си сърбам супата, не свекърът
. Аааа, ма-ха
. И ми писна да го тъпчат с боклуци, щото сега били празници
. Да, малко повече от нормалното - ок, ама те пък прекалиха - хапваш ли, бабе? А пиеш ли бозичка? Пий, бабе, пий! Че много витамини има в бозата сякаш 
). Беше забавно
.
. Нокътят посиня, почерня, изглеждаше като избутан нагоре
. Намерих си телефона, звъннах на хомеопата, каза какво да му дам.. Ама докато намеря такова лекарство (щото нямах налично), Кало се беше успокоил и вече нямаше смисъл да давам. И все пак - уж спокоен, уж му се спеше, ама не можеше да заспи.. Задреме за минута и само да си мръдне крачето в каквато и да е посока - рев... и айде пак същия филм - мъчи се да заспи така известно време, след което аз реших все пак да му дам лекарството.. Дадох го и просто и аз не вярвам какво се случи.. Все едно копче му натиснах.. отпусна се, заспа си и спа спокойно цялата нощ
. А се въртя, сменя си позите, застава по корем (пък точно тогава хубаво си опира пръстчето в леглото)... - гък не каза
. На следващия ден не каза да го боли, а на по-следващия тичаше и скачаше, все едно нищо не е станало
. Дори и ботушите даде да му обуем
. Не знам какво ще си мислите, ама аз съм си прищипвала пръст, и то без кръв, не ми посиня дори целия нокът - само малка част.. Толкова дълго ме боля... пък туй дете как така изведнъж му мина... е как да не я обичам хомеопатията?
Дони, в тая връзка, радвам се, че виждаш такава положителна промяна у Жорето 
.
.
Действат

/ от днес живеем в собствено жилище
В последния работен ден на годината се уреди всичко като с магия
Още не мога да повярвам и да се зарадвам като хората
Та в тази връзка, Дани стискам много яко палци за теб
Тук е като в зимна приказка - много сняг и слънце

Браво, браво, ей такива новини да има, добре ще е през Новата Година ако така я караме с добрите вести

Кофти за пожара и наводнението, е и за прасчо кофти, ама щом ви е било сладко, можееееееееее 
Нацелувай го твоя немирник от мен

За ХЛ какво да кажа, Мартин все още се изявява малко скептик и ми казва, че детето израства, но аз виждам промяната. За краткото ни пътешествие смени 5 населени места. Спа в 3 различни къщи и посети поне 6-7. Първите ги прие плахо, а в последната вече се чувстваше като у дома си. Позволи на чужди хора да го закачат, че и гледат. Едната вечер бяхме канени на гости в "сватовете" - свекървата на братовчедка му на Мартин ни покани да се запозае с родата от София
А само до преди месец Копривата знае какви истерии бяха влезем ли в чужд дом освен нашия и на една приятелка 

Бръмче, весел празник ти желая
.
. /аз все си мисля за заводите дето приозвеждат хмеопатични лекарства - какви са, как изглеждат, какво точно слагат с тези хапченца
..../.
/, но за това пък има мрачно и сиво небе /зимата слънцето е лукс просто/. В тази връзка завиждам на всички, които са в планината - ние от 2 възможности останахме тук, че то за 3 дни няма смисъл да се тътрим напред назад. Така поне ще си почина.
.Препоръчани теми