С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 877
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Честита Нова година, мили момичета!
Бъдете вие и вашите прекрасни семейства много здрави, много щастливи, успешни, усмихнати и обичани през нея. Нека тя ни донесе само позитивни емоции и много красиви мигове. Нека има много топлина, хармония и любов в домовете ни!

Честит празник на порасналите ни рожденици и именници. Да са живи и здрави и много щастливи!

Дани, продължавам да стискам палци  Praynig

Бубе, честито ви жилище. Ново ли е или това, в което живеехте? Каквото и да е - по Коледа наистина се случват чудеса, посрещнете много незабравими мигове във Вашия дом  Hug

Страхотни снимки сте показали, прекрасни, пораснали деца, пу пу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сис, Кало е герой, браво на детето, имали сте перипетии, но важното е, че всичко е приключило благополучно. Аз хомеопатията така и не я възприемам все още. Децата имаха зачервено гърло и леко подкашляха. Водихме ги на лекар - гърдите бяха чисти, нашата педиатърка в момента придобива специалност по хомеопатия, май класическа, та ни изписа ни Дросера и още едно Ферум нещо си, при каката май дава ефект, не че кашлицата спря, но поне няма температура и се чувства добре, но малкия взе да кашля по-лошо и от вчера му дадохме АБ, а и поддържа вече 4-и ден Т, не е висока - 37.5, но честно ме притеснява да не стане по-сериозна инфекцията. Явно трябва де се поинтересувам повече от хомеопатията и да взема решение как ще ги лекувам, когато се наложи.

Дони, дано по-често чуваш къде е Они, дано  Praynig

Ние в Разлог си имаме невероятно време - слънце и многоооо сняг. Каката излезе с татито да правят снежен човек и да се разходят с шейната, след малко и ние с Никчо ще се присъединим  Wink

Мони, ние още се кърмим, и просто не виждам как ще отбия, при все че нощно време това ни е единствения вариант да го приспя отново, а той миличкия се буди буквално през 2 часа.

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 23:24 от elli_g

# 631
Честита нова година и от мен!!! Нека ни донесе много здраве, много радост и сълзи в очите, но само от щастие, смях и усмивки!!!  Hug Hug Hug  bouquet

Мони, аз тъкмо ти пратих ЛС и сега гледам, че си се похвалила, че всичко върви много добре! Браво! Много се радвам!  Grinning.

Свате, ако искаш помощ - дрънни един телефон бе Wink. Или едно ЛС Wink - може да измислим разни хитринки за прилагане Wink.

Бубс, чудесна новина! Честито собствено жилище!  Grinning  bouquet. Сега Делян спокойно може да го руши с белите си  Mr. Green  Hug Heart Eyes

Ели, твоята педка не кара класическа хомеопатия, а нещо, което го наричат "клинична" хомеопатия. Няма нищо общо с хомеопатията, ама нищо. Щото хомеопатията не представлява лекарствата, дето са хомеопатични, а начинът, по който ги изписват. Пък в клиничната ги учат да изписват симптоматично, т.е. както в традиционната медицина - нищо общо. Тя и моята има, ама кой я слуша... Crazy

Ние пък от НГ нямаме снимки, щото възложих тая задача на мъжа ми  Crossing Arms. Пък той.. айде, няма да се ядосвам  Crossing Arms. много. От Коледа имаме много малко, и то благодарение на мен все пак имаме някакви. Ама ми писна вече да се разправяме за тия снимки  #Cussing out. Сега за РД на Кало не иска да даваме фотото в градината, да не го счупели ooooh!. Ми то си стои като музеен експонат вкъщи - да не се пипа, да не се повреди Close. И ква работа върши така?? уффф, уж казах, че няма да се ядосвам  Laughing.

И накрая все пак - честит рожден ден на Сами и на Йоанка-калпазанка! Да са живи и здрави!!!  Heart Eyes  Hug

# 632
  • Варна.....
Честита Високосна 2012 година!!! Дано е изпълнена с чудеса за Вас!

Мноооого здраве на празнуващите рожденици днес!! Весел празник!!!

Много ви се радвам да ви чета, ама ме мързи да пиша. Така се отпуснах- не работих последните два дни и още три- мо то мойто отпуска стана  Mr. Green Още не съм се наспала, обаче  Mr. Green
Преслав пък е станал абсолютна лепка- не мърда без мен.

# 633
Честита нова година! Здраве и сбъднати мечти Simple Smile Повече хубави новини и повече радости!

Честит рожден ден на Сами и Йоанка! Весело детство!

И мен ме мързи да пиша  Mr. Green

# 634
  • София
Бахти мързелите  Crossing Arms

# 635
  • Варна.....
Е, кажи вярната думичка!!!

Или таз` година като високосна, ще е и на трезвеника  Mr. Green

# 636
  • София

Или таз` година като високосна, ще е и на трезвеника  Mr. Green
Сакън, почва да ме сърби гърба - май ми никнат крилцата  Rolling Eyes

Малиииии утре ще ми се отели вола Sick

# 637
  • Ловеч

Или таз` година като високосна, ще е и на трезвеника  Mr. Green
Баш, не сте познали НаздравИИИИ!

тук съм,но нещо ще боледувам и съм загубила дар слово...

# 638
За много години!!!

Живи, здрави и много засмени!

Бубс, честитоооо, това е най-хубавата новина.

Данинце, чрд на Йоанка - калпазанка с пожелания да е повече Йоанка и по-малко калпазанка Simple Smile !

Бръмче, честито и на твоят юнак!

Ние на НГ бяхме у дома, самички, спокойно, посрещнахме я, децата откачиха на раккетите и после в креватите. Малко пенсионерско, но пък имахме нужда от  релакс. Догодина се надявам Ани да се е очовечила малко и да  можем да купонясваме на воля.
Снимки нямам. Забравихме да снимаме. И от сурвата нямам. Нищо нямам, смотана работа.

Аз да ви кажа, че нашето обратно броене на вноските по ипотеката започна. Вярно, че има още 11, но пак си е обратно броене  Peace
Другото хубаво при нас е, че днес направих и платих ски почивка в Добринище. Набарах една хубава, ама  много хубава оферта от сайтовете за колективно пазаруване и напук на целия финансов зор  я платих. Така се се очертава през февруари 6 дена сняг и писти и оллле! Вече помирисвам снега и борчетата  Crazy

Иначе, добре че не заминахме никъде за нг, както бяха първоначалните планове, в Троянския балкан с приятели на една вила. Ани на 1.01 се разболя, вдигна температура, лежа цял ден, милото бебенце, нямаше сили да стане. Всяко чудо за 3 дни, а нашето за 1. Днес е кукуряк или по-точно в нормалното си състояние. Дивее, играе, беснее... Единствено ми е жал, че не я изведохме на снежна игра тези 2 дена, но не посмяхме с Митко днес, да не и стане пак зле.

Дони, хайде дано  да те търси и пак и пак и пак...ДАНО!

Еееей аз веднъж да се разпиша и да не мога да публикувам...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.  

уууу, спрете се бре...

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 639
Дайте идея за хубава шейна на сносна цена. Помня миналата година ги обсъждахте. Да е сравнително здрава и да не се обръща без повод, ако може.

Не че в София има много сняг, но сме обещали на Виктор с паричките от сурвакането такова да му купим. В Търново имаме страхотна голяма шейна на 30 год., която събира и трима ни - Чук и Гек  hahaha Но е много тежка да си я разнасяме с нас навсякъде. Там колко красиво снежно беше по празниците... Като натрупа онзи сняг, имаше и за снежни човеци, и за пързалки. А тук само колкото да си мокриш краката като ходиш и да джвакаш в локви  Crazy  Crossing Arms

Ха наздраве!!! ... Но с кафе  Mr. Green

# 640
sheina 39lv ot sport depo...treta godina ne e mradnala...i e stabilna...sis prati na men tehniki za otbivane...hahaha...slrd malko shte pisha na bg ot kopm, che niamam kirilica na tel...

# 641
Добро утро Grinning

Имам си днес момиченце на три месеца cheersСпинка си до мен и се чудя колко бързо порасна!

То аз тая година я подкарах алкохолно- пих на 31-ви една чаша розе BlushМного пивко!
 Догодина пак Laughing

Иии така, вече сме 2012. Едно време в училище си виках кога ще дойде 2 хилядната година. Колко ще съм пораснала тогава hahaha Пък то кво стана сега. На новогодишното парти едно момченце питало нещо Мишо и използвало обръщението чичо. Хич не му стана приятно и чак се размисли дали не сме пораснали. Нали сме отраснали с представата, че чичковците са дърти и мустакати, а лелките дебели и сдухани:hahaha: И двамата се убедихме взаимно, че просто родителите на детето са имали неблагоразумието да го научат на това обръщение, вместо да говори с наборите на мама и тати на малко име Laughing

Как искам и аз сняг да му се невиди. Само като чета за борчета, снежни човеци и шейни и ми потичат лигите.
Ходихме преди няколко години в едно райско кътче на Пампорово. Не много голям хотел, със спа център. Цял ден по пистите и лифтовете, бяхме си наели две шейни с Мишо, че ски не караме. Ама скиорите ги задминавахме като малки гари Laughing И цял ден това, с почивки за топли млекца с мед, после в хотела гореща сауна, топъл басейн и вечерта хапване в една механичка с огромна камина. Ох, размечтах се!

# 642
Радост, какво се засягате от обръщението. Тук 98% от децата чичосват и лельосват  Mr. Green И на мен ми беше странно на 24 години (на акъл и по-малко) да ме лельосват, но вече грам не ми прави впечатление. Просто за тук си е някакъв стандарт от едно време и почти всички го ползват.

Ние пък падахме от смях Вико като каже на някоя моя приятелка кака, а на приятелят и чичо  hahaha В повечето случаи така ги определяше двойките на кака и чичо  Laughing Въпреки че и аз се опитвам да наложа обръщението по име, освен на роднините.

На шейната от Спортдепо веднага и намериха кусур - нямало кормило, а онова малкото е свикнало всичко да командва  hahaha Дори баща му като го вози на голямото колело е винаги хванат за кормилото (предна ни е седалката).

# 643
  • Варна.....
Моите  деца пък се обръщат основно на име- т.е. ако аз кажа за някой леля ти..... и то така ще каже. Но аз не го правя, освен ако се бъзикаме.

Но пък ми прави впечатление когато съм в магазин например, продавачките не казват "момичето", а "жената", като говорят за мен  Crossing Arms

# 644
  • Ловеч
ха-ха аз нали съм по-старичка и не обръщам внимание на обръщения  Mr. GreenИначе ,моят набор са си лелки- децата им по на 15 години,а аз младея  hahaha че ми се ще  и пак да раждам.Живота е пред мен-оптимистка а?
Иначе съм болна като куче,някой ми завидя на отпуската ooooh!Добре ,че е мама да ме гледа   bouquetОтивам да хапна и ще се появя за пийването,все пак Бела има месечинка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт