Бъдете вие и вашите прекрасни семейства много здрави, много щастливи, успешни, усмихнати и обичани през нея. Нека тя ни донесе само позитивни емоции и много красиви мигове. Нека има много топлина, хармония и любов в домовете ни!
Честит празник на порасналите ни рожденици и именници. Да са живи и здрави и много щастливи!
Дани, продължавам да стискам палци

Бубе, честито ви жилище. Ново ли е или това, в което живеехте? Каквото и да е - по Коледа наистина се случват чудеса, посрещнете много незабравими мигове във Вашия дом

Страхотни снимки сте показали, прекрасни, пораснали деца, пу пу

Сис, Кало е герой, браво на детето, имали сте перипетии, но важното е, че всичко е приключило благополучно. Аз хомеопатията така и не я възприемам все още. Децата имаха зачервено гърло и леко подкашляха. Водихме ги на лекар - гърдите бяха чисти, нашата педиатърка в момента придобива специалност по хомеопатия, май класическа, та ни изписа ни Дросера и още едно Ферум нещо си, при каката май дава ефект, не че кашлицата спря, но поне няма температура и се чувства добре, но малкия взе да кашля по-лошо и от вчера му дадохме АБ, а и поддържа вече 4-и ден Т, не е висока - 37.5, но честно ме притеснява да не стане по-сериозна инфекцията. Явно трябва де се поинтересувам повече от хомеопатията и да взема решение как ще ги лекувам, когато се наложи.
Дони, дано по-често чуваш къде е Они, дано

Ние в Разлог си имаме невероятно време - слънце и многоооо сняг. Каката излезе с татито да правят снежен човек и да се разходят с шейната, след малко и ние с Никчо ще се присъединим

Мони, ние още се кърмим, и просто не виждам как ще отбия, при все че нощно време това ни е единствения вариант да го приспя отново, а той миличкия се буди буквално през 2 часа.

.
. Пък той.. айде, няма да се ядосвам
. Сега за РД на Кало не иска да даваме фотото в градината, да не го счупели
. Ми то си стои като музеен експонат вкъщи - да не се пипа, да не се повреди
. И ква работа върши така?? уффф, уж казах, че няма да се ядосвам
Повече хубави новини и повече радости!

Но е много тежка да си я разнасяме с нас навсякъде. Там колко красиво снежно беше по празниците... Като натрупа онзи сняг, имаше и за снежни човеци, и за пързалки. А тук само колкото да си мокриш краката като ходиш и да джвакаш в локви
Спинка си до мен и се чудя колко бързо порасна!
Много пивко!