С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 902
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
И за двете ви ще има стиснати палчета  Hug

За Бубето имам една идея какво може да е, дано е това  Laughing

Дани, ти ще си кажеш като му дойде времето Simple Smile

# 586
Бубс, и аз стискам силно....и съм любопитна!  Thinking

Аз днес работя за последно тази година, но за сметка на това пък качествено. От 10.00 до 22.00, да не ми чупят хатъра са ме писали така  Crazy Crazy Crazy

Почти се възстанових след рд на Ани, почти.

Ние мислихме и премисляхме и решихме, че и тази година си оставаме у дома с децата. Ани все още е олеле мале и ще ни направи луди където и да отидем. Ако не се включа пак ви пожелавам весело посрещане на новата година и много сбъднати мечти през 2012!!!
Дзън!!!

# 587
  • София
Ей ма на - завърнахме се благополучно, след като обиколихме родата Simple Smile
Много съм доволна от моето Жоленце - издържа геройски 650 км път за един ден Heart Eyes Абе като цяло от как е на ХЛ има огромна промяна в него Hug
Та за Бъдни вечер и Коледа бяхме при нашите. А понеже много хубаво не е на хубаво - първата вечер имаше пожар, втората наводнение. Слава Богу и с двете се справихме бързо. Хриси леко се изплаши, но овладяхме нещата и само кухнята претърпя поражения. На Коледа погребахме Пешето Cry Добро прасе беше, но още по-вкусно беше  Laughing Бяхме на село...и се изживяхме като 10годишни хлапаци. Аз, Мартин и снахата се пързаляхме с найлони, поради липса на друго, а децата ни гледаха - снимки по-късно...Е, нямаше такъв кеф Blush
За Коледа получих и най-големия си подарък - Жоу ме изгубил в суматохата на село и вървял и питал - "Они де" = Дони къде е - чул човека, че всики ми викат Дони. Като ме видя почна да вика - Они додееее - да съм идела при него Heart Eyes Е, след това пак си млъкна като по старо му, но аз и на това съм доволна Hug
Скокнахме и до родата в Брацигово, кратък шопинг в Пещера Embarassed Там от маса на маса. На ден по 2 гостита поне - лудница. Квадратна съм вече  261uu Вчера имах идея да изненадам и Данинцето и Йоанка, но Гого заспа точно на влизане в Пазарджик и Мартин предложи да се възползваме от съня Mr. Green
Наде, благодаря за виртуалния подарък  bouquet Благодаря и за смс-сите. Много приятно ми стана, че са се сетили за мен и момичета, които не пишат вече често тук Hug На кой успях да отговоря, на кой не - ще ме извините Embarassed
Ягодке, на 23-ти шефа нали беше по немско, та ни черпи с глювайн. Ужист  Sick В нашия офис дето всички са врагове на алкохола - де го видят и го унищожават...Ама туй вино никой него близна  hahaha Да ви изям ботушите.
Бе още щях да пиша, но един роднина ми виси в буквалния смисъл на главата Heart Eyes

# 588
Данинце, стискам палци!  Hug
Тц, Дони, щом не ви е харесало, не е било глювайн това, дето сте го пили в офиса. Браво на Гого!  Heart Eyes
Усмихнатото де се изгуби?

# 589
Бубс, Дани, и аз стискам Hug

А сега излизам Heart Eyes

Ягодке, мерси!

Дони, големи приключения, голямо нещо. Важното е, че сте изкарали добре.

# 590
Стискам палци на Бубс и на Дани, много много силно  Hug.

# 591
И аз ви стискам палци, Бубс и Дани. Praynig
Ама чакам и новини, че ми е любопитно и на мен. Thinking
Дони  Hug
И ние сме вкъщи за НГ, но с гости. Crazy Софи ще спинка няма проблем, но Крис... Crazy
Усмихнатото къде си? Как си? Пиши да не те мисля? Praynig

п.с. За Мим как можах да пропусна подарък. ooooh! Мим пожелай си нещо и го имаш... Laughing Hug

Кокос питаш ме какво искам ли? Едно миникупарче ако му се намира в торбата на Дядо Коледа. Laughing Бяло с червено по възможност, но от тези новите. Laughing

# 592
  • София
Тъй, "наготвихме" за утре. Празнуването може вече да започне  Laughing
Ягодке, баш глювайн беше, но някакси колкото и да обичам канела - във виното ми идеше в повечко Mr. Green Та специално за теб - снимки на семейство Адамс  Mr. Green:

много се впечатли от бебето - младенеца де, щото не се вижда добре Simple Smile

Наде, и аз ги харесвам тия Минита, ама челядта де ще я возим  Joy

То ракиено време стало бееее....

# 593
Ехо! Как сте, дами?  Hug

Аз бях на "почивка" в Бургас при свекитата - там карахме Коледа и нямаше как да се добера до комп да пиша.. Чак сега поостава малко повече време.. Та ви пиша един роман, да имате какво да четете идващите дни  Laughing.

Пропуснах толкова много рожденици и други празнуващи!  Embarassed  Sad Пожелавам на всичките да са живи и здрави и който трябва да прави бели - да ги прави, че сега му е времето, пък на дъртите - по-полека с виното Wink. Сега ще ходя да се срамувам в ъгъла, че ви изтървах  Confused  Rolling Eyes.

Ние сме добре, изкарахме скучна Коледа... хич не ми харесва да празнувам по начин, по който не съм свикнала  Crossing Arms. Друга година пак сме били с тях, ама и нашите са били също, та се смесват традициите в семействата и става готино. Сега, братче, само по тяхната, те пък едни... хич не очаквах да са толкоз закостенели  Crossing Arms. Свекърът пък взе да ми прави забележки за начина на възпитание на Калоян  #2gunfire. Ми той пък си е мое дете и ако нещо не му е наред на възпитанието ми, аз ще си сърбам супата, не свекърът  Crossing Arms. Аааа, ма-ха  #Cussing out. И ми писна да го тъпчат с боклуци, щото сега били празници  Crazy. Да, малко повече от нормалното - ок, ама те пък прекалиха - хапваш ли, бабе? А пиеш ли бозичка? Пий, бабе, пий! Че много витамини има в бозата сякаш  Crossing Arms

Иначе дечкото се представи порядъчно - пя песен, казва стихче на дядо си (Коледа), получи много яки подаръци и се изкефи на макс. Пък в селото, в което бяхме, имаше и много сняг, та ходихме и се пързаляхме, опитахме се да правим снежни човеци (които не доживяха за нос и очи, щото Кало все им събаряше главите  hahaha). Беше забавно Simple Smile.

Преживяхме и един лек инцидент.. На 23-ти вечерта - точно същия ден пристигнахме в Бургас - стъклената маса в хола им да вземе да падне върху крака на Кало  Confused. Аз всъщност си помислих в началото, че нищо му няма, и че реве от уплаха, понеже не видях да го удря. Обаче като се поуспокои и седна в баба си, каза, че го боли крачето, събухме го... малеее, що кръв тече  ooooh!. Нокътят посиня, почерня, изглеждаше като избутан нагоре  Confused. Гадост и зараза. Аз се паникьосах тотално, свекитата и те - дай такова да му сложим, онакова... то милото се къса от рев и не дава да се пипа, те да му слагат разни боклуци пак  ooooh!. Намерих си телефона, звъннах на хомеопата, каза какво да му дам.. Ама докато намеря такова лекарство (щото нямах налично), Кало се беше успокоил и вече нямаше смисъл да давам. И все пак - уж спокоен, уж му се спеше, ама не можеше да заспи.. Задреме за минута и само да си мръдне крачето в каквато и да е посока - рев... и айде пак същия филм - мъчи се да заспи така известно време, след което аз реших все пак да му дам лекарството.. Дадох го и просто и аз не вярвам какво се случи.. Все едно копче му натиснах.. отпусна се, заспа си и спа спокойно цялата нощ  Grinning. А се въртя, сменя си позите, застава по корем (пък точно тогава хубаво си опира пръстчето в леглото)... - гък не каза  Grinning. На следващия ден не каза да го боли, а на по-следващия тичаше и скачаше, все едно нищо не е станало  Grinning. Дори и ботушите даде да му обуем  Grinning. Не знам какво ще си мислите, ама аз съм си прищипвала пръст, и то без кръв, не ми посиня дори целия нокът - само малка част.. Толкова дълго ме боля... пък туй дете как така изведнъж му мина... е как да не я обичам хомеопатията?  Heart Eyes Дони, в тая връзка, радвам се, че виждаш такава положителна промяна у Жорето  Hug

Тъй, наоплаках се, разказах какво-що  Laughing. Моето шкембе е ок, само дето ми е леко криво, че още не съм го усетила бебето. Пък и ми е притеснено нещо заради тая пъпна връв дето беше така хубаво увита около вратлето му.. Ама ще видим, на моя РД съм на преглед, ще трябва да ме зарадват  Crossing Arms  Laughing  Sunglasses.

Хайде, отивам да правя късметите за утре, да си пооправя малко дрехите и къщата, че тъкмо съм без дете - позарязахме го у нашите и е супер щастлив там, пък за нас малко спокойствие Wink.

И много стиснати палци на Бубса и на Данинцето!  Hug

П.П. Ралче, за теб четох, че всичко е взело да тръгва в правилната посока! Много се радвам! Време ти беше, че беше се посдухала вече Wink  Hug

# 594
Много благодаря за стиснатите палци  Hug Действат  Hug Hug Hug
Та новината е... та-ра-ра -рам / туй последното за по-тържествено  Joy/ от днес живеем в собствено жилище  Party В последния работен ден на годината се уреди всичко като с магия  Crazy Още не мога да повярвам и да се зарадвам като хората  Rolling Eyes
Да знаете, че многото положителна енергия помага  Peace Та в тази връзка, Дани стискам много яко палци за теб  Hug Hug Hug Heart Eyes
А иначе ние пак сме в Самоков - писна ми от мъгла и студ в София  Sad Тук е като в зимна приказка - много сняг и слънце  Heart Eyes
Мислех още да пиша, ама нещо ме домързя, пък и място не мога да си намеря  Blush
Та..., само наздраве !!!

# 595
  • София
Ама и аз се включвам в палците за Данинцето, а Бубс, ти и без мойте си се оправила JoyБраво, браво, ей такива новини да има, добре ще е през Новата Година ако така я караме с добрите вести Hug Hug
Дони, и ти си получила най-страхотния подарък. Пожелавам ти това да е само началото Hug Hug HugКофти за пожара и наводнението, е и за прасчо кофти, ама щом ви е било сладко, можееееееееее Hug
Усмихнато, е уникална история, слава Богу с хубав край. Милите, представям си как сте се изплашили. Ама кефиш ме, е как няма да вярваш я какви чудеса върши хомеопатията, жестоко Grinning Hug HugНацелувай го твоя немирник от мен Heart Eyes Heart Eyes
Ще пада батерията на компа Peace
Чезвам  bouquet  bouquet  bouquet

# 596
  • София
Добрютруууу Simple Smile
Сис, милото Кало, да го гушнеш от мен Hug За ХЛ какво да кажа, Мартин все още се изявява малко скептик и ми казва, че детето израства, но аз виждам промяната. За краткото ни пътешествие смени 5 населени места. Спа в 3 различни къщи и посети поне 6-7. Първите ги прие плахо, а в последната вече се чувстваше като у дома си. Позволи на чужди хора да го закачат, че и гледат. Едната вечер бяхме канени на гости в "сватовете" - свекървата на братовчедка му на Мартин ни покани да се запозае с родата от София Mr. Green Та човека заспа 15 мин. преди да излезем. Е, гледа го вуйна му на мъжО. Седя на гостито със свито сърце - че той и от майка ми ревеше преди. # часа - бе не звънят тези хора. Та сърце юнашко не трае - обаждам се и чувам един кикот - играят, пеят. Попитал само за мама и толкоз Hug А само до преди месец Копривата знае какви истерии бяха влезем ли в чужд дом освен нашия и на една приятелка Simple Smile
Сега съм в огромна дилема - да го вземем ли с нас на Пампорово другата седмица или не Rolling Eyes Хриси не ми е проблем, но ми се ще лекинко и аз хора да видя. Отделно ще ми е криво, че сме го оставили горкото... Blush
Честито на най-новата вече Орландовка...Аз картинки не пия, ма поне една да беше сложила  smile3534
На вън тихо се сипе снежец. Мислех да поизведа дребното, но май няма...

Ха да ни е живо и здраво последното бебе за 2008 - Сами Hug Бръмче, весел празник ти желая  Hug Hug

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 09:47 от Доника

# 597
  • Ловеч
А, Добър ден !
Честит Рожден ден на Сами !Здрав и весел и да го слушат всички в къщи !

Честито и на Бубс за новата придобивка!И Лорини гледам има с какво да се похвали-ще се замисля дали да не стана и аз Орландовка Laughing
Тук вали сняг, а мен ме мързи ,Ивко  е запретнал ръкави да меси питка Mr. Greenпечката е на 6

хайде ,че чистене ме чака и лакиране ...

# 598
Честит Рожден Ден на Сами!!! Да е здрав и щастлив!!!

Дони, като имате на кой да ги оставите що не си идете с мъж ти на ергенско пътешествие до пампорово. То, че ще че ще ти е мъчно е ясно, но пък ще си починете качествено.

Бубс. честито!!! Страхотно завършване на годината и начало на Новата!

Сега си пийвам кафето, после храня бебе и после почвам да се приготвам, че нали сме на парти довечера- трябва да направя сладкиш и салата за там.

# 599
Браво! Бубс, значи у вас сме за следващата Нова година  Hug.

Сис, ставаш за рекламно лице на хомеопата  Hug. /аз все си мисля за заводите дето приозвеждат хмеопатични лекарства - какви са, как изглеждат, какво точно слагат с тези хапченца  Thinking ..../.

Дони, напредвате , това е чудесно. Знам, че животните и заниманията с тях действат много положително също.

Ние сме в къщи тази Нова година - менюто е измислено и ще бъда много бърза. После всеки ще си прави каквото си иска.
Сняг няма и снежинка /тук забравих как изглежда снегът ooooh!/, но за това пък има мрачно и сиво небе /зимата слънцето е лукс просто/. В тази връзка завиждам на всички, които са в планината - ние от 2 възможности останахме тук, че то за 3 дни няма смисъл да се тътрим напред назад. Така поне ще си почина.

Тоби, печката е супер, ние сутринта правихме меденки, на мойта печка  Crazy.

Весело посрещане на Новата година!

Общи условия

Активация на акаунт